mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Jankowscy

( mengde produkter: 3 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge

Billig sofa for din leilighet

Vi er lidenskapelig opptatt med å designe retro møbler for leiligheter, kontorer, restauranter og hoteller. For å oppfylle kundenes forventninger produserer vi moderne og uvanlige møbler som du ikke finner i en ordinær møbelbutikk. Vi er veldig engasjerte og vi setter fokus på det moderne. Det resulterer i at våre prosjekter er både elegante og praktistke og det er vi stolte for.

Vårt bedrift ønsker å gjenspeile det kunder ønsker seg og vi er ofte spurt om moderne møbler til ekstraordinære arrengementer. Våre prosjekter er laget av materialer av høyeste kvalitet og det synes etter at kunden er ferdig med å innrede. Det hender at våre kunder ønsker uvanlige tillegg og da strekker vi oss til. Så du finner paller, rør og bjelker i våre prosjekter.

U sofa for deg

Våre prosjekter har original design. Vi ønsker at innredning er modern og elegant. Disse produkter vil matche industristil, men samtidig passer de som liker klassisk innredning. Jobben vår er å drive en nettbutikk der vi innfrir alle kundens forventninger. I vårt assortiment finner du ikke bare enkelte møbler, men også hele serier. Våre kunder setter pris på design sofa av høy kvalitet som også er praktisk i bruk og estetisk. Vårt team er lidenskapelig opptatt av å møte de høye froventninger til våre kunder. Hos oss finner du alltid et oppdatert tilbud, for vi er klar over at møbler er den viktigste delen av interiørdesign.

Design møbler som du drømte om

Riktig utvalgte møbler skaper en perfekt stemning og komfort både i arbeidstiden og når vi ønsker å slappe av eller samle oss med venner. Ved å drive en nettbutikk vil vi gjøre alt for at dine rom skal være inspirerende. Våre møbler er nøye utvalgt slik at de kan tilfredstille kundens behov.

Mer informasjon om levering og montering:

Produktlevering er bare tilgjengelig i Norden.

Prisen inkluderer ikke montering heller innredning av møbler.

Møblene leveres i selvmonteringspakker.

Monteringsanvisning er inkludert i hvert produkt.

Fargen kan variere. Det er avhengig av systeminnstillingene på en datamskjerm.

Dimensjoner presentert i tilbudet er oppgitt i centimeter.

Ved levering av varen vennligst ta hensyn til at størrelse og vekt av pakken kan variere.

Sjåføren leverer bestilling til første døra på bakkenivå, dvs han bærer ikke inntil leiligheten. Leveringskostnader og leveringsdato avhenger av størrelsen på bestillingen og avstanden fra leveringsstedet.

Kjøperen oppfordres til å sjekke om pakken eller emballasjen har synlige skader ved levering av pakken.

Matbord som passer til dine familieselskaper

Retro møbler av og til refererer i sin stil til lager eller industrihaller. De er også ofte laget av eksotiske tresorter (mango eller og indisk palisander). Det som gjør dem interessant er at de ofte er kombinert med elementer av glass og metall og det det som tiltrekker vår oppmerksomhet. Retro møbler er av original karakter. Design med geometriske mønstre og rette linjer understreker deres tidløse stil.

Retro møbler passer godt både til rom med stor takhøyde men også til rom som er arrangert i annen stil. Disse møbler vil se bra ut både i moderne leiligheter og de industrielle. Disse produktene er laget av lett mangotre som vil berike den nordiske stilen. Bokser, garderober, bord og salongbord passer også utmerket til den klassiske og elegante innredningen.

Retro sofa skapt med lidenskap

Avhengig av dine forventninger og hvilen effekt du ønsker å oppnå, kan du lagge et helt sett av møbler eller supplere ditt rom med elementer som matcher din personlig stil. Du vil oppnå en unik effekt når dette settes sammen med dagens utstyr. Det vil også gjøre plassen stilig og sofistikert.

Retro møbler er ikke bare usedvanlig vakre, men også funksjonelle. Romslige garderober, solide bord og skap er perfekte for soverom, stue, barnerom, spisestue, kjøkken og kontor. På grunn av de unike egneskapene av eksotisk treverk er også disse møblene også holdbare og motstandsdyktige. Ved riktig vedlikehold vil de beholde det vakre utseendet sitt i mange år fremover.

Retro møbler i loftstil som selges i nettbutikken til Mobler24 er veldig originale. Vær inspirert av unike retro møbler! 

pixel