mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Møbler Barnerom - stilige møbler for et barn

( mengde produkter: 568 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Side
Hardhet
Soveplass [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Inspirasjon Barnerom - Barnerom Gutt & Jente

La barnet ditt føle seg som et eventyr!

Mobler24 er en av de ledende produsentene av møbler og produkter til barn. Opprettelsen av enestående Barnerom innredning - både praktisk og stilig - er vårt overordnede mål. Ved utvikling av nye produkter styres vi først og fremst av barnets sikkerhet og komfort. Våre barnemøbler har en moderne design, interessante farger og ergonomiske løsninger. De er laget av slitesterk, sertifisert materiale og overholder europeiske sikkerhetsstandarder.

Vårt mål er å skape og forbedre våre produkter. Takket være det usedvanlig gode pris / kvalitetsforholdet, er møblene vi tilbyr et attraktivt forslag til foreldre som verdsetter modernitet og sikkerhet.

Populære kategorier:

barnas bokhylle • kommoder for barn en seng til et barn med skuffer • barnemøbler • et skrivebord for et barn • en dobbeltseng for barn 

Barnerom Interiør - Innrede Barnerom

Barnemøbler laget av Mobler24 kombinerer høy brukervennlighet, med et like viktig dekorativt aspekt som reflekterer barnas drømmer og interesser i interiør barnerom . Barnerom Inspo : Praktiske lavskap med forskjellige dimensjoner, kan tjene som et nattbord, eller bare en ekstra plass til å lagre små gjenstander. Barnestativ er bra for lagring av bøker og lærebøker, dekorative elementer, leker eller skoleutstyr. Kister er et bredt spekter av produkter, fra små, justerbare møbler til større, store skuffer for en stor del av barnas utstyr som klær, undertøy, sengetøy, etc. Vi har sengeplasser for barn i nesten alle aldre, inkludert senger med skuffer eller dobbeltsenger. For de som ordner hele barnas rom fra bunnen av, har vi forberedt ferdige sett møbler barnerom , som skal tilfredsstille alle behovene til barnet og foreldrene.

Små Barnerom i stil

Den tilbys av oss møbler til barnerom er ikke typiske møbler som bare oppfyller utilitaristiske funksjoner. Barnerom Inspirasjon : Bortsett fra åpenbart å møte alle sikkerhets- og funksjonalitetsstandarder, ønsket vi å tilby barn noe mer, nemlig interessante malerier av møbler og attraktive utskrifter. Vi har en stor samling av design, grafiske motiver, eventyrkarakterer, dyr, kjøretøy - alt for bedre å matche fargene og imprints til barnets interesse og preferanser. Vi lager utskrift dedikert til jenter og gutter, samt universelle matchende søsken, som møbler med en bamse. Trykkerier laget med økologiske maling er trygge for barnet og er i tillegg sikret med laminat for å øke holdbarheten. Som et resultat vil barnas møbler som tilbys, nyte sine unge brukere i lang tid.

 

 

pixel