mobler24.no
2020-05-04

Entremøbler for lite penger

 

Entremøbler for lite penger

Entre møbler, spesielt moderne skal skilles ut ved god design og interessantform. Kombinasjonen av disse funksjonene på dørstokken vil tillate oss å overraske gjestene vi ønsker velkommen. Imidlertid er moderne ikke alltid begrenset til å definere stilen. Det er i økende grad synonymt med funksjonalitet og brukervennlighet. Prinsippet finner også dens anvendelse blant entremøbler.

Hvilke møbler til liten gang vil fungere best?

En tett, smal og oftere og oftere en liten hall er en utfordring både i arrangementet og i den daglige bruken av denne plassen som er felles for alle husstander. I prinsippet er hver entre møbler ok til du må bry deg om 3 eller4m2 med de to barna du nettopp tok med fra skolen.I håp om å modernisere hallen søker du febrilsk etter nyere og nyere løsninger. I stedet for å tenke kaldt på hva din entremøbler egentlig skal være, lei av timers søk, klikker du på det første alternativet fra kanten.

Hvis dette scenariet minner deg om noe, er det et tegn på at det er på tide å gi det slutt og endre gangen. Ta en titt på listen nedenfor for å se om disse tipsene kan være nyttige for deg:

  • mindre er mer, dvs. i stedet for mengden kvalitet,
  • belysningen vil optisk forstørre rommet,
  • veggdører vil spare plass.

Med henvisning til det første tipset, er faktum at i stedet for å gå tilbake til gammeldagse lagringsplasser, er det bedre å sette en moderne entremøbler. Lagringskapasiteten avhenger faktisk av hvilket bestemt sett du velger. Imidlertid beviser selv Brunos garderobe at den har plass til både vinterfrakker og samlinger av favoritt tøfler med høye hæler.

Garderobehylle til hallen

Veggmonterte skyvedører bidrar igjen til økonomisk bruk av plass tilgjengelig i hallen. Systemet med å skyve langs veggen lar deg få ekstra plass, som tidligere var forbeholdt behovene for å åpne dørbladene. Husk også at ved å velge alternativet med et speil, som 2 i 1, vil vi umiddelbart løse begge urolige problemer.

Entremøbler med sete - benk til gang

Et mer multifunksjonelt forslag er f.eks. modulær entremøbler Enjoy. Etter eget skjønn kan du fritt komponere et sett som passer for din plass, ved å bruke det rike tilbudet av enkeltelementer. Faktisk har produsenten også forberedt en rekke ferdige sett for de mindre bestemte. Også her har de som i bytte mot romlig fantasi fått mange andre talenter. Uansett har vi et valg om mer eller mindre utviklet entremøbler med sete. Som vanlig vil valg av variant prosaisk bestemme mengden ledig plass.Ved å nærme oss oppgaven kreativt, kan vi også variere den valgte basen du vil. Å legge til flere elementer som f.eks. et veldig nyttig skoskap med hyller eller entremøbler benk vil øke funksjonaliteten i hele rommet betydelig. Selvfølgelig, i salen, vil en god idé også være entre benk med Monaco-sete.

I motsetning til sin standard tvilling, er denne utstyrt med et mykt sete, noe som absolutt vil være nyttig når du skifter sko. Entremøbler er den type utstyr som er mest verdsatt av alle husholdningsmedlemmer og gjester. Spesielt om høsten og vinteren spiller de en viktig rolle i hjemmet vårt. Hallen er stedet for gjestenes første kontakt, så den fungerer som et slags visittkort, og det er derfor det er så viktig at utstyret er visuelt fint og praktisk.

Omkledningsrom for hallen

En veldig praktisk og effektiv løsning som er veldig populær er ferdige garderobertil hallen. Et klart sett med slike møbler letter shopping og har en god visuell og praktisk effekt. Et sett med denne typen møbler inkluderer vanligvis en garderobe, speil, skuffer og sittebenk entre. Takket være dette vil hvert par sko, jakker eller parasoller finne sin faste plass, og orden vil seire i korridoren.

Alt om kommode gang

Det neste vanligste møbelet i salen er kommoden. Kommode er et møbel med mange bruksområder blant alle møbler entre. En rekke farger, design og stiler, dvs. et bredt spekter av disse produktene, lar deg enkelt tilpasse den til alle dimensjoner i hallen. Perfekt som rom for nøkler, hansker, skjerf eller hatter.

Det er verdt å velge skohylle med benk

Skoskap med sete og benk entre blir mer og mer vanlig i hallen. Dette er et flott møbel for mennesker som verdsetter eleganse og komfort. Disse møblene lardeg opprettholde orden, så vel som komfortable sko.  Entrebenk med oppbevaring er et flott supplement til interiøret, som vil få modernitet og komfort.

Gangmøbler med et speil

Speilet er et uatskillelig element i hver hall. I små områder vil det optisk forstørre rommet. I store deler vil den imidlertid oppfylle funksjonen til en vakker klassisk dekorasjon. Det vil tillate deg å gjennomgå før du reiser, slik at du kan være sikker på at vi ser bra ut. Hvis du vil at hallen skal bli mer attraktiv og optisk, bør du vurdere entremøbler med et speil.

 

Entremøbler med en henger

Den klassiske hylle med knagger finner fremdeles bruken i mange hus og leiligheter. De hjelper raskt med å organisere et sted for garderoben til gjester og husholdningsmedlemmer. Takket være det faktum at jakken ikke er gjemt i garderoben, har vår gjest større frihet til tilgang til tingene sine.

Gang i en moderne stil

Hallen er et av rommene i huset, som vi ikke legger så stor vekt på når det kommer til utseendet. Noen ganger, alt du trenger er et skoskap og en kleshenger for å ordne en korridor i hver leilighet. Det er imidlertid verdt å velge de riktige møblene takket være hallen vil bli mer funksjonell og attraktiv.

Moderne stil i møbler til gang

Enkle møbler i lyse farger får salen til å se veldig moderne ut. Du kan velge dem individuelt eller kjøpe hele settet umiddelbart. Hva skal ikke mangle i gangen? Gjerne en kleshenger som vi kan legge igjen jakker og frakker på. Du trenger også et skoskap for å ordne dem ordentlig og være lettere å finne fremover. Det skal også være et speil i salen. Hvis størrelsen på rommet tillater det, er det best å kjøpe kommode entre i det, der du kan skjule klær, for eksempel skjerf, hatter, hansker, samt en skje til sko og produkter for deres pleie. Noen plasserer også et komfortabelt sete i hallen hvor du kan ta av eller kle sko. En lenestol ellerbenk med en interessant form eller mønster vil gi elegansen til interiøret og sikre det originale arrangementet.

Oppskrift på oppbevaring gang

Tilbehør spiller også en viktig rolle i hallen. Hans moderne stil vil bli påvirket av figurer plassert på toppen av skap og til og med fotorammer. Det er verdt å henge et interessant bilde eller suvenirer på en fri vegg. En vase med blomster vil gjøre at den moderne hallen får friskhet og blir mer koselig. Det hele avhengerav ideen for dens finish. Hallen trenger ikke å males i en rolig farge. Mørkegrønn, grafitt eller lilla vil få den til å se moderne og elegant ut, og vil også tiltrekke øynene til folk som besøker oss.

Første inntrykk teller! Hvordan velge gang møbler?

Lurer du på hvordan en ideell gang i en leilighet for en familie skal se ut? Ønsker du å endre utformingen av garderobene og entrehylle? Les artikkelen vår, så finner du ut hvilke møbler det er verdt å investere i og hva du skal se etter nårdu arrangerer en moderne hall.

Moderne hall - hvilke møbler trenger du?

Uansett om du arrangerer en moderne hall i en boligblokk eller en hall i et stort hus, er det verdt å velge møbler som skal passe til alle klær og tilbehør, og samtidig ikke vil ta for mye ledig plass. Tanken er å arrangere rommet optimalt uten å få en klaustrofobisk "vogn" -effekt.

Garderobe for ytterklær

Hvis du har en stor familie, trenger du en romslig garderobe til hallen - vær først oppmerksom på høyden. Jo høyere pinne, jo bedre (selvfølgelig, slik at du lett kannå den). Takket være dette vil du legge kåper og lange jakker på hengeren, mens det under korte klær er nok plass til en støvsuger, parasoller eller containere medhatter og skjerf.Når du designer en moderne hall i en boligblokk, må du huske at minste dybde på garderoben er 60 cm. Du kan kjøpe en grunnere garderobe, men da må du henge klær parallelt med døren. Hvis du tross alt klarte å passe en dyp garderobe, velg en skyvefront - slik at du ikke trenger ekstra plass for å åpne døren. En moderne korridor i en blokk kan kreve erstatningsløsninger - hvis rommet er veldig smalt, velg et multifunksjonelt møbel bestående av kleshengere, et lite skap og hyller i stedet for en garderobe.

Kommode til gang og skoskap

Hvis du arrangerer en moderne hall i hjemmet ditt og du har mye ledig plass til disposisjon, vil du også trenge ekstra møbler. Du kan oppbevare skjerf, hatter, hansker, lommetørkle og andre små klær i skuffer med skuffer. hylle gang og åpne skap er et flott sted å oppbevare vesker eller sko.Hvis du har en stor familie, vil du definitivt trenge ekstra skoskap. I dette tilfellet vil et lite bryst med polstret sete fungere utmerket. Et slikt element i hallen vil vise seg å være veldig praktisk og praktisk når du forbereder barna dine på å dra ut, og samtidig effektivt dekorere plassen.Moderne smal entre krever løsninger som sparer plass og samtidig gir interiøret tilstrekkelig funksjonalitet. Hvis rommet kan passe garderobe entre og ikke noe mer, kan du lagre sko og tilbehør i låsbare esker som du legger under korte jakker. For systemløsninger kan garderoben ettermonteres med containere med skuffer og skokurver.

Ekstern knagger entre

I hallen bør du også installere eksterne kleshengere, noe som vil være nyttig spesielt på snødekte og regnfulle dager. På åpne kleshengere tørker alle klær veldig raskt - du kan deretter legge dem tilbake i det romslige  garderobe entre. Du vil også legge gjestenes klær på krokene. Når du ordner et moderne smal entre, bruk veggmonterte kleshengere - du vil ikke miste plassen. Før du installerer kleshengene, må du imidlertid beskytte veggen mot mulig skitt. Mal veggen med en skrubberesistent maling, installer dekorative PVC-veggplater eller bruk vaskbart tapet.Hvis du ordner en moderne gang i hjemmet ditt og har mer plass, kan du i stedet for vegghengere velge en stående kleshenger - du mister litt plass på denne måten, men du får en designerdekorasjon, og jakkene vil tørke raskere og vil ikke skitten veggen.

Hvordan skal praktisk entre se ut? Arrangementer fulle av lys

Hallen din er et smalt og mørkt avlukke som ikke har noe med resten av leiligheten å gjøre - lys og luftig? Endre det! Moderne, fasjonable saler er alltid rikelig opplyst - takket være dette gir de inntrykk av å være større, mer elegante og ... pene. Hvilken belysning vil matche den moderne gangen eller korridoren?I et lavt og trangt rom vil et flatt tak fungere, fordi standard hengelamper kan forstyrre dørens frie åpning. Vil du ha en moderne korridor, men har du noe imot at den er for smal? For å forstørre rommet optisk, i stedet for en taklampe, monter flere små flekker eller "øye" -lamper langs hele interiøret.Du kan belyse en lang, moderne korridor i et hus eller rekkehus med søkelys på samleskinner eller lamper med en langstrakt form - takket være dette vil hver krog være godt opplyst. Hvis du vil legge et bord eller sete i korridoren, må du legge til vegglamper eller en bordlampe, og interiøret får eleganse. I en moderne gang i huset kan du også montere en stor lysekrone, så lenge du ikke treffer lampen når du åpner døren.For å belyse en moderne liten hall, installerer du et lite sted over garderoben - du kan føre ledningene til lampen i undertaket. Hvis det er garderobe entre, bruk LED-stengene for å belyse interiøret - takket være at du aldri vil ta feil av jakkene dine!

Dekorer den moderne hallen - fotogalleri, speil og blomster

I tillegg til de nødvendige møblene i gangen, er det verdt å ordne plass til dekorasjoner, takket være hvilken du vil få "wow" -effekten fra dørstokken. Hvor skal jeg starte?Hvis du leter etter en idé til en romslig, moderne sal, vil et fotogalleri være en veldig god ide. For å få et strukturert diagram bruker du rammer i samme størrelse og samme farge. Hvis du foretrekker å ha en variert hall, kan du plassere bildene dine i forskjellige rammer - du kan for eksempel kombinere trerammer med betonglignende eller svart med gull.I en situasjon hvor du har en veldig smal og smal entre, vil bilder ikke være en god idé - galleriet kan innføre for mye kaos. Det er imidlertid verdt å montere store speil på veggen, takket være hvilket interiøret vil virke mer romslig og lysere. Har du et speil for garderobe entre? Spiller ingen rolle! Du trenger ikke å se på dem, de kan bare dekorere interiøret.Fasjonable praktisk entre ser ut som en miniatyr av stuen - de er like koselige og pene. For å oppnå denne effekten, i tillegg til dørmat og skaderør, beskytt gulvet med et fint teppe. Ledes ikke bare av design! Teppet vil beholde det estetiske utseendet lenger hvis du velger en modell med en mørk og lav haug.Potteblomster er et annet godt patent for å legge til variasjon i en moderne hall - plantearrangementer får friskhet og en hjemmelignende karakter. Dessverre er vanligvis korridorer og korridorer vindusløse, så levende planter har ikke forhold for utvikling her. Kunstige blomster er forskjellige - de vil "vokse" når som helst og hvor som helst! Du kan legge dem på vegghylla, men hvis du har en bred, moderne korridor i huset, kan du vise plantene på et lite bord.

Arranger praktisk entre med oss

Antallet entremøbler modeller er så stort at det noen ganger er vanskelig å ta en beslutning. Alle de ovennevnte er tilgjengelige i butikkens tilbud til konkurransedyktige priser. Av hensyn til kundetilfredshet legger vi stor vekt på kvaliteten på produktene vi selger. Hvert møbel er laget av materialer av høyestekvalitet. Så vi er sikre på at hvert møbel kjøpt i vår butikk vil tjene i mange år. Vi inviterer deg til å bli kjent med vårt rike utvalg. Vi liker shopping.

 
Vis flere innlegg fra Mai 2020

Anbefalt

Garderobe entre 104 cm BASIC

Garderobe entre 104 cm BASIC

3 699,00 NOK1109.70 punkt.
Del din kommentar med andre
pixel