mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Sjeselong Sofa

( mengde produkter: 4 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Side
Soveplass [cm]
Filter: farge

Kjøpe møbler på nett


Hvilemøbler er et must i hver stue. Men ikke alle velger sofaen eller hjørnet for å ha en sovende funksjon når de velger dem. Og uansett om det trengs hver dag for husstandsmedlemmer eller sporadisk for gjester - det er verdt det! Vi anbefaler hva du skal se etter når du kjøper en sammenleggbar hvile.


Liten Sofa eller stor sofa


Det grunnleggende kriteriet når du velger en sofa er hvor mye plass som vi kan bruke til innstillingen av denne møbler og hvilken form som passer best i en gitt plass. Det er verdt å spørre deg selv om en bedre løsning ville være en dobbel sovesofa som glir fremover, eller et hjørne som glir langs sin lange side. For ikke å gjøre feil, er det nødvendig å foreta nøyaktige målinger.


Hjørnesofa med sjeselong


For både daglig og sporadisk bruk av sofaen, er et sted hvor du kan lagre sengetøy, nødvendig. Den beste løsningen er å velge en sofa eller et hjørne i den innebygde beholderen for dette formålet. Denne løsningen gir deg mulighet til å fjerne det over natten og skjule puter og dyner for dagen. Hvis sofaen ikke har en innebygd beholder for sengetøy, er det nødvendig å finne en annen løsning. Du kan kjøpe f.eks. Et bryst eller et koffert. Et slikt tilbehør vil i tillegg fungere som en benk eller puff, som du kan sitte på.

pixel