mobler24.no
2019-10-16

Moderne spisestue - hvordan ordne det stilig og praktisk?

 

Hvilke funksjoner har en moderne spisestue? Først av alt må det være praktisk - ordnet på en slik måte at hvert medlem av husstanden hadde et sted i det og følte seg vel. Den skal også tilpasses de moderne interiørtrendene. Det er verdt å fokusere på en tidløs stil hvis karakter raskt kan endres ved å bruke passende tilbehør. Riktig valgte møbler er viktig i spisesalen. Moderne spisestuemøbler er først og fremst preget av en lett og enkel form. Fargene deres kan være dempede, svart / hvitt eller motsatt - litt prangende og flerfarget. Hva er den beste måten å dekorere på? Rundt kjøkkenbord eller noe mer tilpasset?

Hvilke moderne møbler bør du velge for spisestuen?

Når vi velger inspirasjon spisestue, må vi først bestemme hvilken effekt vi ønsker å oppnå. Når det gjelder den for tiden fasjonable skandinaviske eller loftstilen, samt den gjentagende mote for en rustikk stil, er det verdt å fokusere på naturlige materialer og dempede farger, med henvisning til fargene i den omkringliggende naturen. Hvis du vil arrangere en spisesal i en glamour eller provençalsk stil, kan møblene dekoreres med dekorative utførelser. Fargene deres vil også være forskjellige. Moderne spiserom er ofte innredet i en minimalistisk stil, som har en enkel form og farge. Svart / hvitt kan brytes av tillegg i den valgte uttrykksfargen.


Hvilke møbler skal spisestuen være utstyrt med? Moderne eller klassisk - det spiller ingen rolle når det gjelder utstyr. Hovedpoenget i hver spisestue er et stort bord som komfortable stoler bør velges til. Hva du skal se etter når du velger et moderne spisebord? Det viktigste er størrelsen - den bør justeres til antall mennesker som vil bruke den på daglig basis, mens den ikke overvelder rommet. Hvis tabellen vi valgte er veldig stort, kan en bedre løsning være spisebord uttrekkbart. La oss imidlertid ta hensyn til måten møblene blir brettet ut på. Spisestuebord er vanligvis utstyrt med praktiske systemer som lar deg raskt og enkelt brette ut og brette møblene. Hvis den moderne spisestuen er kombinert med stuen, kan vi velge et rektangulært eller ovalt formet bord. For mindre rom er det bedre å velge et spisebord rundt, som vil spare plass.

For å understreke interiørets og bordets karakter, velg passende stoler. Moderne spisestuestoler kommer ofte i nyanser av hvitt eller grått. Stoler laget av naturlig tre eller materialer ferdig på en måte som imiterer dette materialet vil matche skandinavisk eller rustikk interiør. Når du velger stoler, må du være oppmerksom på bredden og setehøyden. Det anbefales at den er plassert i en høyde av ca 45-49 cm over gulvet - stolen skal gi muligheten for fri rekkevidde med hendene til bordplaten og føttene til gulvet.

Den gjenværende spisegrupper er valgt med tanke på stil for bordet og stolene. De vil bli supplert, blant andre, av en moderne spisestue kommode. Et interessant forslag er også moderne kommoder for spisestuen. I tillegg kan vi plassere et stort vitrineskap eller et linrom i spisesalen. Hvis vi bryr oss om et konsistent utseende, kan vi velge et moderne spisesal som er foreslått i møbelbutikker. Imidlertid, hvis vi foretrekker eklektisisme, kan vi satse på kjøp av hvert element individuelt. Men med denne løsningen, vær imidlertid forsiktig så interiøret ikke får et kitschy utseende.

Spisestue inspirasjon - separat eller kombinert med kjøkken og stue?

Hvis vi kan, kan spisestuen kombineres med andre stuer. En vanlig løsning, spesielt i eneboliger, er kjøkken og spisestue, som er koblet til stuen. En stor, åpen stue skapes der alle husstandens medlemmer kan tilbringe tid. Det gjør at de kan være nær hverandre mens hver av dem gjør noe annerledes. Denne løsningen gir også interessante ordningsalternativer, for da får vi mer frihet. Moderne spisestuesett er ofte opprettet på en slik måte at de samsvarer med stuen eller salongsettene som er foreslått av en gitt møbelsalong, noe som gjør det enklere å kjøpe alle møblene på ett sted.

Belysning for en moderne spisestue - hva skal du se etter?

I hver spisestue skal bordet være ordentlig opplyst. Når du velger en lysarmatur, må du sørge for at den har en lys form, som samsvarer med stilen til hele arrangementet av rommet. Foreløpig er lysekroner av metall veldig fasjonable, som avhengig av fargeskjemaet vil matche både skandinavisk og loftinteriør, så vel som rustikke. Ved et stort spisebord er det verdt å vurdere flere mindre lyspunkter i stedet for en stor lysekrone.

Sjekk!
 
Vis flere innlegg fra October 2019
Del din kommentar med andre
pixel