Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Interiørdesign

Innholdsfortegnelse

 

Hvis du ikke har ideen for å arrangere hjemmet ditt eller du ikke har tid til å velge alle stoffer – skal det bli perfekte løsningen for deg å bruke vår hjelp. Vi tilbyr en omfattende design og interiørdesign tjenester. Vi analyserer til den ministe detalj kundens behov som er basert på intervjuer og undersøkelser. Vi utarbeider et unikt interiør som er basert på stilen din. Under hele designprosessen jobber vi tett med kunden, slik at til resultatet oppfyller forventningene til den fremtidige brukeren av interiør som mulig det bare mulig. Vi samarbeider med pålitelige, fagfolk, entreprenører og produsenter, takket være at vi kan tilby omfattende investeringstjenester. .

 

Vi er spesialister for å forberede kompliserte og sammesatte prosjekter med høyest visuell og funksjonell kvalitet.

Design er vår store lidenskap !

Vi ønsker å gjøre dine drømmer fullført !

Profesjonellt håndtering av hvert prosjekt betyr at for hvert tilltak utarbeider vi en rekke prosjekter. Vi starter med å sette opp budsjett, utarbeider et konseptprosjekt og gjennomfører planlagte aktiviteter. Kunden deltar alltid i utformingen av interiørets fremtidige form, han kan bestemme swg hvilke materialer eller elementer av utstyr som er i samsvar med hans strategi for visuell identifikasjon og syn på interiørets estetikk. Våre ansatte er alltid tilgjengelige for investorer, og foreslår hvilke materialer som kan man skal velges, for eksempel pga. av holdbarhet eller gunstig forhold kvalitet til penger.

 

 

 

 

Få profesjonell hjelp fra våre konsulenter som vil skape mellomrom tilpasset dine behov og forventninger. Velkommen til designstudiet Selly Home i Klepp. Vi implementerer interiørdesign i Rogaland..

Garderobe

Få profesjonell hjelp fra våre konsulenter som vil skape mellomrom tilpasset dine behov og forventninger. Velkommen til designstudiet Selly Home i Klepp. Vi implementerer interiørdesign i Rogaland.

Kjøkken

Kjøkkendesign er en prosess som innebærer å tilpasse en gitt plass til kravene til husstandsmedlemmene. Dette er hvor vi tilbringer mye tid, derfor bør designet være gjennomtenkt og nøye utvalgt. Det er også godt å konsultere eksperter som vil være oppmerksomme på de vanligste designfeilene og vil bidra til å optimalisere funksjonaliteten til dette rommet. For oss er det en lek!

Restauranter

Selv om nøkkelen til populariteten til restauranten er velsmakende mat og god service, har atmosfæren i restauranten nesten samme betydning. Dette er en helt tilstrekkelig grunn til å overlate erfarne spesialister med et så viktig oppdrag som arrangementet av restauranter. I design av restauranter og kafeer er kundens behov og preferanser viktigst for oss. Vi nærmer oss hver oppgave profesjonelt, fleksibelt og med maksimal engasjement, så det er vanskelig å finne to identiske interiører av forfatterskapet vårt. Vårt oppdrag er å skape brukbare, estetiske og kundevennlige mellomrom.

Margaret Pstragowska

Interiørdesigner

+47 906 78 531  |  office@sellyhome.no

Selly Home As
Kjopmannsbrotet 3
4352 Kleppe
www.sellyhome.no
office@sellyhome.no

Facebook Twitter Googleplus Linkedin Rss Pinterest Youtube Instagram
 
pixel