mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Oval spisebord

( mengde produkter: 1 )
Filter: farge

Oval spisebord - hvorfor er det verdt å velge?

Et bord med en oval topp er en mellomliggende løsning mellom et rektangulært bord og et rundbord. Det ovale bordet kan ha en halvcirkel eller en rektangulær topp med avrundede ender. Den ovale formen på bordet har universelle estetiske egenskaper. Fungerer bra i klassisk interiør, med polstrede stoler i settet og i selskap med tøfler, samt i et lite rom plassert på hjørnet av sengen.

Spisebord oval - hvor skal det fungere?

Det ovale bordet kan plasseres i det sentrale rommet på rommet som blir okkupert. Om nødvendig kan det lett brettes ut for å imøtekomme mange mennesker ved ett bord. Det er et funksjonelt og estetisk møbel som kan dekorere ethvert hjem.

Når du ser etter et bord som vil tilfredsstille dine forventninger, vurderer du absolutt forskjellige alternativer. Tabellene vi tilbyr har forskjellige former - runde, firkantede, rektangulære, men disse ovale tabellene har nylig hatt nydelig popularitet i nettbutikken. De blander seg godt med både gamle og klassiske interiør, så vel som med mer moderne. Laget av tre, de er preget av høy motstand mot eksterne faktorer, og dermed - levetid. Takket være dette tjener møblene i mange år, og til tross for passasjen ser de fortsatt bra ut. Ovalt Spisebord – sjekk ut Selly Home-tilbudet! 

Ovale bord er ideelle for alle typer rom. De kan brukes i stue, kjøkken, spisestue og til og med barnerom. På grunn av det faktum at de ikke har skarpe hjørner, trenger du ikke å bekymre deg for barnets sikkerhet og kan med hell spille på bordet selv når du ikke er i nærheten. I tillegg er ovale bord også en god ide å komplementere kontormøbler, sosiale rom eller restauranter. Du kan med hell legge til flere stoler, som du også finner i tilbudet vårt, og i tillegg vil ingen sitte på hjørnet eller om hjørnene.

Oval spisebord hvit

Når du velger et bord for ditt interiør, er det verdt å foreta grundige målinger for å vurdere hvilken av tabellstørrelsene som er best og passer inn i et gitt rom. I dette tilfellet er det også verdt å ta hensyn til antall stoler eller lenestoler som legges til bordet og hvor mye plass de vil okkupere. Du trenger ikke å bekymre deg for det faktum at du ikke finner den riktige løsningen - vi har ovale bord med ulike lengder og bredder. Prisen avhenger av de valgte dimensjonene. I tillegg har de ekstra innsatser som kan forlenge bordet med ytterligere centimeter. Takket være dette er brettede ovale bord perfekt for å organisere fester, leke med barn eller spesielle anledninger.

Den ovale formen på bordet har universelle estetiske egenskaper. Fungerer bra i klassisk interiør, med polstrede stoler i et sett og i selskap med tøfler, samt i små rom. Ovale sammenleggbare bord er egnet der de er nødvendig. Takket være de praktiske støttelinjene er det mulig å spre bordet om noen minutter - uten bruk av kraft og innsats. Ovale bord som kan brettes ut er derfor egnet for små rom. Stort Spisebord - finn den perfekte modellen med Selly Home!

 

pixel