mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Garderobeskap Dører - Dører Til Garderobeskap

( mengde produkter: 43 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Garderobeskap dører - en god klassiker

Moderne garderober med skyvedører i vårt tilbud er et bredt utvalg av modeller å velge mellom. Selv om glidende modeller er flertallet her, vil garderoben med klassisk åpnede dører lett bli matchet. Billige garderober i vårt tilbud er primært mindre modeller, laget i interessante farger som perfekt fyller plassen til et lite soverom. De minste modellene vil også fungere i små nisjer, og skyvedører med speil gjør garderoben en liten garderobe i hallen.

Du finner Hector 18 garderobeskap HER

Kvaliteten og funksjonaliteten i skapene består av mange faktorer, som for eksempel støttelinjene, det funksjonelle interiøret og det attraktive utseendet, gjør alt sammen garderoben i soverommet eller et annet rom i mange år uten at det virker forstyrrende. Å bestemme om valg av skap, er det verdt å starte med å måle mellomrom og deretter begrense søket bare til modeller som oppfyller alle forhold. Åpen Garderobe - Sjekk Selly Home-tilbudet! Det viktigste elementet som påvirker prisen på glidebordet i tillegg til størrelsen er den type guider som brukes, guidene på topplederen er dyrere enn systemene med den nedre styringen. Guider med øvre styring, har systemer for å forhindre at døren åpnes, noen har også et stille lukkesystem...

Du finner Lumi 18 garderobeskap HER

Dører til garderobeskap

De mange produktene gjør at vi tilbyr både klassiske modeller og glidende garderober, veldig praktisk, med interessante interiørmøbler, garderobeskap med glassdører etc. Utvalgte modeller er utstyrt med skuffer, valgfrie beholdere eller LED-belysning. billige skyve garderober i vårt tilbud er møbler laget av høy kvalitet materialer, vanligvis tilgjengelig i mindre størrelser. Romslige garderober med skyvedører er grunnlaget for tilbudet vårt, de er modeller med en bredde på mer enn 200 cm, med interiøret delt veldig ofte symmetrisk, noe som gir oss like plass til hyller og kleshengere. Med en velutstyrt garderobe, er ordre og bestilling ren fornøyelse. 

Du finner Lima garderobeskap HER

 

 

pixel