mobler24.no
2019-06-05

Komfortabel stol i en retro-stil

 

 

 
 

 

Hvis du leter etter en stil som er vesentlig forskjellig fra de vanlige mønstrene, er retro-design for deg. Retro-stilen er et meget bredt konsept som refererer til utstyret fra tidligere år og epoker. Retro stoler er stilisert for møbler produsert i ulike historiske perioder - fra viktoriansk tid til 1980-tallet. Dette er et ideelt forslag for elskere av klassikerne og arrangementer som refererer til estetikken i gamle dager. Stolen eller lenestol retro er perfekt for et vakkert innredet spisestue, elegant stue eller kontor. Retro stol er for det meste tre og polstrede møbler.

 

 

Stoler Svart Adrien

 

Deres unike karakter betyr at de ofte blir valgt av entusiaster med luksuriøse boligmøbler, stilistiske fans av bestemte historiske epoker og folk som er forelsket i eklektiske interiørdekorasjoner. De kan også perfekt matche klassiske design, shabby chic eller glamour. Retro møbler er en konvensjon der den tidløse og eksepsjonelt elegante designen gjenopprettes, samtidig som brukerens komfort blir sikret. Stoler i retrostil er ikke bare en smakfull innredning, men også fullverdige møbler som gjør at du kan slappe av og gi deg et sted å sitte hjemme og inviterte gjester.

 

 

 

 

Clarion

 

 

Retro stilen domineres alltid av tre. Dette er et oppsiktsvekkende materiale - behagelig for øyet og i kontakt. I motsetning til moderne materialer, er det aldrende med nåde, og når med tiden en unik modenhet.
Husk at designmøbler i retrostil ikke nødvendigvis ligner ungdommens besteforeldre - de kan introdusere moderne friskhet så mye som mulig. Det er viktig at de er laget av massivt tre med en definert, ganske mørkere enn lysfarge. Skjemaene skal være solide, enkle og uten unødvendige dekorasjoner.

 

 

ASTOR VELVET

Hvordan velge en stol for et rom innredet i retro style ? Det er verdt å gjøre interiørstilen tilpasse personlighet og individuelle behov. Rikken av form, forskjellige farger og detaljer i ferdig karakter gir en enorm mengde manøvreringsplass. I interiørdesign bruker vintage møbler beviste, nesten tradisjonelle former, samt glemte møbler, tilbehør og dekorasjoner.
 
Retro stoler vil sikkert gi en unik effekt - de vil gi en raffinert design av stue eller spisestue. Stoler setter tonen for hele rommet, hvis du justerer dem riktig, blir det umiddelbart synlig. Moteikonet er stoler, såkalt. stolen jumper. Den er preget av rette ben og klart avrundede parenteser. De bøyde stolene gir et lignende inntrykk, hvis styrke er en slitesterk konstruksjon. De originale stolene, i tillegg til de dekorative aspektene, gir dem unik funksjonalitet. Komfortable seter vil bidra til å sikre et tilstrekkelig nivå av avslapning etter en hard dag.

 

ALAN

Retro stil interiør?

Retro stil kult og gal. Det ser bra ut spesielt i romslige interiør, hvor det er enkelt å kombinere enkelhet og funksjonalitet med den utslettbare fantasien til interiøret. Denne stilen vil aldri gå ut av mote - alt er god og tidløs design.

 
 
 
 
Vis flere innlegg fra Juni 2019
Del din kommentar med andre
pixel