mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Kolleksjon Marmelli

( mengde produkter: 8 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
PRIS
-

Stuemøbler

Marmelli stuemøbler vil gi interiøret ditt en varm og koselig innredning. Nyanser av tre, aksenter av marmor og svart vil legge til eleganse og stil til enhver plass. Slanke metallben gir møblene letthet. I tillegg har hvert møbel mye plass til oppbevaring av hverdagsting.

 

Romslig garderobe

For å holde stuen ryddig, velg en romslig garderobe fra Marmelli-kolleksjonen. Den har et stort antall hyller og en bar for kleshengere, som lar deg lagre ikke bare klær, men også sengetøy og håndklær. Garderoben har to par dør hengsler dører med stille lukking, noe som forbedrer brukskomforten.

 

Oppbevaringsplasser

Den tredørs skjenk fra Marmelli-kolleksjonen gir ekstra plass til oppbevaring, servise eller dokumenter. Den har en senket topp som forhindrer at suvenirer eller bilder som vises på den faller. Slanke ben og en frostet glassinnsats gir den et moderne utseende.

Et høyt vitrineskap med LED-belysning vil i tillegg til moderne design gjøre det enklere å vise frem dine favorittsuvenirer og dekorasjoner.

 

Stuen bør ha salongbord og TV-benk, som finnes i Marmelli-samlingssettet.

Salongbord har en romslig skuff og en utsparing, slik at du ikke trenger å ha alt i sikte. Disse møblene passer perfekt inn i både større og mindre rom.

 

TV-benk ser ikke bare flott ut, men er også veldig funksjonelt. Takket være tre romslige skuffer lar den deg romorganisasjon rundt TV-en. Romslige skuffer lar deg oppbevare fjernkontroller, plater og andre småting.

pixel