mobler24.no
2019-04-30

Interiørtrender 2019. Se hva som vil bli fasjonable i år

 

 

Den offisielle velkommen til det nye året ligger allerede bak oss, så i henhold til vår lille tradisjon, vil vi introdusere interiørtendene 2019! Så hvis du planlegger å renovere leiligheten din i år eller bare være oppdatert ... inviterer vi deg til å lese..

Farge 2019 i henhold til Pantone

En gjennomgang av 2019 trender må nødvendigvis starte med tilnærming av de mest trendy farger i henhold til Pantone. Det er på dem at den nyeste interiørdesignet vil være basert!


Pantone 16-1546 Living Coral ble fargen til 2019

Flagget av 2019 var Living Coral . Hans valg var ikke tilfeldig, tvert imot - det er en farge med et oppdrag! Pantone-merkevaren, som velger denne fargen, ønsker å henlede mottakerne oppmerksom på problemet med beskyttelse av miljøet og naturressursene på jorden, samt truede arter og økosystemer, som blant annet omfatter korallrev. Den stadig økende temperaturen på havvann gjør at korallrev slites av fargen deres - de blir hvite og dør, og med dem fisk, krepsdyr og marine edderkopper som bor i dem. I tillegg skal Living Coral symbolisere vårt medfødte behov for optimisme og gledelig utforskning av uttrykk. I tillegg til hovedfargen annonserte Pantone en palett med komplementære farger. Det er ingen mangel på forskjellige farger av rosa eller blå.

Se hele paletten av farger 2019 i henhold til Pantone – klikk


Living Coral farge i interiør

 
Etter vår mening vil farge 2019 perfekt matche tunge og tykke stoffbelegg som dekker store hjørner, komfortable sofaer og fancy lenestoler. Hvis du ikke liker høye kontraster i interiøret, kan polstrede møbler være i lignende farger til veggene. Men ditt valg er verdt å tenke på. Hjørnet til stuen er ikke et element av innredning som vi ofte bytter ut.

Et annet alternativ til å bruke en koralfarge er tillegg. De kan være delikate stearinlys, blomsterpotter eller større aksenter som gardiner, sengetepper eller malerier. Hvis du ikke liker tørt og homogent interiør, kan du kombinere fargen med den grønne flasken, som også ble inkludert i TOP 2019-fargelisten.

Interiørtrender 2019

  • Urban jungel

Hvis du for tiden sporer interiørdesigntrender, er navnet Urban Jungle kjent for deg. Økologisk trend har også nådd interiøret, introduserer flere planter i det ... mange flere planter. Arbeidsplasser og hviler skal ligne en mini-jungel som vil "oppdatere" luften og sette oss i godt humør. Naturens livmoder får oss til å føle seg avslappet og avslappet, og det er lettere å fokusere. Urban jungel i stuen. Stuen er et perfekt sted å skape et rom fullt av vegetasjon. Til dette formål vil en høy bokhylle, som du legger blomsterpotter på, fungere perfekt. Andre muligheter inkluderer hengende hyller eller en kommode full av planter. I tillegg vil plantemotivet bli vert på tekstiler, bakgrunnsbilder og bilder.

  • Boho Stil

I tillegg til naturen er året 2019 frihet og kunstnerisk frihet. "Til tiden" blir ting gjort av deg selv. De flettede blomsterkruene, hengende hengekøyer og et naturlig tre vil være spesielt populære. Alle disse elementene passer perfekt inn i BOHO-stilen. I dette interiørteppet er også puter og sengetepper velkomne. På veggene kan malerier erstattes med vevde tapisserier og macrame ornamenter. Når det gjelder valg av møbler, teller kreativiteten. Møbler trenger ikke å være fra en samling. Design og stiler kan kombineres. Heavy sofaer med lyse bord eller en gammel garderobe med en moderne kommode. Det viktigste er tanken - la bohème.

  • Eklektisisme

Hvis vi allerede blander stiler, farger og teksturer, så kan vi ikke utelate Eclecticism. I Norge har denne stilen fått anerkjennelse takket være interiørdesigneren - Line Kay, som noen ganger bruker den i "Hjemrevolusjonene". Eklektisisme er ingenting annet enn å kombinere tilsynelatende uoverensstemmende møbler, som i tillegg kommer fra forskjellige epoker og stiler. Eclecticism liker dristige farger som kan dominere hele rommet eller være bare en karakteristisk aksent. Det er som ingenting vanskelig - og i virkeligheten en veldig vanskelig kunst.

  • New Nordic Design

Den nye nordiske stilen kan appellere til skandinaviske fans. Den er også basert på hvite og naturlige materialer som tre. Bruken av tre tekstur, spesielt i lyse nyanser, er å fremme hygge og bygge en familie, varm atmosfære. I tillegg er det praktisk og moderat minimalisme. Bare nødvendige gjenstander bør være innenfor. Nye nordiske møbler har ikke alltid karakteristiske høye ben. Hjørner for stuen kan være basert på en moderne enkel blokk, og kaffebord kan være laget av paller. På New Nordic refererer vi igjen til økologi og resirkulering.

 
Vis flere innlegg fra April 2019
Del din kommentar med andre
pixel