mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Sminkebord Til Salgs - Sminkebord På Soverom

( mengde produkter: 11 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Hvor kjøpe sminkebord?

Du har ingen steder å lagre din fargerike kosmetikk? Sminker du deg i et dårlig opplyst bad, bøye foran speilet for å tegne linjene på øynene dine? Hvis du vil smike seg i et komfortabelt miljø og komplementere innredningen av leiligheten med et virkelig imponerende element i interiøret, ordne et toalettbord. Moderne sminkebord passer perfekt til ditt interiør. Et slikt møbler vil være egnet for mange brukere, selv de yngste: sminkebord til barn kan brukes som et skrivebord. Du vil enkelt bli forsynt med Selly Home - et imponerende dressingbord som lager et skrivebordssett + en LUNA forlengelse. Her er en håndfull informasjon:

Sminkebord med speil

Skrå eller rett? Svinger eller festes til veggen? Kompakt eller permanent? Enkelt eller et sett med speil? Det er mange måter å tilpasse speil til sminkebord.

Jeg stoler helt på dine preferanser når du gjør sminke her. Husk å tilpasse speilet til smikebordet.

Sminkebord og skrivebord i ett

Den kuleste løsningen for meg er skrivebordene med en benkeplate swom kan løftes opp, som også kan brukes som et toalettbord. I under benkeplaten gjemmer vi alle kosmetikk og gadgets. Hvis du ikke vil henge eller plassere speil på telleren, er det verdt å velge en modell som har dem montert inne i den under benkeplate delen. Våre arrangementer er en kilde til sminkebord inspo for fans av disse eksepsjonelle møbler.

Denne ideen er så kult at et slikt skrivebord og en kommode kan plasseres i nesten hvilket som helst rom, for eksempel i stuen. I tillegg vil det fungere bra i en studioleilighet. Denne undervurderte møbler kan også hjelpe deg med å holde orden. Sminkebord med skuffer er et ofte forekommende alternativ. Sminkebord Til Salgs - Sjekk Selly Home-tilbudet!

Selvfølgelig vil den beste ideen være å velge et sminkebord med speil og lys men mer på det senere :)

Skrivebord - sminkebord barn er et perfekt tilbehør til et lite stallrom. Det blir hennes lille tilflukt hvor hun både kan flette og gjøre leksene sine.

Belysning av toalettbordet

Sminkebord med lys? Tilpasningen av kunstig belysning vil hovedsakelig avhenge av sin posisjon i forhold til naturlig belysning. Når du velger kunstig belysning, sørg for at den lyser jevnt i ansiktet ditt - det er viktig å fylle opp sminken din riktig. Lys til sminkebord forhindrer deg i å forestille deg et annet sted for hverdagen.

Sminkebord til salgs

På Selly Home finner du massevis av flotte forfengelighetstopper på salgsfremmende priser. Billig sminkebord laget av materialer av høy kvalitet er en investering i mange år. Et tips for menn - dressingbordet vil være en perfekt gave til andre halvdel. Ikke glem det neste viktige problemet - stol til sminkebord. Vårt brede utvalg vil sikkert gjøre det mulig for deg å velge den perfekte restaureringen for din forfengelighet. Selly Home stoler kan bli funnet . 

 

 

 

pixel