mobler24.no
2019-04-01

Du lurte om glass spisebord til stue ?

 

 

Et vakkert dekorerte spisestue inviterer deg til et felles måltid og tilbringe tid sammen.Det er her møter holdes til sent på kvelden. Det er her med Spisebord vi oppdager smaker vi lærer våre venners talenter, vi ler og noen ganger selv utfører felles interesser. Vi vet at de vanlige øyeblikkene i spisesalen er spesielle, derfor skapte vi en butikk (www.sellyhome.no) der møblene er unike, som vi kan kombinere og blande. Bare imagines begrenser oss i å skape drømmemøtet


En av de mange bordene som tilbys, vil jeg presentere deg uttrekkbart Spisebord bord med glass Sandor 2 svart
Laget i en helt ny stil, kompletterer Sandor 2-bordet med en glass topp i grå farge perfekt din moderne spisestue. De delikate fargene på bordet gjør at den passer inn i ethvert interiør, uten å mørke det. Denne bordmodellen er spesielt iøynefallende med en moderne X-formet fot. Sandor 2-bordet kan lagre familiehendelser på grunn av størrelsen. Mange mennesker vil sitte ved siden av ham. Glassbord uttrekkbart

Sandor 2 er preget av:
-en stor foldetopp,
-en annen farge på bordet,
-moderne stil.

Et bord laget med en ide og profesjonelt. Sannsynligvis vil det appellere til folk som leter etter noe originalt og unikt.
Glass topp med ekstra seng laget av hvit, lakkert MDF bord.
Ben laget av MDF og rustfritt stål. Maksimal bordbelastning er 60 kg.

Les mer

Kanskje du leter etter et rundt spisebord
glass

Lungo er et veldig moderne og ekstravagant bord som vil bli brukt i mange. Det vil være perfekt i spisestuen eller kjøkkenkroken, som vil understreke den enda mer moderne stilen. Glass topp i en nyanse av brun, mens rammen var laget av malt stål. Er et veldig elegant rundt spisebord glass som passer inn i et hvilket som helst rom, du kan drikke en kopp kaffe med det og tazke for en rask lunsj med venner.

Les mer

På butikken vår sellyhome.no har vi et stort utvalg av spisebord i glass og stål en av dem er. I hvert hjem er bordet det sentrale stedet hvor familien samler seg. Vårt tilbud inkluderer LAMBERT Halmar bordet, som ble laget med stor forsiktighet fra høykvalitets temperert glass og forkromet stål. Uttrekkbart spisebord og glass og stål kan ha en lengde fra 120 til 160 cm. Glassplaten introduserer en ekstraordinær estetikk til spisestuen eller stuen. Det er et ideelt valg for norske familier, hvor det er et sted for alle ved bordet.

Les mer

 

Spisebord med glass passer overalt, spesielt til spisestuen. De samme moderne trebordene har samme berømmelse. Valget er bare for deg. Spisestuen er fokuspunktet hvor feiringen feires, men viktigst av alt, blir frokost, lunsjer og middager spist. Det må gi tilstrekkelig plass til hvert husstandsmedlem, og samtidig være et møbel som er lett å rengjøre. Du har sikkert allerede sett vårt tilbud på spisebord i glass. Vår nettbutikk har et stort utvalg av designer glassbord. Hvorfor fremmer vi spisebord med glass så mye? Fremfor alt er de tidløse. Glasset vil blande seg perfekt med ethvert interiør, og vil også optisk forstørre rommet, spesielt når det er lite. En annen fordel er glassformen. Avhengig av dine behov, kan du velge mellom firekantet og ovalt spisebord med glass. Interessant, i vårt tilbud presenterer vi også en ekstraordinær og unik løsning for større partier, det vil si uttrekkbart spisebord i glass. Den tredje veldig viktig for alle er rengjøringen enkelt. Bare litt væske og et stykke rent klut, slik at bordet alltid er skinnende rent. Moderne Glassbord til spisestuen er en avantgarde-løsning for alle som elsker stilige møbler. De vil bringe overraskende eleganse til noe sted. Ideell for møterom, der det kreves en passende standard for å godta entreprenører. Uansett hvor det valgte bordet vil være, vil det alltid være det vakreste sentrale punktet i rommet. Når du sjekker hele tilbudet vårt og finner dine perfekte moderne glassbord for hvert rom, forsikrer vi deg om at det vil være en god beslutning. Herdet glass er veldig slitesterk og vi garanterer at det vil tjene i mange år. I motsetning til andre materialer, tenner det ikke, og bruken av glass av høyeste kvalitet beskytter overflaten mot riper. De vil også være trygge å bruke av barn. Moderne glassbord finnes også i vår stasjonære butikk 4352 Kleppe, Solavegen 25

 

En annen fin Spisebord i glass fra vår prestisjetunge samling er Bresso spisebord Bordplaten er laget i naturlig eikfiner mange farger. Uvanlige ben Det er en subtil kombinasjon av modernitet og klassisk, over-time stil. Alle produktene i produsentens tilbud er dekket med lakk av høyeste kvalitet som sikrer holdbarhet og beskyttelse mot riper, chafes, varm temperatur på retter og alkohol. Denne uvanlige prestisjetunge samlingen vil utfylle luksusstilen som er beregnet for utvalgte kunder som verdsetter kvalitet og presisjon av ytelse, de er ikke bilig spisebord med glass..

Les mer

Eller kanskje du leter etter noe annet enn noe mer tilpasset Kaffebord med glass?

 Interessant bordplate Jasmin med hyggelig avrundede former vil favorisere samtaler over kaffe og presentere pent i en moderne stue. Bordplaten er laget av glass og basen er laget av lakkert glassfibermateriale. Slike ikke-vanlige bord er svært tilpasset moderne interiør, møbler fra dette systemet er som kunst i vårt hjem, tiltrekker øynene til våre gjester, samt introduserer den unike atmosfæren til stedet der de er satt.

Less mer

 

Eller kanskje du leter etter kaffebord med glass? hvilket glassbord for huset? vårt tilbud inkluderer også glass kaffebord. De er veldig praktisk og passer for alle typer interiør, luksuowe og moderne utførelser til Loftowych er en glass bord vakker kombinasjon av farget glass med mediale kniver. Passer for sofistikerte interiøret, og rustykalych loftowych og det luksuriøse interiøret, de passer og fritids kits til gjesterommet der vi aksepterer gjester til kaffe. Moderne glass bord MORIA er en ideell løsning for folk som verdsetter enkle, funksjonelle og elegante løsninger. Benken vil være et flott supplement til arrangementet av en moderne stue, og legge til en elegant og klasse til den. Det vil appellere til folk som leter etter moderne og originale løsninger som tiltrekker seg visninger. Konstruksjonen av benken er laget av forkromet stål i kobberfarge, glass topp i svart

Less mer

Kaffebord med Glass. Fordeler og ulemper

Bord og Kaffebord med Glass har blitt svært populære de siste årene. Dette er ikke overraskende, dette møbelet vil fungere godt i både store og små rom. Alt fordi det gir inntrykk av et lett og nesten umerkelig møbel. Som alt har imidlertid et slikt bord fordeler og ulemper. Hva? Om dette senere i artikkelen.

Glassbord - fordeler

Enkel tilgjengelighet 

Når du kjøper glass bord, vil du ikke klage på et lite utvalg. Fra enkel, minimalistisk til en som er knyttet til futuristisk stil. Laget av frostet, gjennomsiktig eller farget glass. Du kan få bord helt laget av glass eller ha metall eller til og med tre elementer. Det finnes mange slike bord på innredningsmarkedet.

Moderende designe

En utvilsomt fordel med glass bord er det opprinnelige utseendet. Uansett hvilken modell du velger, vil det være et perfekt komplement til det indre arrangementet der du plasserer det. Hvis du velger et designer glassbord, får du en flott romdekorasjon.   ...

Eller en tidløs klassiker 

På en eller annen måte har det blitt antatt at Bord og Kaffebord med Glass hovedsakelig er knyttet til interiør innredet for moderne mote. Det viser seg imidlertid at du også kan kjøpe et bord som passer inn med interiøret i en klassisk stil. Alt du trenger å gjøre er å velge riktig modell.
 
Tilfredsstillende utholdenhet  
I motsetning til utseendet trenger du ikke å bekymre deg for glassbord holdbarhet. De fleste av dem var laget av herdet glass. Det er ikke så lett å knuse et bord i en liten valmue. Hvis du vil være sikker på at modellen du har valgt, er laget av denne typen glass, spør bare før du kjøper den. Men selv om bordet ditt er laget av vanlig glass, trenger du ikke å bekymre deg for motstanden. Og riper kan godt vises på møbler laget av tre eller brett.


GLASSBORD - ulemper  

Rengjøring  
Bord med glass renser raskt og til og med ikke så vanskelig, men du må gjøre det regelmessig, selv hver dag. Det er best å velge et papirhåndkle og glasspreparat for rengjøring. I stedet for sistnevnte, kan du bruke vann blandet med eddik i 4: 1 proporsjoner (4 scoops, 1 scoop av eddik). Som det var skrevet i begynnelsen, må du gjøre det ofte, fordi på overflaten vil du se hver, til og med det minste punktet eller for eksempel et fingeravtrykk. Når det gjelder typen glass, er det mye lettere å holde den ren enn matte. Hvis du vurderer å kjøpe et bord laget av svartfargede glass, må du huske at på overflaten, vil du også se støv som må gnides av hver dag.
 
Riper og skader  
Ved bruk av et bord med glassplater, kan riper og jevne skader komme over tid. Hvis du vil unngå sistnevnte, er det verdt å velge en bordplate i en metallramme, som den som er vist på vedlagte fotografi. For å unngå riper, bruk spesielle pads til måltider.  

Ikke hjemme med et lite barn   
Ikke kjøp Glass kaffebord hvis du har et lite barn hjemme. Først av alt vil det være mye vanskeligere å holde det rent (tørke en gang om dagen er definitivt ikke nok). For det andre kan et glass eller metallkant være farlig for barnet ditt.

Vekk kreativitet!

Glass spisebord trenger ikke å være et klichésett, helt unnoticeable i arrangementet. Moderne trender blander forskjellige stilarter, farger og moter. Når du velger et minimalistisk bord, er det verdt å dekorere den med ulike stoler. Rotting, plast, tre, metall, achromatisk eller flerfarget. Avhengig av våre preferanser og behov, kan vi opprette et sted som er barn og voksenvennlig. Spisestuen er et sted å være kreativ for vår kreativitet. På SELLYHOME.no finner vi ulike bord og stoler, fra klassiske til de mest avantgarde. Og viktigst av alt, vil vi skape på alle steder, selv på en liten størrelse, vår plass til å spise måltider. Fra stuen til kjøkkenet, på balkongen, og til og med soverommet, finner vi løsninger som er verdt å feire med et godt måltid.

Vi lager en spisestue i stuen?

 Stuen er ideell for servering. Med hjelp av det klassiske Glasbord legger vi til eleganse og tidløs styling. Likevel kan vi også prøve litt ekstravaganse her. Selv tradisjonelle møbler kan noen ganger brytes med ikke-standardiserte ideer. Svart eller hvitt, tradisjonelt bord kan kombineres med stoler av lignende farger og forskjellige stiler. Transparente møbler i spisestuen gir ut lyset, og du kan lettere se hva som er på den andre siden. Takket være dette virker rommet mer ordnet og pent. Etter å ha målt nok plass til stolene, legg teppet nøyaktig hvor Spisebord Glass skal stå. En lampe suspendert perfekt over bordet vil lyse måltider mens du definerer og lukker plassen.

Opprett et rom å spise i et lite kjøkken med en uttrekkbart spsetbord i glass

Du trenger ikke en egen spisestue eller en stor stue for å ha et sted å spise. Bare finn litt plass på kjøkkenet og bruk det klokt! I et lite kjøkken teller hver centimeter. Dra nytte av all ledig plass - vegger, sider av skap og til og med taket - og finn måter å bytte tomt plass til en nyttig plass. En god ide for et lite område er uttrekkbart spisebord i glass og stoler. Etter å ha spist et måltid, er det nok å skjule det som er unødvendig. Takket være dette vil vi perfekt organisere et lite kjøkken og få et sted som trengs for matlaging.

 


Hvis du leter etter et bord som vil spille en sentral rolle i din stue eller spisestue, er bordet Sandor ideelt for dette. Denne meget godt solgte bordet takket være det moderne designet, gir et kraftig og solid utseende. Inntrykk av kraften fortryllet i form - dette er slagordet som best reflekterer egenskapene til dette møbelet. Uttrekkbart spisebord i glass, og dette gjøres halvt automatisk. Lengden før utfolding er 160cm og etter utfolding er astronomisk 220cm. Bordet kommer i to forskjellige farger - Hvit og svart glass

Less mer
 
Vis flere innlegg fra April 2019
Del din kommentar med andre
pixel