mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Sittepuff - Rund puff

( mengde produkter: 3 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge

Eleganse som vil glede gjestene dine - rund puff

I tilbudet vårt finner du stilige fotstøtter og polstrede puffer, som ble laget med fine, men fremfor alt - stoffer av ypperlig kvalitet. De vil dekorere hjemmet ditt i mange år!
Våre fotstøtter og puffer er preget av et originalt design, takket være at salongen din får et nytt, elegant ansikt. Møblene er ergonomiske og stabile, takket være treben. I tillegg har de en positiv effekt på helsen - på puppen kan du forme figuren din ved å opprettholde riktig sittestilling.
Har du spørsmål om vårt utvalg av fotstøtter og puffer? Kontakt oss på telefon eller e-post! Vi vil gjerne svare på all tvil og spørsmål!

Skinnpuff for interiørdesign

Hvis du leter etter møbler som vil være perfekte hvis du vil slappe av, er puffer et godt valg. Pufen ligger ved siden av salongsettet, og lar deg slappe av etter en hard dag på jobb eller på skolen. Poufs er også en måte å organisere et sted å sitte for gjester som besøker oss. Etter å ha forlatt dem, er det imidlertid ingenting som hindrer dem i å tjene som en fotstøtte for beboerne i sofaen. Alle sittepuff modeller i butikken vår er ekstremt komfortable, noe som betyr at deres brukervennlighet betydelig overstiger tradisjonelle lenestoler eller stoler.

Puff for salen

Møbel puffer er en ganske universell ting. Teoretisk sett er det oftest nyttig i stuen, men det kan også være et møbel på soverommet eller gangen. Pouf med sete til gangen vil være nyttig når du skifter sko. Og hvis den har en skuff også som et sted å oppbevare forskjellige små ting. Noen ganger kan gangen pouf også brukes som et bord der du kan legge vesken eller paraplyen når du kommer hjem.

Seter for sitteplasser

Hovedbruken av disse enkle polstrede møblene er sittegruppen som en puff. Elsket av barn og eldre, er pufser i forskjellige former de perfekte stedene å tilbringe tid med å leke, leke og få øyeblikk tilbrakt med familien. Dette er den type møbler som ikke tar mye plass, men som gir funksjonalitet som ikke oppnås ved noen utskiftning.
Sittepuff vil være spesielt nyttige når du besøker uventede gjester. Hvis vi ikke har nok stoler i leiligheten, kan vi alltid bruke lenestolene som et komfortabelt sitteplass. Takket være mange mønstre og møbeltrekkmaterialer kan disse ukompliserte møblene også se bra ut. Sittepuffer vil sikkert gi en sensasjon i et barne- eller ungdomsrom, men vil også bli funnet i stuen.

pixel