mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Pocket Madrasser - Lomme Madrasser

( mengde produkter: 22 )
Soveplass [cm]
Pris
-

Hvilken madrass er best?

Madrass med pocketfjærer er preget av enfjærer på hele overflaten av madrassen. Hver vår er blandet i en egen lomme. Takket være dette er de ekstremt stille. I tillegg er disse lommene beskyttet fjærer beliggenhet gir selvstendig arbeid av hver enkelt fordi de bare bøye under vekten av kroppen til den sovende person, så det er ingen problem å synke ned i madrassen, hvis du sover på det to. Beste madrass, som fungerer bra i ekteskapssenger. Systemet med 7 hardhetssoner er en utmerket støtte for ryggraden. Ekstremt tjukkas madrass for enda bedre komfort. Madrass på spesialmål, som vil påvirke helsen din positivt. Pocket madrass er en ekstraordinær bekvemmelighet og kvalitet som vil sikre en lang og fredelig søvn. Bryr du deg om en komfortabel og sunn søvn? Velg madrass bests for deg selv! Vi tilbyr ulike madrass størrelser i vårt tilbud.

Du finner Active pocket madrass HER

Jakt på beste madrass - pocket

Vårfjærmadrasslomme er et moderne og luksuriøst valg. God madrass å sove. Lommefjærene er omgitt av polyuretanskum for å beskytte og øke fleksibiliteten. Pocket madrass er i tillegg utstyrt med ulike strukturer avhengig av modellen. De kan inneholde termoplastisk eller sterkt elastisk skum, latex eller kokosnøttinnsats. Hver redaktør skaper enda flere muligheter. Kokos i madrassen perfekt stivner og beskytter mot utvikling av midd og mikroorganismer. Vi anbefaler denne modellen til alle krevende kunder. Vi vet at de er madrassdyr og vil møte alle forventninger. Pocet Madraser til Salg - Sjekk Selly Home-tilbudet! Madrass pris er veldig attraktivt. Velkommen! 

Du finner Verona pocket madrass HER

Hvordan kjøpe madrass?

God madrass er ikke bare en som vil være komfortabel og koselig. Han må fortsatt be om vår helse. Lommelykt fjærmadrass har ortopediske egenskaper. Det riktige lommesystemet gjør at madrassen passer perfekt til kroppsformen og støtter ryggraden. Vi anbefaler en slik modell spesielt for de som lider av ryggsmerter rett etter å ha våknet opp. Hard eller myk madrass, valget er ditt. Denne unike modellen vil forbedre kvaliteten på søvn og vil gjøre du våkner uthvilt som aldri før. Interessant madrasser tilbud for soverommet. 

 

pixel