mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Skinn sofa

( mengde produkter: 2 )
Soveplass [cm]

Komfortable skinnsofa for stue

Etter å følge moderne trender, i tillegg til å lage dem selv, lager vi vakre og funksjonelle skinnsofaer for stuen. De kan ha en hvilekarakter eller være utstyrt med en sovende funksjon. Designer sofa er et flott element i innredning i hjemmet, forbedrer deres dekor og gir komfort for brukerne.
Eksklusive sofaer som gleder seg over sin stil, komfort og funksjonalitet er musten-en i hver moderne og elegant stue. Uansett om du er interessert i en skinn sofa eller en sofa polstret i stoff - i Mobler 24-tilbudet vil du definitivt finne en modell som vil glede deg.

Sofa skinn og mye mer

Elegante skinn sovesofa er laget av høykvalitetsmaterialer (inkludert naturskinn, stoff av høy kvalitet, moderne komponenter og beslag), ved å bruke både maskiner og håndverk fra mestrene våre som avslutter møblene for hånd. En skinnsofa vil alltid se ekstremt klassisk og elegant ut, uansett om den er designet i en klassisk, skandinavisk, minimalistisk, moderne, glamour eller annen stil.
Vi lager moderne sofaer for stuen utstyrt med for eksempel justerbare nakkestøtter, takket være det det er mulig å oppnå optimal avslapning mens du ser på TV, leser en bok eller tar en lur. Tilbudet inkluderer også utfoldbare sofaer, som vil gi muligheten til å sove uventede gjester, og noen av dem kan til og med brukes til daglig søvn, og blir til en komfortabel seng om natten.
Avhengig av møblene du leter etter, kan du velge stilige sofa skinn for to eller tre personer, moderne sofaer designet i industriell stil, skinnsofaer som er ideelle for hjemmekontor, sofaer i minimalistisk stil eller eksklusive sofaer som gir interiør klasse og eleganse. Ikke-funksjonelle sofaer er tilgjengelige (for eksempel toseter utfoldet sofa, tre-personers utfoldet sofa) og de som kan brettes ut for å sove (for eksempel en 2 seter sofa - italiensk system eller en 3 seter sofa). Du kan utfylle de fleste moderne stuenesofaer i vårt tilbud med en lenestol designet i samme stil.

pixel