mobler24.no
2019-08-27

Billig madrass - velg den perfekte modellen for deg!

 

Er det lønnsomt å kjøpe en billig madrass? Er det bedre å investere i en dyrere? Dyrere betyr ikke alltid bedre. En investering i en madrass er en investering i noen fine år. Uansett hvilken madrass du kjøper, må du uansett bytte den. Levetiden på madrassen er 7-8 år. Etter denne tiden bør den endres.

Den beste madrass - finnes den?

Billig betyr ikke at vi får en lavere klasse madrass. Det er imidlertid ikke en god idé å foreslå kun økonomiske forhold. Madrassen er for å hjelpe deg med å sove og ta vare på ryggraden. Derfor bør vi velge en madrass tilpasset vekten, soveposisjonen og andre preferanser.

Madrass pris

Å finne en madrass til en lav pris er mulig! Vi har ikke alltid råd til å kjøpe en madrass fra et høyere regime, men dette betyr ikke at det ikke kan være behagelig for oss. Billig betyr ikke alltid verre. Ingen av oss liker å sove på en ubehagelig madrass. En god madrass er å hjelpe oss med å slappe av.

Valg av madrass

Med et begrenset budsjett, bør vi tenke nøye gjennom å kjøpe en madrass for å kjøpe en modell som:
 - det vil være laget av holdbart materiale, som vil sikre lengre levetid,
- den vil ha riktig valgt hardhet.
 Å velge en madrass er en vanskelig beslutning. En god madrass skal tilpasse seg figuren og gi tilstrekkelig støtte for ryggraden.

 

Hvilken madrass er best?

Skummadrasser - de er de billigste, fås i forskjellige varianter, også med lag med kokosnøttmatte, latex eller svært elastiske skum, de kan også ha forskjellige støttesoner, dessverre kan de av dårligere kvalitet raskt bli dårligere, de er heller ikke anbefalt for personer med for høy vekt.
Pocket madrass - den mest populære typen fjærmadrasser, der hver fjær er beskyttet av en egen lomme, noe som gjør at de skiller seg ut med optimal spisselastisitet og styrke, de tilpasser seg godt til kroppsformen som sonmadrasser med flere soner med hardhet.
Kokosmadrasser - oftest har de form av en lommemadrass med kokosnøtt, men de brukes også i andre typer madrasser. Kokosnøtt forbedrer komfort og pusteevne, fordi den absorberer og frigjør fuktighet godt, de anbefales for personer med høyere vekt, fordi de fordeler kroppsvekten godt.

 

Hard madrass ?

Valget av madrasshardhet er viktig. Ikke en hardhet vil passe for alle. Når du velger hardhet, er det flere faktorer å vurdere. Posisjonen du sover er viktig, madrassen er ikke egnet for hver stilling. Du bør også huske å velge riktig hardhet for kroppsvekten. Hardhetsskalaen er: H-2 (opptil 80 kg), H-3 (fra 80 til 100 kg) eller H-4 (over 100 kg) for en person.

Å velge riktig madrass sikrer sunn søvn. Det er verdt å sikre komforten i søvnen vår og vår mentale tilstand. Et av problemene med dårlig madrassvalg er ryggsmerter. Det er ikke verdt å bry deg med det, madrass for vond rygg tilpasset dine behov. Velvalgte  madrasser skal tjene oss i flere år.

 

 
Vis flere innlegg fra August 2019

Anbefalt

Billig skummadrass 80x200 Rovigo jersey

Billig skummadrass 80x200 Rovigo jersey

2 699,00 NOK809.70 punkt.
Seng med oppbevaring svart 180x200 Amber

Seng med oppbevaring svart 180x200 Amber

11 999,00 NOK3599.70 punkt.
pixel