mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Hage kaffebord

( mengde produkter: 9 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Rundt sofabord

Det er ikke noe mer behagelig enn en morgenkaffe på et komfortabelt bord i de grønne omgivelsene i din egen hage. I et slikt landskap vil du samle dine tanker om morgenen og om kvelden vil du hvile og slappe av etter en hard dag. For bordet du liker mest, velg to eller flere stoler og nyt øyeblikkene som tilbys med dine kjære.

mobler24 tilbyr et stort utvalg av bord, inkludert:

Kaffebord fullt, laget av technorattan med en glassrute som oppfyller funksjonen til en bordplate, f.eks. Modell Midas. Technorattan fletning skaper en sirkel som danner grunnlaget for bordet.

Billig sofabord technorattan med en hylle som du med hell kan holde bøker eller magasiner på, eller legge en bolle med din favorittmatbit. Disse funksjonelle og iøynefallende tabeller kan også bli funnet i vårt tilbud. Rundt Sofabord - finn den perfekte modellen med mobler24!

Betong sofabord ? Populære materialer og størrelser

Denne bemerkelsesverdige formen ser bra ut både i små hager, hvor det er deres høydepunkt, og i større, hvor det kan skape et stille hjørne som vi vil flykte når vi trenger et øyeblikk for oss selv.

Runde sofabord med kjøleskap - et treff!

En interessant modell er vårt runde isometriske bord hvor du med fordel kan skjule kalde drikker på varme dager. Et praktisk kjøleskap gjør at du kan nyte kalde drikker sammen med vennene dine uten å forlate lokalene. Det unike bordet oppfyller kravene til de mest krevende kundene. Sofabord med skuffer Isbeholder tilgjengelig i mobler24 er en modell som ikke tar opp mye plass. For det andre er den lille størrelsen godt administrert inne. Dette er den mest praktiske modellen sofabord med oppbevaring . Alt du trenger er en sommerteeltid på dette bordet, ikke å forestille deg år uten det. Den store aktiviteten er også designet - sofabord rundt og glassplaten gir et inntrykk på alle.

Alle tabeller foreslått av oss er laget av materialer av beste kvalitet. De kan bli utsatt for sol og regn hele sesongen, og de vil ikke miste sin form eller farge. Dette er den utvilsomt fordelen av technoratan. Å ha et lite stykke møbel, som er et hagemøbler, gjør at hagen tar livet av seg. Et slikt møbel vil også være perfekt på balkonger og terrasser, hvorfra vi nå kan beundre den omkringliggende naturen.

 

pixel