mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Krakk

( mengde produkter: 2 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge

Krakk - et lite, men veldig nyttig møbel

Sitteplasser kan være veldig nyttig hvis du ofte inviterer gjester. Krakker tar liten plass og blir et behagelig sted å sitte. De kan også lett skjules under bordet og bare tas ut når det er nødvendig. En polstret krakk er et elegant møbel som passer perfekt inn i mange forskjellige rom. Vårt tilbud inkluderer forskjellige typer krakker. Den moderne designen og den solide konstruksjonen gjør at dette lille møbelet forandrer interiøret. Folk som liker en klassisk stil vil også finne noe for seg selv. Hver krakk i tilbudet vårt er laget av materialer av høy kvalitet.
En krakk er et lite sete som er ekstremt praktisk og nyttig. Krakker har vært veldig populært i mange år. Tidligere ble de hovedsakelig brukt på kjøkkenet ved kjøkkenbordet. Takket være endringer i design blir de nå også en del av innredning i stua. Det nyttig å tilpasse stilen til krakken til et bestemt interiør. Avhengig av modellen passer krakken vår på kjøkkenet, i forværelset eller på soverommet.

Finn en krakk i din favorittfarge og form

Krakken vår kjennetegnes av en rekke stiler, farger, mønstre og former. Krakken har også forskjellige former for seter. Noen er runde, noen firkantede eller trekantede. En krakk med et rundt tresete vil passe inn i i alle kjøkken. Takket være den enkle stilen vil den se bra ut både i et klassisk interiør og i en mer moderne, minimalistisk innredning. Noen krakker har polstret PVC-sete og bein i kromstål. Et slikt møbel er veldig komfortabelt og elegant, så det vil være perfekt for interiør i glamourstil.
En krakk som er betrukket med et møbelstoff eller en kunstig pels er en ideell løsning for en stue, gang eller et soverom. En slik krakk kan plasseres ved et salongbord eller bord. Takket være dette vil du få ekstra plass til å sitte, for eksempel når du tar imot besøk. Krakker med polstring som etterligner pels er ekstremt komfortable og behagelige å ta på og de skaper en koselig atmosfære hjemme.

Krakk - den perfekte løsningen for et barnerom

Fargerike krakker eller de i form av en hund eller en elefant er ideelle for hvert barnerom. Krakkene kan brukes til å sitte på eller leke med. Krakken med et skjulested er en smart løsning for et barnerom fordi den er perfekt til å oppbevare leker. Barnet vil elske en slik krakk, og det er enkelt til å velge en riktig modell for både gutte- og jenterom.


Hvilken krakk du velger, avhenger av individuelle preferanser og behov. Et bredt utvalg av forskjellige krakker i vårt tilbud lar deg velge en modell som er tilpasset til interiøret ditt.

pixel