mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Stylig kommoder til salg

( mengde produkter: 30 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Kommode til gang - velg modellen for et barn!

Barne og en tenåringsrom – er en utfordring! Den unge generasjonen har sine egne regler, og hver tenåring vil at hans rom skal være unikt og originalt. Barn drømmer om sin egen helligdom, som vil være relatert til deres interesser og hvor de skal trives godt. Det må imidlertid huskes at en ung manns rom ikke bare skal være pent innredet, men fremfor alt funksjonelt. Kommode Barnerom - sjekk ut Mobler24-tilbudet!

Hver kommode til barnerom ble laget med eksepsjonell oppmerksomhet på detaljer, ved hjelp av god kvalitet og solide materialer. Vårt tilbud inkluderer universelle og klassiske typer skuffer og skap, som passer perfekt inn i ungdomsrom innredet i ulike stiler, samt svært spesifikt, reflekterende karakter av unge mennesker, møbler med originalt utseende. Alle skap er svært kapasitet og funksjonell. Hvilken farge på kommode? Hvit kommode, spesielt anbefalt for barn, vil blande inn med alle farger og vil tillate mange interessante og varierte interiørarrangementer. I tillegg introduserer det friskhet. Svart kommode tillatt å hindre smuss og passe perfekt inn i noe arrangement. Alle skap, kommoder og garderober vil sikkert ta imot selv den største mengden klær, leker og andre gjenstander samlet i barnets og tenåringens rom. Billig kommode med høy kvalitet garanti. Høyglans kommode er vår nåværende trend, som vi anbefaler til alle kunder.

Hva er kommode?

Kommode for barn er en møbel, vanligvis utstyrt med flere skuffer. Ofte i form av rektangel men i tilfelle av moderne kommoder kan du også finne andre former. Hva betyr kommode? Det er en av de mest allsidige og funksjonelle møbler, fordi nesten alt kan bli oppbevart i kommode. Kommode barn, samt garderoben, bør være praktisk. Hva betyr dette? Først og fremst må den ta imot klær og leker i ulike former. Vel, hvis møblene ikke bare har hyller - helst med muligheten for å endre høyde, men også kapasitive og dype skuffer. Kommode til barnerom leker må ha komfortable håndtak og lette skuffer, samt skille seg ut med en solid konstruksjon.  Kommoder Til Salg - finn den perfekte modellen med Selly Home!

Hvilken commode størrelse å velge?

Små kommode passer best til et barns eller tenårings rom. En god løsning når det gjelder lite plass er liten kommode, som vil bringe orden og gjøre klær, leker eller andre ting ikke ligget over barnets rom. Et veldig praktisk valg vil være lav kommode, som også kan brukes som et RTV bord. Stor kommode vil hjelpe deg med å skjule store mengder ting, og i tilfelle barn leker og ulike "utklipp".

Valget du velger vil i stor grad avhenge av hvor du vil bruke den. Kommode til barners, som brukes til å holde de mest nødvendige tingene, skal være ca 80 cm i høyden. Avhengig av etterspørselen har vi forskjellige størrelser. Den mest populærenym og tradisjonelle størrelsen er kommode 120 cm.
God møbelringen kommode er en som vil tilfredsstille dine forventninger. De er forskjellige i størrelse. De med dype skuffer vil vanligvis ha tre. Modeller med fire eller fem smal skuffer er også tilgjengelige. Vi tror imidlertid at færre skuffer er mer praktiske, men større og dypere. Bare hos oss vil du kjøpe kommode til dine barns sønner.

pixel