mobler24.no
2019-06-27

Kaffebord - det perfekte møbler til stuen

 


Er du i ferd med å ordne stuen? Det er verdt å være oppmerksom på ikke bare det riktige valget av en veggenhet eller et hjørne, men også for et kaffebord. Det er et møbel som blir kulminasjonen av arrangementet av stuen, og utfører også en rekke praktiske bruksfunksjoner.

Design møbler - Kaffebord

På markedet er det et uendelig antall modeller av denne møbler - fra de som er laget i skandinavisk stil, til industrielle eller moderne. Du vil sikkert finne en små bord som vil møte dine og dine familie forventninger hundre prosent. Du kan også nærme oppgaven kreativt og lage et hjemmelaget sofabord selv - det er ikke vanskelig!

Moderne sofabord - en sammenhengende helhet

Ofte skjer det at vi justerer småbord til eksisterende møbler i stuen, slik at det skaper en sammenhengende og organisert helhet med dem. Dette betyr imidlertid ikke at elementene i rommet må komme fra samme eller samme produksjonslinje. Avhengig av stilen på interiøret kan vi velge et klassisk bord eller et møbel med en mer ekstravagant design.

Sofabord inspirasjon

Oftere brukt i moderne interiør, originale kaffebord, med metallstruktur. Men i interiør dekorert i skandinavisk stil, fokuserer vi på naturlige materialer: trunker, naturlige materialer og lyse farger. Ved å velge riktig hjemmelaget stuebord, kan vi sette på et originalt design som vil berike interiøret og gi det en unik karakter. Vi kan også sette på en enkel form som vil fullføre nesten alle interiør uten å miste plass.

Kjøp nå!

Formen og størrelsen - runde sofabord?

Sofa bord og dets former og størrelser er avhengig av våre behov og muligheter. De vanligste formene av kaffebord er rektangler, men stadig oftere finner du i runde arrangementer bruken av runde figurer. De fungerer bra i små rom, ofte lage en versjon av tilleggstabeller. Modulelle kaffebord eller sett av forskjellige størrelser er en veldig god løsning, som etter å ha trukket en del, danner en sammenhengende helhet. Skubbet under hverandre, ikke ta opp mye plass, og om nødvendig kan de settes opp slik at alle har fri tilgang til dem.

Kjøp nå!

Lite sofabord eller stort sofabord

Hvis du ikke kan bestemme hvilken salongbord som passer best til ditt interiør, se vår inspirasjon. Du vil finne bilder i dem som vil inspirere deg! Billige møbler på nett for deg!

 
Vis flere innlegg fra Juni 2019
Del din kommentar med andre
pixel