mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Informasjon om butikken

blikjent med oss
blikjent med oss
vår historie

Møbler24.no er en nettbutikk med en rik historie og en lidenskap for å tilby moderne kvalitetsmøbler. Vår reise begynte i 2017. Helt fra starten av har målet vårt vært å tilby møbler som kombinerer funksjonalitet, estetikk og holdbarhet.

For hvert år som går, vokser varemerket i styrke og erfaring. Vi utvider stadig sortimentet med nye produkter og får lojale kunder som setter pris på kvaliteten og stilen på møblene våre. Vi følger kontinuerlig med på interiørtrender for å kunne tilby produkter som passer til kundenes forventninger.

Vi fokuserer på å kontinuerlig forbedre kvaliteten på tjenestene og produktene vi tilbyr, slik at det skal være enkelt å handle på nettet og holde høyest mulig standard.

Takk for at du er en del av vår historie og hjelper oss med å vokse hver dag.

Vi har eksistert i

7 år

på markedet
Vi har betjent

20 000 +

bestillinger
Vi har fått tillit fra

12 000 +

kunder
Vi tilbyr

4 000

produkter

Varemerket møbler24.no er en del av Selly Home sp. z o.o., som har spesialisert seg på å levere møbler produserte i Polen til mange europeiske markeder.

kart
kart
Rektangulær uttrekkbart spisebord
Rektangulær uttrekkbart spisebord
visjon og verdier

Vår visjon er å tilby profesjonell rådgivning og møbler som forbedrer livskvaliteten din. Vi ønsker å være ledende når det gjelder å introdusere innovative løsninger og tilpasse oss kundenes skiftende behov og preferanser.

Vi ønsker å bygge varige relasjoner basert på tillit, respekt og ærlighet, samtidig som vi er en partner som lytter og forstår kundenes behov. Vi ønsker å skape et sted der drømmen om et vakkert og funksjonelt interiør går i oppfyllelse.

verdier
verdier
produkt kvalitet

Våre produkter er nøye designet og produsert med fokus på alle detaljer. Vi fokuserer på materialkvalitet, holdbarhet og funksjonalitet for å gi kundene produkter som innfrir forventningene deres.

Vi legger stor vekt på kvalitetskontroll. På denne måten kan vi forebygge potensielle problemer og garantere produkter av høy kvalitet.

Kundesikkerhet er ekstremt viktig for oss. Vi velger et velprøvd sortiment som har de nødvendige godkjenningene og sertifikatene, og som er produsert i henhold til kravene i europeiske standarder.

Rundt salongbord
Rundt salongbord
team
prezes

Sebastian

STYRELEDER

Jeg er utdannet ved Akademiet for kroppsøving og har en lidenskap for idrett, og nå bruker jeg denne energien i forretningslivet. Jeg er fascinert av polsk møbeldesign og har satt meg som mål å nå de skandinaviske kundenes hjerter. Jeg tror på kraften i samarbeid, og derfor har jeg som mål å skape et team som ikke bare lykkes, men som også skaper en unik historie. Kunden er alltid min prioritet, og derfor introduserer jeg moderne løsninger for å gjøre Selly Home til et sted der shopping blir en uforglemmelig opplevelse.

marketing

Lilianna

SALGSAVDELING

Jeg er en proaktiv og åpen person, jeg elsker å jobbe med mennesker og er utholdende for å nå målene mine. Hvorfor liker jeg møbelbransjen? Fordi den representerer en konstant utfordring for meg. Den endrer seg dynamisk og overrasker meg med nye trender. Jeg er lidenskapelig opptatt av interiørdesign og elsker å teste disse produktene. Jeg tror at det at jeg kjenner dem godt, er en garanti for profesjonalitet i arbeidet mitt og kundetilfredshet.

grafika

Natalia

GRAFISK DESIGNER | SUPPLY

Som grafisk designer drives jeg av kreativitet og presisjon, og skaper design som gjenspeiler selskapets unike karakter. I tillegg jobber jeg som innkjøpsspesialist med å optimalisere leveransene, sørge for at selskapets logistikk går knirkefritt og at logistikkprosessene fungerer som de skal. På fritiden fotograferer jeg portretter og liker å gå lange turer med venner.

asortyment

Sara

SORTIMENTSTYRING

Positiv innstilling, smilende og rolig. Jeg synes det er veldig givende å møte nye mennesker og jobbe med dem. Jeg er veldig engasjert i det jeg gjør. På fritiden liker jeg å gå turer, og på kveldene leser jeg gjerne en bok eller ser en god film. Å jobbe i møbelbransjen er nytt for meg, men jeg fant meg raskt til rette fordi jeg ikke liker monotoni, og hver dag byr på nye utfordringer.

asortyment

Martyna

SORTIMENTSTYRING

Jeg er en positiv person og liker å omgi meg med mennesker som har en positiv innstilling til livet. Jeg smiler nesten alltid og prøver å smitte alle rundt meg med det. På jobben utfordrer jeg meg selv til stadig å tilegne meg nye ferdigheter og kunnskaper. På fritiden bruker jeg gjerne kveldene på å se på film. Jeg liker krim-, fantasy- og actionfilmer. Jeg er veldig glad i dyr. Jeg kan ikke forestille meg et hjem uten kjæledyr, og helst ikke bare ett.

logistyka

Sebastian

LOGISTIKK

Som logistiker sørger jeg for å optimalisere forsyningskjeden, eliminere unødvendig nedetid og sikre at produktene er raskt tilgjengelige for kundene. For meg er logistikk ikke bare en jobb, men også en utfordring, og min spesialitet er å optimalisere transport- og lagringsprosesser. Privat er jeg ektemann og far til to sønner. På fritiden er jeg lidenskapelig opptatt av å lage tremøbler.

BOK

Alicja

KUNDESERVICE

Jeg er utdannet innen ledelse. Av natur er jeg en uimotståelig optimist som forfølger målene mine. Nesten hele min yrkeskarriere har handlet om å jobbe med kunder, noe jeg setter stor pris på. Den største belønningen for meg er at kunden smiler og er fornøyd, både med produktet og hele transaksjonen. Jeg er nøye og profesjonell i mitt arbeid. Siden jeg har bodd i Norge i mange år, har jeg en lidenskap for norsk kultur og språk. Jeg har min egen side på sosiale medier med setninger på dette språket. På fritiden fokuserer jeg på personlig utvikling. Jeg elsker katter og god kaffe.

IT

Monika

IT-DIVISJONEN

Jeg er utdannet innen informatikk fra det tekniske universitetet i Lodz. Jeg kjennetegnes av å være organisert, pålitelig og nøyaktig. Jeg er ansvarlig for teknisk støtte til resten av teamet, jeg tar meg av butikkenes utseende og administrerer programvaren. Mitt livsmål er å eie meg selv ved å gi av meg selv. Privat utfolder jeg meg som kone, mor og frivillig i ungdomsarbeid.

magazyn

Andrzej

LAGERSJEF

Jeg er lagersjef og sørger for at lageret er organisert på en effektiv måte. Hvert produkt har sin plass, og jeg sørger for at vi alltid har full kontroll over lageret. Som selskapets gylne altmuligmann reparerer og vedlikeholder jeg og kjenner alle kriker og kroker i infrastrukturen vår og sørger for at den er pålitelig.

kierowca

Karol

SJÅFØR

Jeg liker både små og store reiser.. Jeg kombinerer jobb med lidenskap, og sjåføryrket gir meg mulighet til å utforske hvert eneste hjørne av Skandinavia. Jeg er en åpen og vennlig person som liker å ha kontakt med kunder. Jeg er alltid klar til å kjøre ut på veien med varer, men også med selvtillit og profesjonalitet.

Mobler24 er et sted der vi som team handler i henhold til de verdiene vi anser som de viktigste. Vi baserer handlingene våre på dem, setter retningen for arbeidet vårt og definerer bedriftskulturen vår.

kontakt
kontakt
kontakt

Selly Home Sp.z o.o.

Kwiatowa 29, 63-600 Kępno
POLAND
VAT: NO930542989MVA
kontor@mobler24.no

pixel