mobler24.no
2019-02-20

Hvordan forbrede interiør for salg?

Ei veninne av meg venter sitt andre barn og dette er grunnen til at hun nylig har hatt tanker om og flytte. Hun har derfor sett på nett og anonser i aviser på nye steder og bo mens hun samtidig skal selge sitt gamle. Både i Tyskland, England og i Scandinavia vet de fleste nøyaktig hva de vil ha når de flytter. Å være stylist er blitt mer og mer en helt normal jobb, som selvsagt krever sitt av egenskaper, smak og erfaring. For og hjelpe henne har selvfølgelig gått på nettet og bladd litt i magasin for og få litt inspirasjon.

Og slik var det jeg kom over denne leiligheten. Denne leiligheten er for tiden oppe for salg på en Svensk slagside for eiendom og er etter min mening et prakt eksemnplar på hvordan og dekorere en slik leilighet. Det er minimalt og simpelt men fortsatt noe jeg virkelig liker. At det er enkelt trenger ikke bety at det er kjedelig og tomt. Et enkelt interiør betyr at man stort sett følger et mønster og har samme stil på det meste i rommet. Kanskje er det ikke overfylt men man har det som trengs for å gjøre det mer som et hjem. En selger burde alltid få en kjøper til å sitte med en spesiell følelse av at dette kan bli et framtidig hjem. Man burde se for seg morningene med avisene og kaffekoppen, gulvet med lego og sofaen fyllt med venner som drikker vin og koser seg en lørdagskveld.
 
Disse bildene får man ikke av et tomt rom. Så hva er hemeligheten? Først å fremst få opp med gardiner og persienner og slipp lyset inn. Jo mer lys (og ikke minst naturlig lys) som fyller rommet, jo mer appelerende er det. Har du et fint gulv så ikke dekk det til med for mange tepper og slikt. Hold fargene i sjakk, det er bedre og ville ha mer en å få en overdose av farger. Få ut plantene, pottene og vasene for å få det du trenger av farger. Litt grønne planter skaper stort sett bare en koselig følelese og gir litt liv til rommet. Ellers burde man ikke gjemme vekk de hverdagslige tingene men heller gjøre dem flotte å se på. Dette er bare noen enkle triks for å få alt til å se litt bedre ut i kjøperens øyne.

 
pixel
Vis flere innlegg fra Februar 2019
Del din kommentar med andre