2019-01-31

Interiørdesign ifølge feng shui

 

 

Kinesisk kunst av interiørdesign, kalt feng shui, er nesten 3000 år gammel. Hennes jobb er å gi familiemedlemmer velvære på alle områder av livet. Den praktiske kunsten til feng shui De fleste av oss tenker feng shui er forbundet med ingenting urimelig, "magisk" omplassering av møbler i henhold til mønsteret, som ikke har noe rett til å hjelpe på noen måte. Imidlertid til enhver som ønsker å ta et øyeblikk for å forstå prinsippene for denne kunsten av interiørdesign, merke i dem den praktiske enkelheten og løsninger som vi ubevist lengter etter. Dessuten kan det å føre det inn virkelig gi fantastiske resultater.

Navnet “feng shui" kommer fra å sette sammen ord “vind” og “vann”. Begge de to er knutet til helse i den kinesiske kulturen. Den viktigste antakelsen om feng shui, er en tro som er trukket fra taoismen, fylt med energi kalt "chi".Alt som er i husene våre, altså møbler, ting å tang, bør var valgt sammen slik, at energien har mulighet til komfortabel strømning inne i hele bygningen. Strømmningen vil garantere alle hus medlemmer trivsel og Feng shui er en kunst basert på en rekke detaljerte anbefalinger, men bruken av dens grunnlag tillater betydelige endringer i alle rom. Å utføre det er er faktisk lett, av å te er det nok met å bytte ut gammel stol eller flytte sengå en annen plass. Å ordne et hjem i henhold til feng shui kunst, bør vi fylle grunnleggende skritt, forbredende leiligheten vår for forandring

1. Rydding - Eventuelle endringer må foregå ved forbredelsen av grunnlaget for innføringen av dem. I dette tillfellet begynner vi med å kvitte seg med ale uønskede gjenstander, for eksempel de ubehagelige gamle møblene, ubrukt utstyr og ødelagte enheter og dekorasjoner som samler støv. Å slette vil automatisk forbedre trivselen for alle husmedlemmer.

2. Utlufning - ren luft og god belysning er veldig viktig for å fri strømmningen av chi. Vinduene bør åpnes ofte, det er også verdt å prøve å skaffe seg planter som renser luften som f. eks kaktus, alo eller papper.Vi bør sikre god tilgang til naturlig lys til det indre delen av huset og lamper som gir et bredt spekter. Noe nytt i alle rom. Interiørdesign basert på feng shui er estetisk, funksjonelt og fremfor alt forbedrer det komforten til bruk av alle rom. Arrangere hvert rom i vårt hjem krever separate, men også ganske enkle regler.

 

1. Kjøkkenet som ifølge feng shiu, som i vår tradisjon er hjerte av huset. Den riktige fargen for den vil var gul som har bra innflykt på humør og fordøyelse. Komfyr bør var plasser vekke fra kjøleskapet og vasken, på grunn av alle de symboliserer forskjellige ting. Vasken vil godt stå ved vinduet med en interessant utsikt. Spisebordet bør var rund eller oval og stoler utstyrt med høye rygger. Romslige skap bidrar til å hindre overdreven trengsel av plass med forskjellige små ting som burde være på hyller eller i skuffer.
 
2 .Soverommet er den plassen, i hvilken størst betydning har elementer tilknyttet til helse og kjærlighet. En av nøkkelregler er å ikke plassere sengen på vindu-dør linjen. Senger bør var plassert lengst inn mulig i rommet vekke fra døren. Vi velger senger som er lave og lagd av tre. Vis vi vil ha speil på rommet, bør det henges slik, at den som sover ikke gjenspeiles i det, på grunn av det forstyrrer energien til personen som sover. Ved siden av sengen bør vi plassere lave skap, høy komode eller andre høye møbler bør plasseres på venstre siden av skapet.

3. Inngangen er tilknyttet til inngangen til huset og feng shui har stor betydning der. Med inngangsdøren kommer energien inn og inngangen skal gjør det lettere for den. Med den hensikten er det verdt og la et lite bord stå dekorert med blomster. I tilfelle veldig små inngang, er det mulig å bruke mønstrete og fargerikt teppe. Speil i inngangen kan ikke henges mot inngangsdøren.

4.  I rommet som skal brukes til jobb er det viktigste møblet skrivebord. I følge feng shui bør det var plassert slik at personen som sitter ved ikke har døren bak ryggen, og vegg rett foran seg. Takket var det blir man ikke nervøs, i tillegg lærer vi åpenhet for verden og mennesker. Det vil også hjelpe våre øyner, som ikke møter veggen. Det vil også hjelpe øyene våre, som ikke vil se en vegg foran. Jobb området bør klart separert fra privat området, det er best det er to forskjellige rom. Innredning i henhold til feng shui er ikke kunst for kunst. alle de her nevnte regler har sine meininger i praksis, selv om det ikke er nyttig for oss i hverdagen. Noen ganger er det imidlertid nok å bytte ut den gamle stolen med en ny stol eller flytte sengen til et annet sted, for at livet vårt får en bedre smak

 
Vis flere innlegg fra Januar 2019
Del din kommentar med andre
pixel