mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Kolleksjon Forest

( mengde produkter: 12 )
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Møbler til stuen Forest

Møbelkolleksjonen Forest er en perfekt kombinasjon av natur og modernitet takket være bruken av nyanser av beige og eukalyptus og fronter med scandi fiskebeinsmotiv. Møblene er laget av høykvalitets laminert plate, som gjør det ripebestandig. Bøkbein montert litt skrått gir møblene sjarm. Gullfargede aluminiumshåndtak matcher perfekt scandi fiskebeinsfronter. Kolleksjonen passer både til stuen og soverommet. Settet inneholder kommoder, TV-skap, en bokhylle og et nattbord.

 

Oppbevaring og organisering

Kommoden fra Forest-kolleksjonen finnes i to størrelser og farger og i tre arrangementer, så det blir plass til den i mer enn én stue. Et stort antall hyller og skuffer lar deg lagre alle nødvendige ting. Den er også perfekt for oppbevaring av klær eller undertøy på soverommet.

Et TV-skap er et uunnværlig element i stuen som lar deg organisere plassen rundt TVen. Tre romslige hyller vil romme favorittsamlingen din av filmer, CDer eller spill. For å gi enda mer lagringsplass, velg en bokhylle, som også er perfekt for å vise bilder eller suvenirer takket være de åpne hyllene.

 

Soverommets utstyr må inkludere et nattbord, som lar deg fritt legge bort en bok eller et glass vann. Du kan lagre smykker eller kosmetikk i skuffen.

pixel