mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Kule bokhyller til barn

( mengde produkter: 32 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Forbedre barnas rom - bokhylle barn

Bokhylle for et ungdomsrom er en stor utfordring for møbler designere. De kan ikke ta for mye plass til at barnet får plass til å spille, samtidig som de skal holde så mye som mulig verdifulle skatter av våre barn. Du kan holde bøker, CDer og til og med lydutstyr i dem - takket være dette vil barnet alltid ha alle de viktigste tingene på fingertuppene. Selly Home tilbyr mange produkter fra kategorien av stativer til et barns rom og en tenåring. De er også funksjonelle, originale og elegante. Bokhylle barnerom er et emne om elven vi kunne skrive om fordelene ved å ha dette møbelet på et barerom.

Det er ikke noe barn som ønsker å leve i et smakløst innredet rom. Interiøret i hans helligdom må ha en karakter og stil som ligner et barns temperament, slik at han vil trives i sitt lille rike og mer villig gjøre leksene sine, leke med venner og hvile. Derfor er våre møbler preget av en unik design som vil glede hvert barn og enhver tenåring. Ungdomsholdere ble laget av møblerbrett, blant annet i fargen på eik, tre eller nyanser av grå beriket med fargerike aksenter, takket være det indre av rommet kan endres ved hjelp av ulike tilbehør i mange farger. Det er verdt å nevne at møblene var laget av materialer av høy kvalitet. I tillegg til møbler i ungdomsrommet er dressers, ungdoms garderober og sofaer, som er et annet funksjonelt rom for lagring av klær, bøker og leker. Møblene har blitt fargekoordinert slik at hver kunde kunne lage sine egne, perfekte sett fra dem.

Rom på loftet? Bokhylle lav

Når vi organiserer møblene på loftet, innser vi raskt at et slikt rom krever omtenksom shopping. Liten bokhylle er nesten et must-ha for foreldre som vil at barnet skal lære organisasjon og orden fra en tidlig alder. I den smal bokhylle vil barnet kunne segreger lekene. Vi garanterer at denne typen møbel vil hjelpe deg med å holde orden. Ikke vent, finn din drømme lav bokhylle i nettbutikken vår.

Hvordan tilpasse fargene på bokhyllen til interiøret? Bokhylle inspirasjon

For en god bokhylledesign er fargene til møblene selvfølgelig laget. Innføringen av et par komplementære farger vil diversifisere og gjøre interiøret mer dynamisk. Men hvis de blir brukt i like store mengder, kan det også oppstå spenning. La en av dem dominere rommet i et forhold på minst 3 til 1 eller bruk en nøytral, f.eks. grå eller hvit, bakgrunn. Bokhylle eik er det vanligste valget av en enkel grunn - fargene på treet fungerer godt i forbindelse med noen annen farge. I tillegg kan den ordnes perfekt i et klassisk, men moderne barnesal. Hvit bokhylle er en annen ofte valgt farge. Den tilpasser seg miljøet og trelastene som er nevnt tidligere. I motsetning til utseende kan svart bokhylle se så godt ut i et barnes rom som i en lys skygge.

 

 

pixel