mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Stylig hundeseng tilbud

( mengde produkter: 1 )

Hundeseng felleskjøpet

Elsker du dine hunder og katter? Ja, selvfølgelig. Det er derfor du vil ha alt som er best for dem. Dyr senger er en flott løsning hvis du vil at alle detaljer i hjemmet ditt skal være stilige og utstyrt til tross for å dele dette rommet med dine firbente venner. Tenk deg at gjestene kommer, og du er bekymret for at du ikke skjule det gamle, styggte teppet, som i mange år tjener som en seng for dyr. For ingenting passer det nye, elegante pokaler i glamourstil, eller et lyst hjørne i skandinavisk stil. Eller kanskje du vil endre arrangementet av møbler på soverommet ditt, men du har ikke muligheten, fordi de gamle, varierte leirene av kjæledyr er i forkant. Stopp det i dag. Med dyr for vår samling, vil alt skifte! En hundeseng som ser ut som din, og det er like behagelig, myk og koselig? Høres bra ut, ikke sant? Hvorfor er din elskede hund ikke å ha noe trøst? Dyremøbler er en dynamisk utviklende interiørdesign trend. Å ha et kjæledyr hjemme betyr ikke nødvendigvis en plast- eller kurvkurv i gangen eller i soverommet. Velg en seng som passer inn i ditt indre i de minste detaljene. Føl deg komfortabel og få dyrene i ditt hjem til å leve hundens liv og nyte den høyeste kvaliteten og komforten. Hunde Seng – finn den perfekte modellen med mobler24!

Hjemmelaget hundeseng

Hvil er veldig viktig for dyr. De kan regenerere kroppen din i løpet av denne tiden. Hundesenger garanterer komfort og bekvemmelighet. I tillegg til den svært komfortable hundekurven, både klassisk og taket, tilbyr vi også, veldig populært, seng til hund. Hunder elsker deres egne lairs av denne typen! Gjør din firbente venn en ekte glede og kjøp ham en seng! Vår hundeseng tilbud hjelper deg!

Hund utstyr

En av de viktigste problemene å være oppmerksom på når du kjøper hundeseng, velger du riktig størrelse. Har du en butikkhund? Størrelsen på pennen skal tilpasses dyrets størrelse, som måles fra hodet til bunnen av halen. Vi anbefaler hundeseng stor hund. Vårt tilbud inkluderer også en hundesengjeger. Katte Seng - sjekk ut mobler24-tilbudet! 

Katteseng billig 

Hvert dyr må ha sitt eget sted hvor den vil føle seg trygg og komfortabel. Vi kunne ikke glemme katter i vårt tilbud! Våre katteseng er ekstremt nøye laget. Ytre stoffet er mykt å berøre for å gi kjæledyret komfort, men likevel holdbart og lett å rengjøre.

pixel