mobler24.no
2023-10-05

Skapseng - seng tilpasset din livsstil.

 

Skapseng er mer praktisk enn noen gang før!

Vil du ha en komfortabel seng uten at den tar for mye plass? Lurer du på hva du skal velge imellom - en behagelig søvn eller mer verdiful plass? Fra nå av trenger du ikke å bekymre deg for det! Den nye skapseng  Bed Concept lar deg fritt tilpasse rommet ditt til din dine behov - slik at du kan endre fra treningsrom til ekstra soverom på noen få øyeblikk.
 
Skapseng  Bed Concept er et moderne møbel som er tilpasset dagens behov. Den kombinerer funksjonalitet og brukervennlighet, men det viktigste er at det er helt trygt. Sammenleggbar seng Bed Concept er den beste måten å endre fra arbeidsrom til soverom, alt etter dine behov her og nå.

Hva synes designere om skapseng Bed Concept?

Interiørarkitekter innrømmer at sammenleggbar seng  Bed Concept var etterspørt på markedet i en lengre tid. Våre leligheter har flere funksjoner og det endres etter vår behov over tid. Vi tar i mot gjester, skaper arbeidsrom, studerer, trener og arrangerer barneselskpaer. Så det gjelder å utnytte ledig plass helt maksimalt. I tillegg bygges i dag mange små leiligheter, spesielt i storre byer, så måten vi benytter plass på er blitt utfordrende og gjør at vi må tenke kreativt. Det er grunnen til at arkitekter setter så stor pris på møbler som er funsjonelle for eksempel sammenleggbar seng. Med andre ord har skapseng blitt et tegn av det dynamiske livet vi driver med.

Lite soverom? Svaret er skapseng

Ifølge designerne er nedfellbar seng Bed Concept først og fremst en seng for små leiligheter, der daglig stuen endrer funsjon etter bohov i løpet av dagen, f.eks. fra en stue på dagtid til en et soverom på kvelden. Nedfellbar seng betyr at sengen ikke trenger å bli satt på åpen en hel dag, noe som er veldig viktig i små rom. Takket være skapseng Bed Concept blir rommene universelle - de kan fungere som stue, arbeidssted, arbeids- eller studiested, men også et sted for foreldre, barn eller deres gjester. Nedfellbar seng Bed Concept er også et flott møbel for alle små rom, inkludert klassiske soverom. Takket være lukkefunksjonen, gjenvinner vi raskt og enkelt plassen som er opptatt av en stor seng om natten.

Skapseng er blant de beste familiemøbler

Skapseng er en seng som gjør livet enklere for hele familien. Det er et perfekt valg for små foreldre som trenger å gjøre om fra et soverom til et barnerom. Veggseng garanterer dem et behagelig sted å sove, som tar ikke så mye plass når den er brettet. Seng i skap er også et flott alternativ for familiemedlemmer som kommer på besøk.

Hvem er skapseng for?

Seng i skap er en løsning for alle som ønsker å sove komfortabelt, som i en klassisk seng, men det er rett og slett ikke plass til de.  Veggseng Bed Concept er perfekt for:

- en liten familieleilighet
- et 1-roms leilighet for en singel eller samboerpar
- barne- eller ungdomsrom
- studentrom
- kontoret ditt om du skulle strekke ut beina litt i pausen
- gjesterom
- og i alle rom der stuen gjøres om til soverom hvis det skulle være behov for dette.

Hvordan fungerer skapseng Bed Concept?

Vi har konstruert sengen slik at det er enkel å bruke, komfortabel og trygg for alle familiemedlemmer. Egentlig så ser veggsengen  Bed Concept ut som en enkel, elegant garderobe. Det er lett å åpne sengen ved trykke på klaffen foran. Da trenger du bare å trekke forsiktig ut. Deretter skal sengen på veggen sakte begynne å falle ned og skape til en komfortabel vegghengt seng. Det er også lekk å lukke en slik seng, så du trenger ikke å bruke mye krefter til vegghengt seng. Det er verdt å legge til at lukkesystemmet er veldig stille.

Er sengeskap tryg nok?

Selvfølgelig er det det! Sengeskap er slitesterk og i sin heltet montert på veggen. I tillegg er den utstyrt med en metallramme. Denne kombinasjonen gjør hele sengen på veggen er helt trygt, stabilt og holdbart. Sengen er også sikret mot plutselig åpning.

Og hvor skal vi oppbevære sengetøyet i seng i veggen?

Vi utstyrte våre skapsenger med veldig praktiske belter som fester sengetøy. Og takket være det vil alle puter og dyner forsvinne sammen med sengen i veggen. Dette er gode nyheter for alle som ikke liker å re senger hver dag eller ikke har tid til det.

 

Et stort behov for å spare plass

Bed Concept er et moderne skapseng som lar deg fleksibelt endre rom til det du behøver. Her kombineres komforten til en tradisjonelle sengen med høy funksjonalitet og elegant design. Seng i veggen ble skapt for en stue med pulserende liv om dagen og som blir til et soverom på kvelden. Ideen er enkel - poenget er å ha seng montert på vegg gjør at den ligner en pen garderobe når den er brettet. Da er det mye plass til overs til de daglige aktiviteter for hele familien.

Skap seng - komfortabel, men også stillig?

Vi designet Bed Concept i minimalistisk design. Den geometriske formen, håndløse fronter og design gjør at skap seng er tidsløst. I tillegg er det lett å bruke når behovet skulle dukke opp. En lurer kanskje på hva som skjer med ben når sengen er i lukkeposisjon? Vel denne sammenleggbar sengen står på ben som blir igjen til en del av front når sengen er stengt. Baksiden av sengen er montert fast til veggen og en sted som passer fint til bøker eller pynt. Så det er praktisk til å ta frem en bok eller legge igjen en mobil før man sovner. Vi har ikke glemt om belysgningen. Et ekstra alternativ i vegghengt seng er LED-belysning, montert under hyller. Ekstra lys bidrar til å skape en koselig kveldstemning. Sengen kan også utstyres med fleksible LED-lys med innebygd USB-kontakt. Skapseng  Bed Concept kan ettermonteres med ekstra høye hylle eller en liten skuff.

 

Skapseng  Bed Concept er et revolusjonerende møbel som lar deg styre plassen. Låsbar smart seng er perfekt for ethvert interiør som er et soverom om natten, og må på dagtid gi plass til andre daglige aktiviteter. Bed Concept er ideell for:

- stue der foreldrene sover
- liten studentrom
- loftsleilighet til en singel eller et samboerpar
- gjesterom
- kontoret hvor du har behov får å strekke ben eller ta seg en napp i pausen
- et soverom med for liten plass til en klassisk seng
- deg som trenger plass til andre aktivitetet i det daglige.

Størrelseguide på skapseng

En vertikal smart seng er tilpasset fem typer madrass - 90, 120 og 140, 160 og 180 cm. Så mange varianter gjør at alle finner den perfekte sengen - en stor seng for to, en enkeltseng for junior. Smart seng  Bed Concept er tilgjengelig uten madrass, mens sengerutformingen gjør det mulig å kombinere den med hvilken som helst madrass opp til 18 cm høy.

Hva er smart seng laget av?

Avhengig av fargevalget er alle elementer i Bed Concept systemet laget av laminert plate av høy kvalitet. Denne er motstandsdyktig mot riper, skader, fuktighet og høy temperatur. Støttemekanismen og rammen til seng montert på vegg er av metall, noe som direkte påvirker holdbarhetpositivt. Rammen er laget av tre og håndtaket er av skinn.

Alle de rom vi tilbringer tid i har forskjellige størrelser og unik funksjonalitet. Derfor tilbyr vi skapsenger i vertikal og horisontal versjon, med forskjellige madrassbredder og i flere fargevarianter. Takket være dette vil du tilpasse møblene til dine behov og stil.

Utmerket seng, ikke sant? Smart seng Bed Concept!Se en instruksjonsvideo som viser hvordan du monterer en veggbed.

 Vi gir råd om hvordan du på best muligmåte kan kan organisere arbeidet
 ditt slik at installasjonen av sengen er enkel og rask.

 

 

Hvilke skapsengfarger kan man velge mellom?

Alle deler i denne serien er tilgjengelige i fem farger - hvit matt, hvit glans, grå matt, grå glans og håndverker eik. Vil du vite mer? Gå gjerne til siden vår.  Har du flere spørsmål? Skriv til oss, så svarer vi gjerne!

 
Vis flere innlegg fra October 2023

Anbefalt

Skapseng grå 90x200 Concept Pro CP-03

Skapseng grå 90x200 Concept Pro CP-03

10 799,00 NOK3239.70 punkt.
Smartseng 120x200 grå Concept Pro CP-05

Smartseng 120x200 grå Concept Pro CP-05

12 999,00 NOK3899.70 punkt.
Del din kommentar med andre
pixel