mobler24.no
2019-10-01

Stor kommode med LED-belysning - de mest fasjonable forslagene

Billig kommode med LED-belysning

Se hvordan smal kommode med led kan endre interiøret Den enkle formen på kommoden, kombinert med glansen på de malte frontene, gir interiøret letthet og unik sjarm. Når glasshyllene som fyller interiøret i møblene er utstyrt med ekstra LED-belysning, er WOW-effekten garantert!

Se de siste forslagene direkte fra interiørarkitektenes hånd HER

Alva kolleksjon

ALVA-systemet er et veldig interessant alternativ for alle som elsker dekorert interiør. De ble designet på en interessant og ukonvensjonell måte og laget med stor presisjon.


Elementene som utgjør denne samlingen er laget av laminert sponplate av høy kvalitet. De er preget av moderne design, flott funksjonalitet og enkel rengjøring, noe som er en utvilsom fordel ved daglig bruk.

 

KLIKK

Kommode led - hva er lysene for kommoden?

Et bredt spekter av alternativer er tilgjengelig umiddelbart. Fra delikat opplyste hyller, gjennom gjennomsiktige hjørner og en skinnende bordplate, til en kraftig lysstrøm som lyser opp hele møblementet. Moderne kommode vil gi hele interiøret en litt pugnacious karakter og understreke en sterk arrangementstil.

Caen kolleksjon

CAEN kommode ble laget for kjølig, industrielt interiør. En enkel og visuelt tung kropp gir en ekstraordinær design til rommet oppnådd hovedsakelig takket være fargene som kombinerer tre-lignende stirling eik med den sjeldne antrasittglansen.

Kommode eik imittasjon etterlater mye plass til både lagring og visning av gjenstander som er verdt å ha en stue praktisk under møter med venner eller slappe av med familie.

 

KLIKK

Fordelen med bakgrunnsbelysningen er at vi uavhengig kan kontrollere den, så hvis vi i øyeblikket føler oss som en subtil lysstråle, slår vi dem bare på, og hvis tvert imot er kommoden vår å se litt mer beskjeden ut - vi kan enkelt slå dem av. Moderne kommoder er også utstyrt med et system som tillater modellering av lysforekomst, noe som definitivt vil være nyttig når du vil lede LED-strømmen til et bestemt punkt, f.eks. på dekorasjoner satt på glasshyller.

Arco kolleksjon

ARCO-systemmøbler vil gi sjarm til stuen du har ordnet. Denne samlingen ble laget for elskere av moderne løsninger som ikke er fornøyd med middelmådighet. Materialer av høy kvalitet som møbler ble laget av, garanterer deres holdbarhet og styrke. Glansede fronter er tilgjengelige i flere forskjellige, veldig fasjonable fargevarianter.

 

KLIKK

Kister med RGB-belysning er en flott løsning. De lar deg kontrollere fargen på lyset. Et eksempel her er den unike Sarah-kommoden, som, avhengig av våre preferanser, vil gløde lilla eller blå. Denne modellen fungerer utmerket i en moderne stue, og favoriserer også innretningen av et student- og tenåringsrom.

Sarah kommode

Kommode Sarah 45 er et design for fans av moderne stil. En enkel form, skinnende fronter og LED-belysning gir et unikt utseende på møblene på bakgrunn av en moderne stue, soverom og til og med hall. Stor kommode Sarah er også et møbel i en klassisk og dempet stil som vil være perfekt i alle rom. Elementer av glass lar deg vise visuelt fine gjenstander - bøker, suvenirer, samt bilder. Det vil være et flott sted å oppbevare alle slags glassfat - glass, boller eller glass. Et bredt spekter av farger lar deg matche kommoden til ethvert interiørdesign.

 

KLIKK

Soverom kommode for spesielle oppgaver

Hvit kommode i en så moderne styling ser eksepsjonelt ut - det bygger en unik stemning i stuen og fremhever fordelene ved boareal. I denne situasjonen er subtile lysemitterende diode-stråler som god sminke for interiøret - de lar deg visuelt korrigere formen på rommet og få frem det vakreste. Når du velger en kommode med belysning, er det verdt å plassere et slikt møbel på et sted som vanligvis er dystert og undereksponert. Lyset som dioder slipper ut vil lyse opp de mørke hjørnene i rommet og gjøre hele arrangementet mer attraktivt. Denne løsningen er spesielt praktisk i små eller smale rom - en kommode med belysning vil fungere som et speil der, dvs. den vil visuelt forstørre plassen og gi inntrykk av romslighet og harmoni i interiøret.

KLIKK

Baros kommode

Baros-samlingen er unike og elegante møbler for moderne leiligheter som du vakkert kan ordne med hvilken som helst stue eller stue. Den originale designen av Baros møbler vil skape et unikt og ekstremt funksjonelt rom som gir rommet en frisk karakter.


Den holdbare konstruksjonen av enkeltelementer garanterer deg lang og problemfri bruk. Vi tilbyr våre kunder en attraktiv veggseksjon tv og en kommode som vil bli det perfekte supplement.

 

KLIKK

Husk imidlertid å ta vare på moderering og ikke overdrive det med mengden LED-opplyste møbler. For høy tetthet av flerfargede LED-er i et lite rom kan anstrenge øynene og få arrangementet vårt til å se elegant ganske kaotisk ut i stedet for elegant.

Inline kolleksjon

En stor og romslig kommode som tilhører Inline-systemet vil bli en dekorasjon av enhver moderne stue. Enkel form og ekstraordinære farger vil gi en spesiell atmosfære i interiøret. Romslige skap har plass til mange gjenstander, er med på å gi orden, og en stor benkeplate lar deg vise favorittdekorasjoner, suvenirer, bilder og bøker.

Møbler fra Inline-kolleksjonen er et forslag som, takket være den minimalistiske formen og den subtile kombinasjonen av trefarger, ren hvit og naturlig stein, sikkert vil appellere til alle elskere av moderne løsninger innen interiørdesign.

KLIKK

Besøk vår butikk og se mer fasjonable forslag. La den nye kommoden puste inn et friskt pust og modernitet i interiøret!

 

 
pixel
Vis flere innlegg fra October 2019

Anbefalt

Kommode 132 cm høyglans hvit Baros II

Kommode 132 cm høyglans hvit Baros II

5 699,00 NOK1709.70 punkt.
Kommode 132 cm san remo Baros II

Kommode 132 cm san remo Baros II

5 899,00 NOK5 499,00 NOK1649.70 punkt.
Hvit kommode med skuffer 107 cm Nordi

Hvit kommode med skuffer 107 cm Nordi

5 299,00 NOK1589.70 punkt.
Hvit høyglans kommode 160 cm Nordi

Hvit høyglans kommode 160 cm Nordi

6 099,00 NOK1829.70 punkt.
Moderne kommode med LED belysning Alva

Moderne kommode med LED belysning Alva

5 199,00 NOK1559.70 punkt.