mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Hage klappstoler

( mengde produkter: 1 )
Filter: farge

Klappstoler eller stil og funksjonalitet

Universal foldbare hagestoler tilgjengelig i Mobler24 på stabile pulverlakkert rammeverk. Denne typen hagestoler er den mest valgte modellen. De er komfortable og praktiske, ofte fylt med en svamp. Perfekt for spesielle arrangementer. Flott for en balkong: lett, slitesterk og funksjonell - det tar liten plass når den brettes.

Klappstoler i tre

I livet er det best å være forberedt på forskjellige situasjoner. Du vet aldri hva som vil skje med deg i et øyeblikk. Uanmeldte gjester kan også være en overraskelse. Hvis du ikke har en stor flat, hvor det er et hjørne, lenestoler, et stort bord og et dusin eller så stoler, og du har en hel gjeng med gjester på hodet ditt, kan det hende du har et problem. I denne situasjonen er brettstoler en god løsning, som for eksempel kan være skjult i kjelleren eller loftet og utfolde seg om nødvendig. Billige Klappstoler - finn den perfekte modellen med Selly Home!

Klappstoler ute

Takket være sammenleggbare stoler ser rommet ditt ikke ut som et konferanserom hver dag. Sammenleggbare stoler er kanskje ikke de mest komfortable møbler når vi har på seg strikkede kjoler, fordi de vanligvis er laget av plast eller tre, men ikke alle gjester er velkomne. Sammenleggbare stoler jobber fortsatt veldig bra, for eksempel på en balkong eller terrasse, som du kan bruke til daglig tøyvask, og det er ikke plass til vanlige stoler. Takket være sammenleggbare stoler som Seletti-merket, vil du være forberedt på enhver eventualitet. Klappstoler Til Utebruk - sjekk ut Mobler24-tilbudet! 

 

pixel