mobler24.no
2020-04-17

Pimp Your Home Office

 

Home office inspiration

Motivasjon, selvdisiplin og evnen til å organisere tid - dette er de grunnleggende funksjonene som bidrar til den høye effektiviteten til fjernarbeid. Miljøet er like viktig. Hjemme har vi et mangfold av kilder som distraherer oss - TV-serier å se på, bøker å lese og katter å klappe. Det er vanskelig å motstå så mange fristelser.

Derfor bør de skilles fra hverandre ved å opprette en sone som utelukkende er dedikert til å utføre sine faglige plikter. Hvordan ordne et sted å jobbe? I følge den siste forskningen velger flere og flere mennesker  hjemmekontor. Har du også slike planer? I så fall inviterer vi deg til å bli kjent med tipsene som vil være uerstattelige når du dekorerer hjemmekontorlokalet ditt som kalles hjemmekontoret.

Cool home office ideas - still plass

Arbeid hjemmefra har mange fordeler. Du trenger ikke å reise og pådra deg ekstra kostnader i forbindelse med dem, samt full frihet og muligheten til å administrere din egen tid er bare noen av dem. En slik utvei bærer imidlertid en viss risiko. Den første er mangelen på et fast sted å jobbe. Da utvidelser fra den såkalte vinkelen til hjørnet utvides implementeringen av oppgavene betydelig og introduserer kaos. Det er best helt fra begynnelsen å utpeke en plass som skal tildeles hjemmekontoret. Det er optimalt å tildele ett rom til dette. Du kan deretter ordne det hele på - kontoret.

Imidlertid, hvis dette er umulig, må du skille mellom rommet, f.eks. fra stuen. Bare å sette inn billig skrivebord er ikke nok. Dette rommet må være tydelig merket. En god løsning vil være å sette inn lav bokhylle med bøker eller blomster. Det vil tydelig skille hjemmekontoret fra boarealet.

Home office ideas og genialt

Vi bør begynne å arrangere hjemmekontoret ved å velge riktig sted. Det skal fremfor alt være stille, lett å fokusere på oppgaven og være godt opplyst. Et eget kontor bør ikke arrangeres i nærheten av kjøkkenet eller stuen - dette er steder som husholdsmedlemmer og besøksgjester besøker mest, noe som kan distrahere deg under arbeidet ditt. Imidlertid har ikke alle råd til et eget rom, som fungerer som kontor interiør. I denne situasjonen må vi utvikle en utpekt del av stuen eller soverommet.

Hjemmekontor i stuen og pulter

Hjemmekontorarbeid i stuen er mulig, forutsatt at du forbereder plassen ordentlig. Hvis dette rommet er koblet til spisestuen, vil den ideelle erstatningen for et komfortabelt stort skrivebord være et bord. For mindre mellomrom, bør du vurdere å kjøpe eller låne et skrivebord. En god idé er kontor stol og bord på hjul, som du kan bevege deg fritt. Folk som er erfarne i hjemmekontorsystemet advarer mot å jobbe i sofaen ved salongbordet. For det første er det ubehagelig, for det andre er det ikke forbundet direkte med arbeid, noe som kan gjøre deg litt lat, og for det tredje (viktigst) - det er usunt for ryggraden. Når du jobber i stuen, må du slå av TV-en. Hvis du ikke liker å jobbe i stillhet, velger du en radio eller spesiell støy som imiterer åpen plass. I følge den siste forskningen fremmer denne typen støy arbeidseffektivitet.

Tegner du en stue i en ny leilighet? Tenk på en permanent arbeidsplass du kan skille, f.eks. med kontrastveggsfarger sammenlignet med sittegruppen.

Et sted å jobbe på soverommet og kontor bord

Du vil definitivt være enig med oss i at hvis du forbinder arbeidet ditt positivt, så er du mer villig og effektiv til å gjøre det. Så hvis du liker plassen på soverommet ditt, kan du ordne det for en midlertidig hjemmestudie, hvor for eksempel sminkebord med lys vil fungere som et skrivebord. Dette er en god løsning hvis partneren din også jobber i hjemmekontorsystemet og salongen allerede er tatt.

Husk to regler når du jobber på soverommet: bytt ut pyjamas med en behagelig kleskode for hjemmet og ta vare på orden: lag en seng, ventiler rommet, organiser klær. Takket være dette vil du kunne fokusere først og fremst på arbeid. Og husk - fungerer under ingen omstendigheter fra sengen! Kroppen din skal knytte dette stedet og den horisontale posisjonen til avslapning og søvn, ikke stress, som ofte følger med oss under utførelsen av profesjonelle oppgaver.

Skapskjøkken eller unikt design home office

I stuen din går familielivet fra morgen til kveld, og når du jobber på soverommet kan du ikke avstå fra å sove? Ta en titt på kjøkkenet - kanskje det er der du kan ordne det perfekte hjemmestudiet? Fordelene med dette rommet er stort spisebord, som du kan bruke til arbeid og dører som du kan stenge i tilfelle telefonkonferanser eller viktige telefoner. For å gjøre arbeidet i dette rommet effektivt, planlegg faste måltider for hele familien, der du vil delta, og ta pauser fra jobben. I tillegg skal du rengjøre og lufte rommet etter hver tilberedning, slik at lukten av mat ikke distraherer deg fra jobb.

Hvordan velge det perfekte skrivebordet? Home office desk

I begynnelsen er det verdt å spesifisere hvordan skrivebordet brukes. Formålet med møblene er viktig, fordi det vil variere avhengig av om vi vil bruke det i timevis med dataspill, daglig læring, eller noen ganger for å fylle ut dokumenter. Endelig er et skrivebord et møbel som bør tilpasses utstyret som finnes på det. Hvis den bærbare datamaskinen av og til hviler på den, velger du en liten, pen. Hvis skrivebordet har plass til en stasjonær datamaskin med en utskriftsenhet, bøker, permer, velger du funksjonelt lite skrivebord med en bred topp og en hylle eller skuffer som lett kan inneholde nyttige gjenstander. Imidlertid, hvis skrivebordet skal være lett i form, er det verdt å velge komplementære møbler, et arkivskap, small kommode eller en ekstra hylle. Skap kan plasseres under skrivebordet. Hvis de har hjul, kan vi bevege dem fritt, noe som utvilsomt øker funksjonaliteten til møblene.

The home office - velg de perfekte møblene

small home office så vel som i et større datarom er tre elementer av utstyr nødvendig: et komfortabelt skrivebord med en riktig valgt topp og hyller eller skuffer, en matchende lenestol som tillater riktig kroppsholdning og en skrivebordslampe . Takket være dem home office setup være godt organisert og sunt. Mange foreldre anbefaler et stående skrivebord som kan senkes ned for å fungere - denne løsningen lar deg fokusere bedre når barn løper rundt, og er også sunnere for ryggraden og sirkulasjonen vår. Hvis hjemmekontoret er litt større, kan du også legge stor kommode til skrivere og hyller for ytterligere dokumentasjon eller bransjelitteratur. Ta også vare på stueplanter, f.eks. spathiphyllum, fern - greenery har en positiv effekt på kreativiteten, og renser i tillegg luften.

 

Hjemmekontor møbler til en god pris

Lurer du på hvordan du ordner et hjemmekontor uten å investere i et ekstra kontormøbler og rom? Bruk ressursene du har. Et stort spisebord, rundt barbord og til og med en kjøkkenøy vil fungere som et skrivebord. En hvilken som helst behagelig stol kan brukes som lenestol. Imidlertid vil alle arrangører som organiserer plass, for eksempel permer eller plastbokser, fungere som skap. En skrivebordslampe er ikke alltid nødvendig - som regel er det lamper over bord- og kjøkkenøya som perfekt belyser denne plassen. Hvis billig skrivebord er nødvendig i ditt tilfelle, trenger du ikke kjøpe et nytt møbel med en gang. Se etter modellen du er interessert i på rubrikkannonser nettsteder, eller spør blant familie og venner.

God belysning og lyse farger er gode home office design ideas

Det kan ikke legges skjul på at både god belysning og riktig valgte malingsfarger for veggen er av stor betydning. For det første, hvis alt er godt valgt, vil det ha en positiv innvirkning på kvaliteten og komforten i arbeidet. Den optimale løsningen er å stille gaming pult nær vinduet. Da kan du sikre tilgang til dagslys, noe som setter deg i godt humør. Det må imidlertid huskes at lyset som er oppnådd på denne måten ikke blendet under arbeid og ikke spretter av skjermen. Hvis det ikke er mulig å gi dagslys, er det verdt å installere belysning i naturlige farger som ikke vil anstrenge øynene. På sin side lar de lyse fargene på veggene sinnet konsentrere seg bedre. De har ikke distraksjoner. En ekstra fordel er det faktum at de passer godt sammen med den brukbare plassen og dekorasjonene som brukes.

Kontormøbler eller home office furniture

Pc pult og stol er to elementer som må være det mest praktiske og praktiske å finne. Det er verdt å være spesielt oppmerksom på disse to elementene, fordi de i stor grad vil bestemme komforten med arbeidet. Riktig plassering av kroppen på jobb er av stor betydning for helse og velvære, og disse påvirker som kjent effektiviteten i arbeidet. Så utseendet er riktig, men mye mer bør du fokusere på ergonomi på jobben.

Small home office ideas - veggdekorasjon

Veggdekorasjoner har flere funksjoner. Den første er å personalisere kontor møbler. Dette fordi plakater med grafikk som passer dine interesser setter eieren i godt humør. De minner ham ofte om fine hendelser. En annen grunn til slike dekorasjoner er betegnelsen på plassen. De kan presist definere grensen der kontoret slutter og hvile begynner. Det er verdt å gjennomgå mer grafikk. Takket være dette kan du også velge flere for andre mellomrom. Det vil være en sjanse til å lage et sammenhengende konsept for interiørdesignen til hele leiligheten eller huset.

My home office mitt med perfekte møbler

Å jobbe på en datamaskin krever minst to gjennomtenkte møbler - et skrivebord og en bokhylle eller beholder. Skrivebordet skal være stort nok til å gi en behagelig arbeidsplass. La oss også ta hensyn til tilleggselementene, for eksempel en tastaturhylle eller kabelhull, takket være at vi vil unngå rot. Det andre obligatoriske møbelet avhenger av arten av arbeidet vårt - jo flere dokumenter eller kontorartikler vi lagrer, desto større bør møbelet vårt være. Skap, skuffer, kontorhyller teller, det er viktig at alt kan skjules uten å skape inntrykk av uorden i rommet.

Kontor stol i modern home office

Om kontorstol kunne vært skrevet i lang tid, men alt dette koker ned til dens grunnleggende funksjon - en god kontorstol skal tillate oss å innta en komfortabel arbeidsstilling. Det er verdt å være oppmerksom på justeringen av armlenene, høyden på setet og ryggstøtten, nakkestøtten og den brukte bevegelsesmekanismen. Mens vi jobber bruker vi sittetimer i mange timer hver dag, noe som oversettes direkte til tilstanden til hele kroppen vår.

Home office design - et eget studie - eller kontorhjørne?

En grafisk designer og IT-spesialist vil ha forskjellige krav til hjemmekontoret, mens en fotograf og salgsrepresentant vil ha forskjellige krav. Den bærbare datamaskinen vil passe på gaming skrivebord, men behovet for å bruke et stort antall utstyr og verktøy vil tvinge deg til å ordne et eget rom for studien. Det samme vil gjelde for å motta kunder omgitt av deres private fire vegger. Vi vil ikke gjøre et profesjonelt inntrykk på noen hvis vi blir ledsaget av å tørke tøy når vi snakker om forretninger.

Moderne pulter for alle og oppbevaring kontor

Ingen vil benekte at smalt skrivebord er et integrert element i hvert kontor og studio. Avhengig av behovene til den som jobber eksternt, så vel som begrensningene som ligger i størrelsen på den tilgjengelige plassen, vil de ha forskjellige former og størrelser. Når det gjelder organizing home office - eksterne ansatte som bare bruker bærbare datamaskiner, kan spare plass ved å kjøpe et lite skrivebord. Noen ganger går designere et skritt videre og kombinerer skrivebordet med et hendig skap på veggen, noe som gjør det lettere å holde de nødvendige gjenstandene til fingerspissene. Home office interior og utstyr - stasjonære datamaskiner krever allerede å investere i et større møbel med en overflate som rommer alt utstyr og nødvendig tilbehør. De fleste moderne datamaskinbord er utstyrt med en uttrekkbar tastaturhylle, og vi vil oppnå enda større komfort på arbeidet ved å plassere skjermen på et spesielt stativ, takket være det vi enkelt kan justere høyden til siktlinjen. Illustratører, arkitekter og andre fagpersoner i tegning vil sette pris på bekvemmeligheten med tegningsbord. Et karakteristisk trekk ved disse modellene er vippetoppen som gjør at figuren kan innta en mer komfortabel stilling enn å stadig leke og buke ryggraden.

Blomster som en komponent i oppskriften på best home office

Dette er en av de enkleste måtene å livliggjøre interiøret. Innendørs vegetasjon spiller en betydelig rolle. Det er ikke bare en dekorasjon, selv om denne funksjonen ikke kan benektes, men påvirker også kvaliteten på luften i leiligheten. Det er planter som kan rense luften fra skadelige forbindelser (f.eks. Formaldehyd), så det er verdt å utstyre leiligheten din med dem. Slike planter vil være en spathiphyllum, vanlig eføy, bregne eller dracaena. Du må ta vare på hjemmeplanter. Vi kan ikke la dem være i fred, fordi de vil dø raskt. Vanning alene er ikke nok, det er verdt å gjenplante blomster fra tid til annen, fjerne tørre blader og skudd, gjødsle jorden. Hvis vi ikke har et hode for det, la oss gå for planter som er krevende å ta vare på. Sukkulenter kan overleve under vanskelige forhold. Ikke rart, siden de er tilpasset til å leve i ørkenen, der tilgangen på vann er begrenset. Vann dem 1-2 ganger i uken om sommeren og til og med en gang på 3 uker om vinteren.

Tillegg i home office interior design

Det er verdt å arrangere et sted på skrivebordet for forskjellige tilbehør som vi ønsker å ha for hånden. En kurvkurv er nyttig for notatbøker, papirklipp, stiftemaskin og telefon. Jeg oppbevarer penner og blyanter i en metallbeholder som opprinnelig er en lysestake. Jeg la resten av tingene i skuffene for å holde skrivebordet ryddig. Jeg liker å jobbe på et ryddig sted i ånden til home office decor. Som du ser er noen få tilbehør som blomster, en kurvkurv, motivasjonsplakat og belysning nok til at hjemmekontoret ditt skal se ut som interiøret fra bildene på Pinterest. Uansett, hvis du leter etter inspirasjon til interiørdesign er dette et strålende sted. Bare skriv inn "hjemmekontor" så vil en hel haug med vakre arrangementer dukke opp.

 
Vis flere innlegg fra April 2020
Del din kommentar med andre
pixel