mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Moderne stue - inspirasjon stue

( mengde produkter: 308 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Soveplass [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Møbler systemer og mer - Moderne stue

Møbelkolleksjoner (møbelsystemer) er en veldig praktisk løsning. Disse møblene er flotte for å ordne interiøret i stuen, men på grunn av deres funksjonalitet fungerer de også veldig bra i andre rom, for eksempel studiet. Hver samling av møbler som er tilgjengelig i butikken vår, lar deg eksperimentere og lage dine egne arrangementer, takket være det interiøret i hjemmet ditt ikke bare vil være elegant, men også originalt. Tilgjengelige elementer i møbelsystemer: kommoder, garderober, skap, hyller, vitrineskap (og andre) vil tillate deg å designe hvilken som helst plass etter din smak og anerkjennelse.
Vi vet at innredningen av leiligheten din er viktig for deg. Vi mener at en attraktiv hjemmeenhet bør gå hånd i hånd med komfort. Av denne grunn har vi forberedt et bredt utvalg av billige, men høykvalitetsmøbler i vår nettbutikk. Vi kan tilby deg en utfoldbar sofa og smalt skoskap som hjelper deg å spare verdifull plass uten å miste funksjonalitet, et stuebord i nordisk stil eller et 200 cm bredt kommode som imponerer med kapasiteten. Alt dette og mye mer finner du på nettet!

Stue inspirasjon ? Hva med moderne systemmøbler?

Systemmøbler som tilbys i vår butikk er et ideelt forslag for krevende kunder som foretrekker en helt underordnet dekor etter deres smak. Takket være muligheten for mange kombinasjoner er innstillingene gode som rom, stue og til og med barnemøbler. Tilbudet er rettet mot familier med barn, så vel som til unge mennesker som dekorerer sin første leilighet. Det har ikke noe å si om du har et stort enebolig eller en studioleilighet - i 'Selly Home' finner du den rette - interiør stue.

Hengslede og tre-dørs garderober og et bredt utvalg av stuebord

Hvis du er en fan av lette møbler eller minimalisme, tilbyr vi hvite systemmøbler og blank garderobe i skandinavisk stil. Du vil også finne et nordisk stuebord og et industrielt RTV-bord som optisk vil lyse selv det mørkeste interiøret. For kunder som verdsetter mer plass i rom, anbefaler vi en blank hvit garderobe. En spesiell døråpningsmekanisme sparer mer plass på soverommet. Sjekk hvilke andre billige møbler du finner i vår nettbutikk!

Innrede stue med stil

For kunder som ønsker å vise verdifulle suvenirer og bøker i stuen, anbefaler vi et elegant 2-dørs vitrineskap eller en moderne veggenhet. I butikken vår finner du også en sovesofa i skandinavisk stil, noe som vil gi interiøret ditt en uvanlig atmosfære, og å tilbringe tid med gjester vil være ren nytelse. For et ettermiddagsbesøk av familie eller venner, vil et industrielt salongbord også fungere. Se hvilke forslag vi har utarbeidet for deg. Velkommen!

pixel