mobler24.no
2019-04-16

Køyesenger - forsonede søsken

 

Køyesenger -  forsonede søsken

Mindre eneboliger eller leiligheter kan ikke gi separate rom for de yngste i familien. Ofte må søsken koble sammen et fellesrom og finne et hjørne for seg selv. Barnerommet er et sted å leke, lære og også fungere som soverom. Plassering av to senger, til og med sammenleggbare senger, i et lite rom tar opp den plassen som hver ung person trenger. Køyesenger er den perfekte løsningen. Vi har modeller tilgjengelig på markedet med fancy figurer, fargerike, men funksjonelle og trygge. Både barn som forventer originale løsninger og foreldre som bryr seg om funksjonalitet vil finne et tilbud selv.

Dimensjoner på en køyeseng

Når du velger en køyeseng for et barns rom, bør vi først og fremst være oppmerksom på brukervennligheten for både barnet som ligger nede og ovenfor. Den nederste sengen bør være 40 cm over gulvet, noe som gjør at du kan sitte komfortabelt på den. Oppreist stilling av et barn som sitter på en seng, krever ca 90 cm, så en optimal løsning er en avstand på 1 m mellom to senger. Den øvre sengen brukes sjelden, men du trenger å sove komfortabelt. Plasseringen på knærne krever ca.75 cm, så det er best om den øvre sengen og taket deler min. 85 cm. Beregning av høyden på en køyeseng i rommet når du har vite om  høyden på rommet ikke glem å legge bredden på madrasser og den lille bredden av rammen.

Arbeidsplass under sengen

Sengen ovenpå er ikke bare et rom for to barn. Hvis vi har en liten plass i rommet, er det verdt å sette en køyeseng med en madrass, hvor det vil være et sted for et skrivebord, du kan bygge en garderobe med skyvedører, og dermed spare plass til lek. Høyden på sengen over skrivebordet bør være ca 180-200 m, slik at du kan stå komfortabelt ved skrivebordet. Denne løsningen anbefales først og fremst for eldre barn - en høy seng, et sted å jobbe og studere under den - så du bør ta hensyn til høyden til den stadig voksende tenåringen. En funksjonell køyeseng bør også være utstyrt med en uttrekkbar skuff for sengetøy, så det er ikke nødvendig å plassere et annet møbel på et lite område av rommet, som passer til dyner og puter.

Køyeseng barn - er det et godt valg?

Køyesengene som er tilgjengelige på markedet, er designet for alle aldersgrupper. La oss se forslag til senger tilgjengelig i vår nettbutikk:

Køyeseng barn er drømmen for mange barn og ideen om maksimal bruk av et lite rom. Det er to grunnleggende typer køyeseng. De som deres funksjon er bare seng- laget for ett barn for to eller tre barn. Det er også på markedet de som kan deles inn i to slik at de vil tjene hvert barn separat som separate soveplasser, ikke stilter. Hva er fordelene med Køyeseng, har de også ulemper? Hva skal du se etter før du kjøper køyeseng barn?
Køyseng - to soveplasser / tre eller en? Det grunnleggende spørsmålet når vi bestemmer oss for en køyeseng, er å svare på spørsmålet om vi velger køyeseng eller dobbel køyeseng singel eller kanskje trippel køyeseng.
Den andre type av seng men hovedsaklig bare til et barn er en seng på mesaninen, som har et sted for å sove på toppen, og et plass for skap, et skrivebord og et lekeområde på bunnen.

 

 

EDEN 4

Eden 4 er et moderne sett med gjennomtenkte løsninger som: ekstra, diskret skjult køyeseng med madrass, skap montert i trappene eller sengen på gulvet. I tillegg gir interessante farger og moderne design deg muligheten til å velge riktig sett for individuelle behov. Mulighet for å velge siden av trappene og pulteskuffene gir bekvemmelighet. Omsorg for barnets sikkerhet, installerte vi barrierer langs trapper. Ungdomsmøbler har fått holdbarhet ved å produsere dem fra et ripebestandig laminerte plate og MDF-fronter.


Gjennomføring:
laminert brett,
PVC håndtak,
MDF fronter,
klesskapet må monteres på denne siden av trappen og skrivebordet på motsatt side,
til skrivebordet kan kunden velge om skuffene skal være igjen eller på høyre side av pulten,
muligheten for å montere trapper på venstre side - kunden bestemmer seg under montering,
det er åpnet skap i trappene,


 

JACOB 3

Jakob seng er dedikert hovedsaklig for to barn men har ekstra utrrekkbar seng så den kan brukes av det tredje barnet eller gjest som kommer til barna dine. Kjempe flott løsning, ikke sant?
Jacob 3-sengen er en moderne køyeseng, designet for forskjellige typer rom, og kombinerer design med funksjonalitet. Du akn velge mellom flere fargevarianter samt stigen kan monteres på venstre eller høyre side. Barna blir fornøyde.

FUNKSJONER:
køyeseng med mulighet for å bli delt inn i to uavhengige senger
Praktisk, komfortabelt og trygt å bruke
Original design og perfekt utseende
flere fargevarianter
ekstra uttrekkbar underseng
Stabil og holdbar konstruksjon
kantene på sengen er avrundet
flex ramme
har en stige
i et sett med en større skuff
3 skummadrasser er inkludert gratis.

 

EDEN 2

Ekstremt komfortabel køyeseng dobbel EDEN 2 ble skapt med tanken på både de yngste og de litt eldre. Takket være de praktiske skuffer som er bygd inn i trappene, gir sengen ekstra plass til å lagre mange ting som trengs. Det er en ideell løsning for alle foreldre som verdsetter funksjonaliteten i barnets rom.
Sengen var laget av MDF. Sengfronter er laget for folk som tar hensyn til estetikk og alt takket være den høyglansfargen.
I den nedre delen finnes ekstra hyller som kan brukes til for eksempel bøker.
Under den nedre sengen er det en stor skuff for sengetøy, mens den øvre sengen er utstyrt med en sikkerhetsbarriere.

Du kan kjøpe en seng med fronter i følgende farger
hvit og:
turkis
blå
violett
grå
svart
rosa
helt hvit

Sengen kan gjøres i systemet: venstre side - trapp til venstrehøyre side - trappene til høyre.

 

 

 

 

MAX

 

Køyeseng MAX for to barn med to forskjellige overflater 120x200 og 80x200. Den er laget av høy kvalitet møbelplate, derfor er konstruksjonen veldig stabil og solid. Under senga finnes det et stor skuff og 4 skuffer gjemt inni trappene. Dette gjør senga veldig funskjonelt og vil hjelpe deg å spare mye plass på rommet. Hele sett følger med en hylle som kan henges over den nedre senga.
Du har mulighet å velge flere farger, helt hvit, eller hvit sammen med grå, rosa, blå eller grønn.

Inkludert i prisen:
Køyeseng
Madrass ramme
Skum madrasser (120x200 og 80x200)
Trapper med skuff
Hylle

RICO

Enkel og trykk seng for barna dine. Har du lite plass i barnasrom , er denne sengen perfekt. Den kan brukes av tre barn samtidig, interresant løsning hvis du klarer ikke å ha separat rom for alle barn. Du kan velge mellom to soveoverfalter og du har flere farge varianter. Fin seng med en god pris. 

Sengegenskaper:
Vi bruker vannfri lakk og trygt for barnas produkter.
Konstruksjonen av MDF av høy kvalitet, karakterisert ved holdbarhet og enkel å rengjøre.
Kombinere senger laget med hammerbolter garanterer høy styrke og stabilitet i sengen.
Enkel og rask montering. Vi legger sammen monteringsanvisning til hver seng.
Det er mulig å bytte ut en standardmadrass til en annen modell fra vårt tilbud.
MERK Kun madrasser med en maksimal høyde på 7 cm kan passe inn i uttrekkssengen.

Vi legger sammen monteringsanvisning til hver seng.   Køyeseng synes å være en god ide hvis vi ikke har mulighet til å plassere barn i separate rom eller bare ønsker å spare plass i rommet. Det har imidlertid også ulemper. Hva dominerer: fordeler eller ulemper? Fordeler: Den har mindre plass enn to separate senger. Det er behagelig og viktigere, to personer kan sove på den, opptar så mye plass som en. En køyeseng er en god ide, ikke bare når vi har mer enn ett barn - vi kan alltid ta ut den nederste rammen og sette inn et skrivebord på plass. Dette er også en betydelig plassbesparelse i rommet. Den nedre sengen kan også være et sted å lagre barnets skatter, i tilfelle en veldig liten romstørrelse. Det vil også være godt egnet som en lekeplass for barn od deres venner. Det er umulig å gjemme at det ofte er en drøm å ha slike sengen - hvem av oss ville ikke ha en køyeseng i barndommen? Ulemper: Det er vanligvis kortere enn en vanlig seng - barnet vil vokse ut av det raskere.


 Vi inviterer deg til å se vårt galleri!


Hvorfor MDF?
Høyere motstand mot belastning og mekanisk skade er en av grunnene til at MDF brukes til å bygge bærende møbler. I tillegg er MDF-plater preget av høy motstand mot ytre faktorer, slitasje, flekker og høy motstand mot store temperaturforskjeller og langvarig fuktighet. Høy motstand mot bøyning og kantstyrke gjør dem best for høykvalitets møbler og møbler. Den glatte, ikke-porøse overflaten absorberer ikke smuss, MDF-kortet er lett å rengjøre. Møbler laget av MDF er motstandsdyktig mot flekker fra kjemikalier, fett og forskjellige syrer, og takket være lamineringen blir fargene ikke fare når de blir utsatt for sollys. I motsetning til tre har den ingen stygge knotter og mikroimplantater.

 

Vis flere innlegg fra April 2019
Del din kommentar med andre
pixel