mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Skuffeseksjon

( mengde produkter: 6 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Skuffeseksjon i tilbudet vårt

Moderne skriveborde og containere bør være i hver leilighet. De er et behagelig sted å jobbe ved, og samtidig en ekstra lagringsplass. Takket være dem er det også mulig å raskt endre innretningen av interiøret. Designerklokken vil endres til og med en tradisjonell stue eller kontor. De nødvendige møbler i hvert hus ble designet av spesialister verdsatt for deres ideer. Ved å velge moderne bord og beholdere fra vårt tilbud, er du garantert et stykke møbler laget av materialer av høyeste kvalitet og med detaljert oppmerksomhet. Det vil se bra ut i stuen, på kontoret, i barneværelset eller på soverommet, det vil også fungere i kontorer og hoteller. Hvis du vil lære mer om vårt sortiment av bord og containere, inviterer vi deg til vårt showroom i Jærhagen Kjøpesenter.

Skuffeseksjon på hjul - veldig praktisk ide!

De stilige kompakte beholderne i vår kolleksjon gir praktisk og effektiv lagring som sparer plass. De passer perfekt til skrivebordene som er tilgjengelige i mobler24-serien. Skuffeseksjon hjul muliggjør forenklet rengjøring eller rask omplassering av kontoret. Takket være det brede utvalget av laminatfarger, kan de vellykkes tilpasses eksisterende møbler og utstyr fra andre serier. Skuffeseksjon På Hjul - sjekk ut mobler24-tilbudet! 

Skuffeseksjon kontor

Barnet ditt vokser opp og har mer og mer utdanning? Det trenger også mer plass til å støtte materialer? Velg bokser for skrivebord, fordi organisasjonen er grunnlaget for suksessiv utdanning! Har det ikke skjedd at barnet ditt måtte stå opp flere ganger for å se etter en bok, notatbok eller farget ballpointpen under leksene dine? Det må være ekstremt distraherende, og det gjør barnet unødig å miste verdifull tid og energi. Tenk deg at alt som er nødvendig for å lære utstyret, kan være på ett sted nær barnas skrivebord. Underbordsbeholderen vil fungere bra i enhver situasjon og vil gjøre læring en fornøyelse! Eller kanskje du mangler plass på bokhyllene? Kontorbeholder er den perfekte måten å skjule litterære gjenstander som ikke er i bruk for, men de kan fortsatt være nyttige. Og hva skal du gjøre med skole- og kontorrekvisita i ubekymrede helligdager, ferier og ferier, når vi ikke ønsker å tenke på læring og arbeid? La oss sette dem i en beholder og la oss komme seg ut når tiden kommer. Prøv bordbeholdere fra vår samling, og du vil finne at organisering av arbeid og læring kan være veldig hyggelig!

Skuffeseksjon skrivebord eller enkelt patent for høyere effektivitet av arbeidet

Skrivebord og containere er et supplement til vårt kontormøbeltilbud. De tillater omfattende utstyr på arbeidsplassen med funksjonelle og estetiske møbler. Skuffeseksjon Metall - finn den perfekte modellen med mobler24!

Funksjonen til frittstående containere kan i tillegg økes ved å arrangere den øvre delen av møblene slik at den kan plasseres i bindemidler, og takket være treplattformen får de et smakfullt utseende. Ifølge studier som ble gjennomført i fjor, har containere betydelig innvirkning på arbeidets hastighet og som følge av produktiviteten til de ansatte. Søknaden er enkel :)

Skuffeseksjon klesskap

Det spiller ingen rolle om du er en journalist, en IT-spesialist, eller kanskje en direktør i en bank. En arbeidsplass som passer til dine behov, er svært viktig hvis arbeidet er å bringe de forventede resultatene. Dette er også organisasjonen - noen mennesker liker å jobbe i det såkalte kontrollerte kaoset, andre - tvert imot. Tenk på begge gruppene, vi har forberedt komfortable kontorbeholdere.

Selv når du er på jobb, trenger du ikke å føle deg som et kjølig, unfriendly kontor. Alt du trenger å gjøre er å legge til et lite, mobilt kontormøbler til ditt allerede møblerte kontor. En beholder er et ekstremt funksjonelt møbel som lar deg gjøre de enkleste aktivitetene på en enda enklere måte! Vi anbefaler spesielt de med skuffer. De vil ikke bare beskytte dokumentene dine fra bevegelsen, men vil også gi bedre organisering og segregering.

Skuffeseksjon garderobe - annen bruk av beholdere

For å utstyre våre garderober og gjøre dem så romslige og funksjonelle som mulig, bør vi få praktisk tilbehør til garderober. Blant vårt rike og varierte sortiment finner du mange ting som lar deg utstyre alle typer garderobe. Vi har praktiske beholdere som ikke tar opp mye plass, og er i stand til å imøtekomme mange produkter. I tillegg tilbyr vi våre kunder praktiske hengende hyller og interessant designet LED-belysning, som i tillegg til praktiske funksjoner har også mange visuelle egenskaper.

 

 

pixel