mobler24.no
2019-02-26

På besøk hos Annelies Dorsman

Jeg har virkelig savner farge i interiør i det siste. Og her er det! En herlig og koselig leilighet med en hvit base. Grått, rosa, sort og gult er fargene som er brukt på detaljer. Som du sikkert fårstår så er dette en utrolig fargerik leilighet. En annen ting jeg virkelig liker her er at det ikke er Scandinavisk basert design. Jeg mener jeg liker godt Scandidesign men jeg lengtet virkelig etter å se noe mer fargerikt og nytt. I dag er vi i Nederland og som vi klart kan se har nederlendere utrolig bra smak i interiør og design.
 
Annelies Dorsman, som bor her med familen sin, elsker lys, plass og søte unike detaljer i sitt interiør. Hun er vel egentlig veldig inspirert av det mer klassiske designet. Jeg liker virkelig denne plassen med tanke på at det glir så lett mellom voksen og bar, virkelig et familie hjem. Når jeg ser på de kan jeg lett fårestille meg en normal helge dag i denne familien, de små som springer rundt i lek, de voksne som sitter med kaffen og ser på mens de små leker og kanskje pannekaker på borde som de små spiser av i ny og ne mellom leken. Hvordan kan man ikke bli i godt humør av å være her?

Reclinerlenestol
Stol
Moderne lenestol

 
pixel
Vis flere innlegg fra Februar 2019
Del din kommentar med andre