mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Sofaer

( mengde produkter: 34 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Side
Soveplass [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Den perfekte sofaen for deg!

Sofaer gir i stor grad karakter til hele rommet - enten det er en stue eller et ungdomsrom. De kan tiltrekke seg oppmerksomhet og være den største dekorasjonen eller blande seg med interiøret. Takket være sovefunksjonen kan de også sikre komfortabel hvile for gjestene eller forvandle stuen til et soverom.

I den praktiske skuffen som er innebygd i sofaen, kan du lagre sengetøy og dermed ha enkel tilgang til den når du bretter ut den. Det er et alternativ til senger med madrass som tar mye plass fordi de ikke kan brettes. Vi har et bredt utvalg av sofa i forskjellige stiler - absolutt alle vil finne den perfekte sofaen i våre stuer som tilfredsstiller alle krav.


En sofa fra Selly Home er et godt valg

Etter vår mening skal sofa være hjertet og en vakker dekorasjon i ethvert hjem. Så uansett hvordan du vil leve, har vi praktiske og funksjonelle sofaer for alle som kombinerer drømmer og behov. Uansett om du leter etter skandinavisk design eller en klassisk retrostil. Alle vil finne noe for seg selv. Sofaer fra butikken vår vil legge til en individuell stil til interiøret ditt, og vil passe perfekt til resten av møblene. I vår butikk kan du finne billige 4 seter sofaer så vel som 2 seter sofa - valget er ditt, vi er sikre på at de vil oppfylle dine krav. Vi inviterer deg til å dra nytte av tilbudet!


Hvordan ta riktig valg av sofa?

Når du velger riktig praktisk sofa for leiligheten din, er det viktig å holde balansen mellom komfort og stil. Sofaer med en mer strømlinjeformet form vil passe til et rundt bord, mens rektangulære modeller vil tilpasse seg mer kantete møbler. En sofa med høye ben vil gi rom til rommet og vil ikke ta så mye plass i stuen, mens en stor sofa med puter vil se bra ut i et litt større rom.

I tilbudet vårt finner du også funksjonelle sammenleggbare sofaer, som er fylt med skum, og føttene deres er ofte laget av tre. Utvalget av farger er veldig bredt, fra kaldere grått, gjennom varme beige til intense farger. Både en tradisjonalist og tilhenger av eksperimenter vil finne noe for seg selv. Moderne sofa har en sterkere, mer kantete, futuristisk form, mens sofaer som er bevart i en mer gammel stil er mykere - de har en klassisk, typisk form.

pixel