mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Billig barnestol

( mengde produkter: 8 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Barnestoler - velg riktig til barnet ditt!


Leter du etter en passende barnestol? Vil du at barnet ditt skal opprettholde en riktig og sunn holdning mens de jobber med leksene? I tilbudet vårt vil du finne billige barnestoler til pulter, som er laget med omsorg for detaljer. Barnestolene vi tilbyr er ikke bare godt laget, men også fremfor alt komfortable og sikrer riktig holdning mens du sitter. Takket være et bredt utvalg av modeller i forskjellige former og farger, vil du ikke bare lett finne en stilistisk egnet kopi. Våre barnestoler vil også bidra til å utvikle ditt barns fantasi. Du finner enkelt en barnestol som vil være rimelig og solid laget. Det som kjennetegner barnestolene vi tilbyr, er også muligheten for deres aldersjustering. Vårt tilbud er også rikt på modeller som lett vil passe inn i rommet til et eldre barn. Gjør deg kjent med forslagene våre, og sjekk det ut selv!

En god barnestol - ta vare på ditt barns helse og utvikling


Egnede barnestoler, beregnet på pulter, er elementet i romutstyr som den unge har den hyppigste kontakten med. Noen få timer på skolen, brukt i sittende stilling på harde seter med uoverensstemmende ryggstøtte, resulterer i tretthet. En moden organisme bør ikke forverre denne tilstanden hjemme. Ergonomisk, funksjonell og komfortabel barnestol vil hjelpe å gjøre lekser på pulten uten ekstra belastninger som er følget av holdningsfeil. En anstendig stol er et godt skritt mot riktig utvikling av barnet. Hver foreldre kan hjelpe med god utvikling ved å bruke vårt omfattende tilbud.

Det viktigste er høydejustering


En svingbar barnestol skal være utstyrt med en pålitelig torsjonsmekanisme og en sokkel med hjul som sikrer fri bevegelse. Dimensjoner er ekstremt viktige - uansett justering som hver av våre modeller av svingbare skrivebordstoler har, er ungdoms- og barnemøbler vanligvis tilpasset barnets alder og høyde. De er utstyrt med en synkron mekanisme og er ansvarlige for å opprettholde riktig høyde på setet over bakken. Foreldre bør være spesiell oppmerksom på profilering av sete og rygg og justering av armlener som avlaster skulderbeltet. Hvis det av forskjellige grunner - for eksempel på grunn av barnets høye mobilitet - bare en barnestol for et skrivebord uten hjul står på spill, bør du velge en skreddersydd kopi. Du finner et stort utvalg av billige barnestoler i tilbudet vårt - vi inviterer deg hjertelig til!

pixel