mobler24.no
2019-07-01

3 fordeler med et hjørnesovesofa

 


Ved kjøp av nye polstrede møbler kan det oppstå et dilemma om man skal velge en modell med eller uten sovefunksjon. Ikke-foldbare hjørnesofa kan være litt billigere enn deres utfoldede motstykke. Er det verdt å betale ekstra for sovende funksjonen hvis vi ikke trenger det hver dag?

Emergency gjesteseng

Sove sofa for gjester kan ta forskjellige former, f.eks.

- En oppblåsbar madrass, spredt på gulvet,
- En leirbed som venter dagen på loftet,
- En matte dekket med et par tepper og puter for å være myk,
- Mini sofaer, som består av 100 deler og foregår bak døren. 

 Valget av store løsninger, men er det praktisk for gjester og for deg? Det er mye enklere og raskere å legge ut et hjørne som vil gi en behagelig natts søvn. I tillegg vil det ikke være noen problemer, hvordan og hvor du skal lagre det, noe som ofte skjer når det gjelder de ovennevnte forslagene.

Hjørnet med sovende funksjon er utformet slik at distribusjonen er rask, enkel og pålitelig.

Stor hjørnesofa - avslapning for hele familien

Et hjørnesovesofa kan fungere som en hjemavslaingssone for hele familien. Bare spre den ut på kvelden og slå på favorittfilmen din eller historien. Alle vil finne et komfortabelt sted for seg selv og vil se på TV i den mest komfortable stillingen for ham: Liggende, liggende, krøllet opp eller spredt over hele bredden av hjørnet! Du vil innrømme at ingen verdens kino tilbyr slike bekvemmeligheter og muligheter!Dessverre har denne løsningen en ulempe. Det kan få hele familien til „å bo” på hjørnet for natten, og senge i soverommet vil være unødvendige!

Ekstra lagringsplass - hjørnesofa med sjeselong

Hjørnet med sovende funksjon har en fordel, som ikke er direkte relatert til å sove. Nemlig har utfoldede hjørner vanligvis containere der du kan lagre forskjellige ting. De er vanligvis ekstra tepper og sengetøy, men i volumet kan du ofte lagre flere varer, fra kofferter til sesongbaserte klær. Sikkert, et slikt utklippstavle vil være nyttig i alle hjem!

Se hjørne med søvnfunksjon >>> KLIKK <<<

Hvis valget tilhørte oss, ville vi definitivt velge et sovesofa hjørne. Og hvordan vurderer man om en bestemt modell med polstrede møbler vil være behagelig? Vær oppmerksom på spesifikasjonen. Moderne hjørner, som er preget av komfort og holdbarhet, har bølgede fjærer, som i økende grad erstatter bonellfjærer. Et annet viktig aspekt er skummet som brukes, hvis du vil at sofaen skal være elastisk og myk, velg en modell med høyt elastisk skum, og hvis du liker vanskeligere modeller, velg et hjørnesofa med polyuretanskum. Billig sofa du må sjekke det ut!

 
Vis flere innlegg fra July 2019
Del din kommentar med andre
pixel