mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Sovesofa hjørne - hjørnesovesofa

( mengde produkter: 45 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Side
Soveplass [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Moderne hjørnesovesofa - den siste trenden

Moderne hjørne sovesofa skal oppfylle husholdningens forventninger og preferanser. I tilbudet vårt vil du finne funksjonelle modeller i enhver stil, dekket med tekstiler, naturlig eller økologisk skinn, men hovedsakelig hjørner med sovefunksjon. Vi tilbyr nedfellbare hjørnesofaer, så vel som fasjonable mønstre i skandinavisk eller moderne stil. I tvilstilfeller hjelper våre rådgivere deg med å velge det perfekte hjørnet for ditt interiør.

Hjørnesofa sovesofa - alt du trenger

Hjørner med sovefunksjonen i en moderne stil kjennetegnes av minimalistisk dekorativitet og en rett linje med solid form. Designet deres er subtilt og balansert. De kan utfylle arrangementet av stuen eller spille hovedfiolin i den hvis de har en interessant finish eller intens polstringfarge. Funksjonelle hjørnesofaer med sovefunksjon for stuer gleder seg over farger, rette linjer, samt en optisk lett klump. Jo enklere finish, jo bedre vil den passe i en moderne eller minimalistisk stil.
Det er også hjørnesofaer på høye ben i skandinavisk stil, dekorative puter, hodegjerder, quilting eller dekorative armlener. Uansett hvilken stil du foretrekker, vil du sikkert finne drømmehjørnesofa i vårt tilbud.

Hjørnesofa skinn eller polstret?

Lærhjørnesofa er et forslag for mennesker som fokuserer på tidløs eleganse. Stoffet polstret hjørnesofa vil appellere til de som fremfor alt fokuserer på hygge. Det grå hjørnesofa - som oftest er valgt av kunder de siste månedene - vil se bra ut både i stoff og lær. Du kan velge mellom hundrevis av forskjellige nyanser - du vil definitivt velge en som passer din stil.

Hjørnesofa med sovefunksjon

Nesten alle hjørnesofa som er tilgjengelige i tilbudet vårt, er utbrettbare modeller for å sove. Til tross for mangfoldet av stiler og størrelser, forblir denne funksjonen vanlig for nesten alle forslag.
Billig hjørnesofa med sovefunksjon er en posisjon som stadig etterspørres av kunder, som inntar en spesiell plass i vårt brede spekter av denne møbelgenren.
Hjørnesofaen er en multifunksjonell møbel som vil være perfekt i praktisk talt alle stuer eller stuer. Til daglig spiller møblene en typisk avslappende og representativ rolle, og er samtidig et slags mottakssenter. Om kvelden kan vi imidlertid enkelt gjøre den om til en relativt komfortabel seng, ideell for tidvis å sove.
Av disse grunnene er hjørnesofaer med sovefunksjonen så populære og etterspurte ting. Vi har forslag i den klassiske stilen, men den ledende trenden blant hjørnesofaene med sovefunksjonen er faste stoffer i en moderne stil, inspirert av de siste trendene innen design. Liten hjørnesofa er fantastisk i leiligheten, sjekk den ut!

pixel