mobler24.no
2019-09-23

Sittegruppe stue i forskjellige interiørstiler

 

Innrede stue - ny nordisk eller en ny versjon av den skandinaviske stilen

Skandinavisk stil vil fremdeles være moteriktig innen interiørdesign, men vises i en ny setting. Likevel vil det være karakteristisk for ham minimalisme, lyse farger og hygge hentet fra dansk hygge. Kort sagt, parolen sier å ordne livet ditt på en slik måte at du føler deg lykkelig og komfortabel. Skandinavisk stil er også bruk av naturlige materialer som tre, lær, stein, lin, etc. Møbler og utstyr, i henhold til forutsetningene om den skandinaviske stilen, skal være minimalistisk, men veldig funksjonelt. Så hva nyskapende foreslår New Nordic? Først av alt fargerike bakgrunnsbilder, som i 2019 vil være fasjonable ikke bare innen interiørdesign, men også innen mote og kunst. Bakgrunn trenger imidlertid ikke dekke hele veggene, men f.eks. en eller en del av den. Det vil være en flott løsning som bryter det monotone hvite og litt forsterker plassen. Også nye vil være finish i matt svart, f.eks. på møbelhåndtak, fotorammer eller kjøkkenmøbelfronter. Forgrunnen i New Nordic-stilen vil ikke være møbler, vegger og dekorasjoner, men gulvet. Ideelt sett bør det også lages i fargen på lys naturlig tre.

Innredningstips stue eller rundt tilbehør i interiøret 2019

Enkle, kantete møbler vil bli variert med ovale former. Dette er ikke en komplett nyhet, fordi en slik løsning var ekstremt fasjonabel og praktiserte på 1970-tallet. Nå går trenden fra år siden spektakulært tilbake til salongene og gleder øyet med sine originale former. Så hva vil du se? Lenestoler med avrundede former, sylindriske salongbord, ovale bord (begge modeller for mange mennesker, så vel som mindre - kaffe) eller stoler laget av bøyd tre med en avrundet rygg.

Boho style blandet med skandinavisk

Fasjonabelt i interiøret i 2019 vil også være såkalt scandi-boho-stil, preget av en kombinasjon av enkle, minimale former med dekorasjoner i alle scener. Så det er mønster bakgrunnsbilder, fargerike tepper, keramiske potter med fancy planter og tillegg i levende og mettede farger. Og alt dette omgitt av vegger med lyse farger og tremøbler, karakteristisk for den skandinaviske stilen. Folkemotiver - spesielt de som skildrer store planter - vil passe perfekt sammen med den subtile bakgrunnen. Geometriske mønstre ordnet i fantasifulle, ikke opplagte former, f.eks. på veggfragmenter eller som uvanlig sammensatte fliser på badet, vil se like bra ut. En hengende hengekøye vil sikkert utfylle interiøret i stuen i boho-stil. Wow-effekt garantert.

Farge stue -hvilke farger i interiøret 2019?

Hva med farger i interiøret i 2019? Pastellfarger vil være ekstremt fasjonable, men i litt forskjellige nyanser som hittil har gjentatt interiørdesignmarkedet. Den såkalte. "Nummer én" har vært karamell krydret honning, som litt roer seg og beroliger interiøret og matcher de fleste farger. Det vil se bra ut på veggene, men vil også se bra ut som fargen på møblene. I paletten vår under slagordet farge stue inspirasjon vil det også være: beige, subtil appelsin, aprikos, fersken, litt brun og såkalt kaffe med melk. Fans av rosa i 2019 kan nå sin pulverskygge. På sin side kan elskere av mettede farger med hell velge nyanser av burgunder, flasker og smaragdgrønn, mørk lilla eller mettet grafitt når de dekorerer interiøret.

Sjekk!

 

Maximalism - for avantgarde-elskere

Ikke ta noe for elskere av et snev av originalitet. Maksimalisme - dvs. smart kombinasjon av forskjellige arrangementstiler - vil være moteriktig i 2019. Med sin hjelp kan du legge vekt på individualiteten til beboerne i en gitt leilighet, samt introdusere noe nonchalance. Det kan derfor være en kombinasjon av glamourstil (med innslag av forgylling, svart, lilla) med den skandinaviske stilen. Det er også verdt å kombinere skinnende aksenter med en matt finish. Finesse og god smak vil imidlertid være nyttige når du dekorerer i en eklektisk stil. Tilsynelatende stemmer ingenting med dem, men faktisk komponerer helheten ekstremt sammenhengende og ekstremt vakkert. Husk imidlertid ikke å overdrive antallet dekorasjoner og tilbehør i forskjellige stiler (spesielt på soverommet eller i rommet for arbeid og studier), fordi for mye variasjon kan forårsake kaos, og dermed distrahere oppmerksomheten. Selv stor stue butikk kan gi inntrykk av et lite, begrenset interiør hvis du roter.

Venice sofa

 

Moria sofabord

 

 

Design interior glamour - luksus i stuen din

Hva er egentlig glamourstil? For å forstå essensen er det nok å vite betydningen av ordet glamour. I følge ordboken er det prakt, prakt, prakt, sjarm. Og akkurat slike ord kommer jeg i tankene når jeg vil snakke om glamourstil. Hvordan oversetter du dette til møbler, tilbehør, lamper? Veldig enkelt.
Når vi planlegger glam interiør bør vi velge alt som skinner og skinner. Imidlertid bør du være forsiktig med at denne gløden er en manifestasjon av luksus, ikke søppel, fordi det dessverre er veldig enkelt å krysse denne tynne linjen. Den må være myk, elegant og stilig. Man skal ikke være redd for gull, fløyel, speil og gjennomsiktig plast, selv om tilsynelatende en slik kombinasjon ikke virker luksuriøs og stilig i det hele tatt. Det er slett ikke så enkelt å dekorere en salong i en glamourstil som det kan virke ved første øyekast. Det balanserer ofte på grensen mellom luksus og kitsch - du bør være veldig årvåken her, fordi denne grensen kan være veldig ekstrem tynn. Guiden vår om tv stue inspirasjon tok deg til å finne en gylden middelvei mens du arrangerte salongen i en glamourstil. Det kan være prangende og ekstravagant her. Så hvis du liker fredelige arrangementer som har dekor er preget av universell enkelhet og hygge, vil du ikke føle deg best i dette interiøret.

Russi hjørnesofa i svart vil passe perfekt til glamourinteriøret. Skimrende velour vil gi et elegant interiør skapt med smak.

Russi hjørnesofa

Mira salongbord laget av kobberkrommet stål og speilplate. Denne kombinasjonen gjør at bordet ser veldig elegant ut.

Mira kaffebord

Loft interior design er et paradis for elskere av minimalisme

Rå, enkel, minimalistisk. Dette er de viktigste interiørfunksjonene som nyter glødende popularitet - interiør i loftstil. På engelsk betyr "loft" loftet, loftet, på Island - et stort rom fylt med luft. Og dette er funksjonene som gjør loftarrangementene ekstremt attraktive. Dyp forankret i arkitekturen til fabrikkbygninger og industrihaller, tiltrekker de i dag med sitt spesifikke klima, trassige natur og rå nåde.

Hvordan ordne retro stue ?

Alle som elsker gammel stil, middelalder og sofistikert interiør med en sjel vil absolutt arrangere en retro-stil stue. Hvis vi elsker tilbehør som minner oss om gamle tider, tunge detaljer og naturlige møbler, vil retro salongen absolutt være i nærheten av vår visjon om en perfekt leilighet.
Retro stue inspo i Selly Home er i overflod. Før du begynner å arrangere interiøret i denne stilen, er det verdt å vite hva slags tilbehør eller retromøbler til stuen som vil være avgjørende for å skape et unikt, gammelt interiør. I tillegg til utformingen av stuen er det enkelt å kombinere dekorasjonene for sammensatt. Dette gjør at stuen til tider virker rotete. Så hvis du bryr deg om en estetisk innredet stue, må du huske å lese måtene til minimalistisk retro-stue, oppført nedenfor.
Nå er det på tide å bestemme om vi ordner en stue med peis, eller rettere sagt foretrekker vi en stue med stor plass og omgitt av mange vinduer. Det kommer an på hvilke møbler og dekorasjoner du bestemmer deg for å gjøre stuen i retrostil vakker, romslig og tilpasset vår smak.

Moderne stue inspirasjon rått, enkelt interiør

Moderne stil, også kalt moderne, selv om den har en lang historie, ikke går av moten og er fremdeles en av de mest brukte innen interiørdesign. Hva avgjør dens uendrede popularitet? Mange faktorer, hvorav det viktigste er det rolige og avslappende klimaet han skaper. Perfekt å roe ned og slappe av etter en travel dag.
Med de nye trendene innen interiørmote tar den fortsatt et annet ansikt, men det har mange funksjoner som ikke har endret seg på flere tiår. Det er fremfor alt enkelheten i formene til all møbler og funksjonalitet, som i denne stilen er en udiskutabel dogme. Hvis noe ikke tjener praktiske formål, er det rett og slett ubrukelig og derfor unødvendig. Dermed reduserer antall utstyr og detaljer i interiøret til det nødvendige minimum. Som et resultat av denne tilnærmingen virker moderne interiør mer romslig enn de egentlig er, noe som betyr større komfort for beboerne. Plass er et annet moderne stikkord i stilen. Fordi den skal være så stor som mulig, blir veggene som skiller stuen fra kjøkkenet, og noen ganger fra gangen, revet ned. På denne måten kan du få en stor dagsone selv i en relativt liten leilighet. Takket være interiørtips stue dine, kan du enkelt gjøre din gamle salong til en modernistisk oase. For at de forskjellige funksjonene i dette rommet ikke forstyrrer hverandre, må du imidlertid tenke nøye gjennom designen.

Minimalism design i stuen din

Og nå har jeg noe for deg som vil ordne en stue i stil med minimalisme, men ikke liker ultramoderne interiørstil. Jeg er overbevist om at det kan lykkes, fordi minimalismens ånd har vært til stede på forskjellige livsområder i mange år og ikke er en oppfinnelse fra det 21. århundre. Derfor tror jeg at hvis du vil forenkle livet ditt og skape en minimalistisk salong, trenger du ikke gjøre store forandringer i livet mitt. La salongen være et bevis på det.

Rustikk interiør eller salong for individualister

Rustikk stil vekker nostalgi for et fredelig og idyllisk liv på landet. Han viser til romantiske drømmer om nærkontakt med naturen. Imidlertid er den stereotype tilnærmingen til denne typen arrangementer forbundet med det allestedsnærværende treverket og akkumuleringen av unødvendige, gamle, unyttige gjenstander som skaper et rot i interiøret, og akkumulerer støv unødvendig. Vi tilbakeviser denne myten! Rustikk spisebord med en tykk, rå, rå topp kan være hjertet i en rustikk stue. I Selly Home-tilbudet finner du mange forskjellige modeller av rustikke bord som Maximo, Bellini, Senso. Kort sagt - det er masse å velge mellom!
Som i alt, bør moderering også gis til interiørarrangementer. Stiliseringen av huset som et friluftsmuseum i tre og risting av parafinlamper, strykejern med en sjel eller hjul er en grunnleggende feil når man tenker på en rustikk tilnærming til dekor. Det handler ikke om akkumulering av tilfeldige, uforenlige elementer, men om konsistens i designhandlingen, med vekt på det som er naturlig, tradisjonelt, forbundet med livet på landsbygda. Effekten kan være overraskende god - tidløs og herlig.

Er vintage stue et godt valg for deg?

Den enkleste måten er å ta vintage inn i interiøret gjennom stilisering av møbler. Det kan være helt nye møbler, som får et eldgamalt utseende, eller de som finnes i en antikvitetsbutikk. I alle fall er dette definitivt en stil for individualister. Det er forbundet med klasse og skjønnhet, og vintage-gjenstander tilskrives til og med en viss adel :) Hvis du vil diversifisere stuen din, ikke nødvendigvis bytte alle møbler på en gang, må du ta på minst ett element. En dekorativ lenestol dekket med fløyelsstoff vil gi interiøret en elegant karakter. Individuelle elementer i vintage stil kan virkelig kombineres med alle konsepter. Litt rustikk eller innflytelse i landet går bra med stiliserte aksenter. Hva kjennetegner vintage stil? Det er først og fremst en veldig spesifikk fargepalett. Litt svak, men samtidig sterke farger. Brun, appelsin, gule og flaskegrønne farger. Dette er et område, som til tross for opptredener forsvarer seg. De unike fargene kompletterer hverandre i stedet for å kjempe. For mennesker som nettopp begynner på eventyret innen retro arrangement, er de en perfekt start på eksperimenter. Tilsetningen i årgangsklimaet vil være et godt skritt. Fargerike glass, krystalldekanter og sukkerboller, pluss en platespiller og store vaser - helst i dristige farger. Dette er verdifulle utstillinger som vil bidra til å smugle retro-atmosfære, samtidig som de ikke dominerer interiøret.

 
Vis flere innlegg fra September 2019

Anbefalt

TV benk 120 cm MEZO

TV benk 120 cm MEZO

2 599,00 NOK779.70 punkt.
Mediamøbler sett hvit høyglans Nordi 1

Mediamøbler sett hvit høyglans Nordi 1

18 699,00 NOK5609.70 punkt.
Billig rundt salongbord MORIA

Billig rundt salongbord MORIA

3 499,00 NOK1049.70 punkt.
pixel