mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Garderobeskap Med Skyvedører - Skyvedører Garderobe

( mengde produkter: 106 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Garderobe skyvedør - rekordutvikling

Skap med skyvedører er et godt eksempel på funksjonalitet. I tilfelle av disse skapene er den ekstra plass okkupert av de åpnede vingene rett og slett unødvendig. Dette er svært verdifullt, spesielt for små, smale rom. Skyve garderober er en ideell løsning når vi vil bruke plassen i huset vårt best mulig, okkupert hver eneste den minste delen. Skyve garderober er et ekstremt universelt møbel, de finner søknaden deres i hallen, garderobeskap, soverom, ungdomsrom, barneværelse eller kontor. Avhengig av våre individuelle behov kan vi satse på et større antall hyller eller stenger. Å vite at vi må lagre klær, husholdningsapparater eller dokumenter i skapet, vil være svært viktige for oss når vi velger.

Du finner Beta 58 garderobeskap HER 

Skyvedører til garderobe i soverommet

Når du velger en garderobe for soverommet, bør vi vurdere om vi vil at våre daglige klær skal henge på kleshengere, eller det vil være lettere for oss å holde orden ved å legge den i ankelen. Når du velger en garderobe, bør du også være oppmerksom på å gjøre det så funksjonelt som mulig for oss, for å hjelpe oss med å opprettholde bestilling og bestilling. Blant garderober valgt for soverommet, ble garderober med speil blitt svært populære. Ikke bare optisk forstørre rommet vårt, men også ofte belyser rommet. Selv om speiletskapets største fordel er at vi kan se på det når som helst.

Du finner Mika Multi II garderobeskap HER 

Skyvedør garderobe på gangen

Når du ser etter riktig garderobe for hallen, vær spesielt oppmerksom på interiøret. Sikkert, stengene vil være svært viktige for oss, som vi vil være i stand til å henge på ytterklærne til våre gjester og familiemedlemmer, slik at de ikke okkuperer vår plass i soverommet eller garderoben. Hyller som vi kan lagre husholdningsapparater på, for eksempel støvsuger, vil være like nyttige. Et perfekt valg for hallen vil være garderobeskap med speil, som optisk forstørre rommet vårt og lyser opp rommet. En ekstra fordel vil være muligheten til å se i speilet før du reiser uten å måtte gå tilbake til soverommet eller på badet.

Du finner Xelo - C garderobeskap HER 

Skyvedørsbeslag garderobe på kontoret

En glidende garderobe er også en ideell løsning på vårt kontor, hvor vi ofte må passe store mengder dokumenter. Utvilsomt vil den glidende garderoben bringe absolutt orden til den og forbedre funnet av nødvendige dokumenter. Sannsynligvis i det indre kabinettet vil det være flere hyller på kontoret vårt, som gjør at vi kan lagre bindemidler og beholdere med dokumenter, holde dem i orden og beskytte dem mot støv. Takket være den glidende garderoben, blir våre dokumenter organisert, og vårt kontor vil se mye mer estetisk og profesjonelt ut. Garderobe Skyvedør - Sjekk Mobler 24-tilbudet! De mest populære kontorkrokene er klassiske, ganske glatt garderober som ser elegante ut og ikke overvelder et lite rom.

Moderne design - betyr garderobe med skyvedører 

Utsiden av garderoben er utvilsomt like viktig som interiøret. På markedet finner vi garderober i mange nyanser, med speil, med lacobel glass, glatt, i glans, med grafikk. Uten tvil vil alle, selv de mest krevende søkeren, finne noe for seg selv. For mange skyve garderober kan vi også kjøpe ekstra LED belysning, som utvilsomt vil være en stor ressurs og dekorative element i garderoben. En imponerende dekorative tillegg vil også være aluminiumsfinisher. Original grafikk eller speil i fantasifulle former vil understreke romets karakter, takket være at vår garderobe ikke bare er et funksjonelt møbel, men også et spektakulært element i interiørdesignet. 

Slide garderobe - maksimal bruk av plass

Skap med skyvedører er et perfekt eksempel på optimal bruk av den tilgjengelige plassen. I deres tilfelle er det ikke behov for ekstra plass, som er okkupert av de åpne dørvingene. Alt du trenger å gjøre er å stå foran den. Dette er spesielt viktig når det gjelder garderober i hallen, på grunn av at disse rommene vanligvis ikke tilhører brede, og åpne skap kan sperre kommunikasjonsveier Slide skyvedører er universelle møbler som kan brukes i nesten hvilket som helst rom. Du kan lagre ikke bare klær, men også servise, dokumenter og til og med hvitevarer, for eksempel en støvsuger, en bøtte og en mopp. Fordi du designer garderoben din, både utseendet og måten den er organisert på, kan den perfekt tilfredsstille dine individuelle behov. Avhengig av hvilket formål du har tenkt å bruke det, kan du bestemme antall hyller, skuffer og stenger og sikre maksimal funksjonalitet for møblene. På samme måte velger du den fargevarianten som passer best til interiøret i leiligheten eller kontoret ditt.

Slide skyvedørsgarderobe - hva skal jeg se etter?

Skyvegarderober er en av de mest populære møblene. Dette bør ikke komme som en overraskelse, listen over fordelene er virkelig lang: bortsett fra funksjonalitet og kapasitet, gir de deg muligheten til å konfigurere utseendet og interiøret. Hvordan velge den beste modellen blant de tilgjengelige på markedet? Vær fremfor alt oppmerksom på kvaliteten på møblene. Du vil at garderoben din skal tjene deg i flere år. Derfor bør den være laget av gode materialer som garanterer deres holdbarhet og motstand mot skader under bruken. For produksjonen av slide garderobe Bergen Mobler 24 bruker vi tre og MDF-brett, som garanterer deres holdbarhet. Vi går ikke på akkord med kvalitet også når det gjelder elementer som føringer eller lister. Hvert element i møblene våre er valgt med stor omhu og forsiktighet, slik at du kan glede deg over møblene dine så lenge som mulig. Vi følger kontinuerlig de nyeste trendene i verden, slik at designene og løsningene vi tilbyr er så moderne som mulig og tilpasset smak hos kundene våre. Arranger interiøret ditt, ta på et velprøvd selskap som har vært klarert av kunder i flere år.

Slide garderobe pris med et speil

Skyve garderobe er vanligvis et ganske stort møbel, og opptar mye plass. Dårlig utvalg av skapfronter kan føre til en følelse av overveldende. Hvis rommet der det er å finne er lite eller det ikke er sollys i det, velger du å kjøpe en skyvegarderobe med speil. Dette er en flott løsning, ikke bare på grunn av det interessante utseendet, men også veldig praktisk. Speil forstørrer rommet optisk og øker lysmengden betydelig. Noen ganger ser det ut til at slide garderobe monteringer en komplisert prosedyre, men dette er en feil antagelse. Hvis du er ute etter et skap til kontoret, må du huske at det må smelte godt sammen med resten av møblene - pulter, stoler, bokhyller. Ikke glem at i dette rommet er det bedre å ta på deg et rolig, dempet design som ikke vil distrahere deg på jobb. Når det gjelder et soveromsskap kan du ha mye mer frihet i valg av design. Ikke glem at det er tilpasset romforholdene. Hvis det ikke er for stort og klart, unngå møbler som vil mørkne ytterligere og visuelt redusere det. I dette tilfellet er lette, moderne møbler i lysere farger mer egnet. I de romslige, lyse soverommene kan du sette inn mer massive møbler.

Garderobeløsninger fra Mobler 24

Den innebygde garderoben muliggjør styring av vanskelige steder i hus og leiligheter, f.eks. Nisjer i hallen, skrånende på loftet. Men det kan også planlegges på hele veggen i rommet, ja, redusere det anvendelige området, men tillater å opprettholde orden i leiligheten, noe som er spesielt viktig i små interiører.

Smarte garderobeløsninger - bli kjent med triksene våre!

Husk at dybden på den innebygde garderoben må ta hensyn til tykkelsen på døren og bakveggen. Hvis garderoben er plassert mot veggen, kan vi gi opp "ryggen". Dette anbefales spesielt for små rom eller når garderoben er utstyrt med en liten og smal hall. Det er verdt å gi opp tilleggsgulvet i kledningen, som allerede er i rommet eller korridoren. Interessert? Møt vår  garderobeløsninger soverom i artiklene på bloggen vår! Velg mellom mange innlegg om emner relatert til møbelproadami, inspirasjoner, tilrettelegging av praktisk og stilig plass! Møt vår avdeling smarte garderobeløsninger soverom og nyt det vakre soverommet i et helt nytt avdrag!

Smarte garderobeløsninger soverom finner du i SH

Den beste løsningen for en innebygd garderobe er skyvedører. Hele systemet er rundt 10 cm tykt, det er ikke nødvendig å manøvrere dørvingene, slik at vi kan plassere garderoben selv ved inngangsdøren. Når du møbler små interiører, er det verdt å huske at skyvedørene er speilvendt. Takket være dette vil vi utvide plassen optisk - et lite soverom kan se til og med dobbelt så stort. Sjekk også  garderobeløsninger entre på bloggen! Velkommen!

pixel