mobler24.no
2019-01-24

Follow the style ! Retro

 

 

Stemning av helga  smittet meg ikke bare pga av jeg sluttert alle tingene mine  denne uken   og jeg tilater meg for å åpne vin. . Det er også dette hus , som jeg har truffet på min favoritt blogg  – My Scandivian Home.  Det  tilhører til Asa  og Petera Olofsson, et dansk ektepar , som våger seg ikke bare å ha drømmer med også oppnå dem Når stedet ble lagt til salgs, krysset  familien Olofsson sine fingrene. Huset var i en beklagelig tilstand, men de så potensialet i det og bestemte seg for å kjempe for det.

Det overrasker meg ikke i det hele tatt. Utsikten over havet, det lyse romlige interiøret, naturens omgivelser er trolig de tre mest ønskelige verdiene som imponerte nye eiere. Dette er et komplett hus, som omskriver reklameprøven - allmannsarbeid. Det er løshet og plass i den. Det er modernitet og nikker på tradisjon. Retro stoler overbeviser perfekt med industriell belysning, et moderne, kjølig gulv fra tuten med varmen fra en peis hjørne. Jeg elsker interiør ordnet på hverandre, klar til å forsvinne i dypet av peisen! De er som forsyninger i pantryet - begge er en utrolig beroligende og hjemlig visning. Jeg liker virkelig det grå i sofaen i kombinasjon med pastellputer og bohogalleriet over det. Makatka, kalt molfangeren, gjør en viktig jobb her.

Det er også umulig å undervurdere en retro-stol, den er guddommelig. (Dessverre er prisen mindre, det koster, det er 16000 NOK !). Kult, enestående fra resten, aksentet er et gullbad - elegant og funky, absolutt unikt. Det viktigste punktet er absolutt terrassen med utsikt over havet og vinterhage hvorfra du kan se ut i havet mens du sitter i det varme. (Til slutt er det Danmark, ikke California;)). Jeg misunner enormt Asa og Peter for å finne sin plass på jorden. Egentlig er det  unikt

 
 
Vis flere innlegg fra Januar 2019
Del din kommentar med andre
pixel