mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Billig salongbord

( mengde produkter: 79 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Stue bord - det du trenger


Stuen er et sted der gjester ofte blir ønsket velkommen, tilbragte ettermiddager eller spiser felles måltider. Salongbord glass skal derfor være preget av komfort i bruk, holdbarhet, motstand mot smuss, men samtidig se bra ut. Når du velger et bord til stuen, er det verdt å vurdere form, størrelse og farge. I tilbudet vårt vil du finne en rundt stuebord og oval, som fungerer bra selv i ujevne rom, så vel som klassiske rektangulære og firkantede bord.  Lite bord brukes ikke bare til å spise måltider eller gjestfrihet, men ofte er det også et sted å jobbe eller leke for barn, det må ha visse standarder som gjør det mulig å bruke den på en sikker måte. Noen spisestuer eller salongbord, tre, sammenleggbare og andre fra tilbudet vårt, har enten ingen hjørner, som for ovale og runde bord, eller hjørnene deres er avrundede. Takket være dette trenger du ikke å bekymre deg for blåmerker eller kutt. I tillegg, på grunn av den høyeste standarden på våre produkter, forårsaker ikke bordene noen misfarging (f.eks. Duk eller klær når du lener), og selv under påvirkning av høye temperaturer skjer det ingenting med dem.


Lite rundt bord - kaffebord deg drømmene


Den moderne innredede stuen blir et ekte utstillingsvindu for huset. Derfor er hvert møbel og detalj veldig viktig. Et viktig sted i arrangementet er alltid okkupert av bordet. Modeller for stuen har litt andre regler enn for kjøkkenet eller spisestuen. For det første skal de ikke være det dominerende elementet i interiøret. Moderne sofabord for stuen kommer med hjelp - de er lette optiske, solide og laget i henhold til de beste moderne teknologiene. Enkle bordformer går hånd i hånd med høy kvalitet. De er enkle å holde rene, og takket være holdbare materialer mister de ikke sjarmen selv etter mange års bruk. Populær sofabord er de med en rektangulær topp og fire ben. Runde eller halvsirkelformede bord er like populære. Uttrekkbare bord er ekstremt praktiske. Om nødvendig kan de raskt forstørres og tilpasses et større antall gjester. Den moderne stilen domineres av glatte overflater, ofte lakkert til høyglans, og derfor elegant. Dette kan være trebord med en spesielt beskyttet overflate og modeller laget av solid plast - topalitt, MDF, melamin eller akrylplate. Blanke overflater er også en subtil dekorasjon. Når det gjelder farger, er moderne bord med stoler til stuen vanligvis hvit, svart, grå, sølv eller i nyanser av naturlig tre. Det er verdt å vite at glassbord, selv om de også vises i spisestuen eller kjøkkenet, er mye bedre i stuen, fordi de ikke trenger så hyppig pleie som på kjøkkenet. Derfor er bord med svart glassplate også en god ide for hvilerommet.


Sofabord inspirasjon


Vi tilbyr et bredt utvalg av sammenleggbare bord laget av massivt furu eller bøk, hvis topper er dekket med finér av naturlig eik. Alle forslagene våre er tilgjengelige i mange størrelser og modeller, slik at hver av våre kunder vil finne nøyaktig tabellen de leter etter. Runde salongbord - dette er vår velkomst!

pixel