mobler24.no
2019-01-23

Hvordan man kan dele ut soner i et rom

 

 Hvordan man kan dele ut soner i et rom

Hvem som aldri har måttet bruke slike triks kjenner livet! Men talt ganske alvorlig - nesten hver av oss har levd i et rom som ikke passet ham når det gjelder størrelse og organisering. Å sette opp vegger er ikke nødvendigvis  alternativ, og å skille et intimt område, for eksempel til en seng eller et arbeidshjørne, er mer enn ønskelig.

Jeg tror mange av oss har flere slike situasjoner i livet, som hver tilsvarer et nåværende øyeblikk i livet hans. Først som barn, når vi deler rom med søsken i forskjellige alder, med veldig forskjellige interesser og livsstil. Senere, som student, når du bor i en studioleilighet og ikke vil re opp seng hver dag, og samtidig vil man heller ikke at kongeriket ens skal se slurvete ut. Deretter i en større leilighet hvor plassen deles med en samboer. Å få barn reduserer tilsynelatende plass og pust alvorlig. I hver av disse situasjonene kan du bruke en rekke løsninger som deles av for eksempel et symbolsk ubehagelig rom inn i soner slik at alle kan finne en plass for seg selv.

Husk alltid at varene er for oss, ikke omvendt. Og leilighetene våre er også for oss. De skal tjene oss så godt de kan. Hvis du tror det er slik plassen din skal være, så må du helt klart ha rett! Faktisk er det mange alternativer for sonering, og alt avhenger av hva budsjettet vårt er, hvor mye plass vi har og hvor mye vi ønsker å skille oss.

Noen ganger er en skjerm, et møbel eller et stykke luftig stoff hengt opp på en ståltråd nok. Andre ganger er det ikke nok. Vi trenger en ekte grense og en ekte skillelinje. Se våre inspirasjoner om hvordan du skiller en sone fra en annen. En interessant idé er den utvilsomme glasset. De løser problemet med å belyse delen uten tilgang til vinduet, de er elegante og veldig stilige på samme tid. Veggen av planter som klatrer oppover er noe som ikke alle vil tenke på og har en interessant effekt. Tross alt passer den perfekt inn i urban-jungel-trenden som er intenst promotert av media, designere og stylister. Sjekk selv!

 

fot. apartment therapy, www.dezeen.com, www.brit.co, theborrowedabode.com, www.inmyroom.ru, blog.bloglovin.com, www.decocrush.fr, www.ikea.com

 
Vis flere innlegg fra Januar 2019

Anbefalt

Del din kommentar med andre
pixel