mobler24.no
2019-06-04

Kommode- hvilken er best ?

 

 

 Kommode

Man kan si at kommode er en viktig element i huset. Takket være funksjonaliteten gjør det det mulig å lagre ulike elementer, fra små gjenstander til undertøy og hjemme tekstiler, og slutter med en servise. Det kan tiltrekke seg oppmerksomhet med originalt design, eller være delikat og klassisk i sin form. Det er et møbel med mange fordeler og anvendeler. På grunn av det brede spekteret av tilpassende, vil det bli brukt i nesten alle rom i leiligheten vår. Både i entre, stua, soverom eller gjesterom og barnerom i tillegg. Så hva skal være den ideelle kommode ? Universal, klassisk og kanskje original og moderne?

Mono

Den moderne  MONO kommoden fra MONO-kolleksjonen vil appellere til alle elskere av interessante arrangementsløsninger. Denne modellen frister med sin minimalistiske design og funksjonalitet. MONO kommode er preget av stor kapasitet, inni finner du mange hyller og tre skuffer for småting, takket være alt holdes i orden. Den ble designet for å følge dagens trender - høye, svarte ben, geometrisk form og farge understreker eleganse og moderne stil. Rommslig tre skuffer og tre skap med hyller inni.

 

MONO

Den ideelle kommode for ethvert interiør

Det er ikke uten grunn at ordet kommode kommer fra det franske ordet "behaglighet", fordi funksjonaliteten er grunnlaget. Ideelt egnet for soverommet eller garderoben eller gangen som et møbel for å lagre hansker, skjerf og luer. Det vil også bli funnet på badet, hvor det vil fungere som plass for håndklær eller husholdningskjemi. Sett inn i stuen kan det være en elegant dekorasjon med lampe, vase med blosmster eller brett med lys på den. Kommode kan vi lett innrede til spesifikke behov både når det gjelder praktisk og estetisk. En skikkelig designet møbel lagrer alt vi bryr oss om og gjør interiøret mer attraktivt og passer inn i enhver interiørstil. Det viktigste er at den passer inn til våre individuelle behov og vaner.

Borga kommode med skuffer


Kombinasjonen av svart og mørkt treverk ser stilig og fasjonabelt ut og samtidig gir interiøret mye koselig varme. Borga kommode. "Trykk for å åpne" og / eller "mykt lukkesystem" sørger for praktisk åpning av skuffene. Møblene står på lette, veldig slanke ben. BORGA kommode tilbyr rikelig med lagringsplass. Du kan enkelt oppbevare undertøy, dokumenter eller annet tilbehør i tre store skuffene. Bak skapdøren finner du romslige hyller. Veldig stilig.

 

BORGA

Hvilken kommode til entre å kjøpe?

Å bestemme på et kommode i gangen, kan det være lurt å sette på et lite møbel størrelse som best vil utvikle ledig plass. Liten Kommode eller lav komode ikke kan være nok, så smal og samtidig Høy Kommode kan vise seg å bli en hit. Modellen til gangen skal være utstyrt med både et skap og skuffer. Kommode i gangen er i hovedsak brukt til oppbevaring av sko, hansker, skjerf, paraplyer, noen ganger også rengjøringsmidler, dokumenter og nøkler til bilen. Møbel utstyrt med flere skuffer og minst ett skap hjelper å organisere alle disse elementene. Det er ikke bare klassiske hvite kommoder moderne nå. Også modige farger som mørkeblå eller burgunder finnes sine favoritter blant kunder. Elegante og originale.

 Mono

Det er en SLIM-kolleksjon, takket være den passer den perfekt inn i små rom, uten å ta opp plass - deres dybde er bare 39 cm!
Kolleksjonen ble utgitt i to farger: rødbrun og marineblå. Stor kapasitet, hyller og skuffer for småting. Den smale MONO kommoden ser ekstremt lett ut, takket være kombinasjonen av en minimalistisk, geometrisk kropp med høye, slanke ben. Mono kommode er det eleganse og moderne stil.

MONO

Hvilken kommode skal man velge?

Leter du etter den perfekte kommode for leiligheten, kan du velge mellom møbler av forskjellige stiler og farger. Den rike utformingen av denne type løsninger gjør det enkelt å tilpasse innredningene til interiørdesign. Når du kjøper en kommode for soverommet, gangen eller stuen, bør du hovedsakelig være styrt av stilen på rommet, samt soliditeten av møblene. Holdbarhet påvirkes først og fremst av materialet de er laget av. Moderne løsninger er vanligvis laget av møbelbrett eller tre, noen ganger består de også av elementer laget av plast, metall eller glass. Det er verdt å vurdere hvilken kommode passer inn i hallen eller soverommet. Kommode riktig valgt og arrangert kan være et fantastisk tillegg og praktisk møbel. La oss ikke være redd for originale og interessante arrangementer, for det er noen ganger verdt å splurging.

 Alva

Alva kommode er en minimalistisk stil med et pust av de nyeste designtrender, takket være det du kan lage en fantastisk plass i stuen.
Kommode har blitt utstyrt med en glasshylle plassert bak glassdøren, som også kan utstyres med LED-belysning. Original og moderne design, ikke typisk form og stilig utseende. Romslig i tillegg har mange hyller. Praktisk og interesaant kommode.

 

ALVA 

 
Vis flere innlegg fra Juni 2019

Anbefalt

Moderne kommode med LED belysning Alva

Moderne kommode med LED belysning Alva

5 199,00 NOK1559.70 punkt.
Kommode med tre skuffer Borga

Kommode med tre skuffer Borga

6 699,00 NOK2009.70 punkt.
Del din kommentar med andre
pixel