mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Stumtjenere

( mengde produkter: 17 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Stumtjenere tre - klassisk alltid på mote!

Det er ikke noe hjem hvor det ikke ville være noen kleshengere. Siden begynnelsen av århundrer er de den beste løsningen for å lagre klær uten å knuse og gi bedre ventilasjon av klær enn ved legging på hyllermobler24 tilbyr et ekstremt bredt spekter av kleshengere: tree stumtjener , kleshengere på hjul, frittstående, vegg, barn samt vegg-, kjeller- og garasje kroker. I våre butikker finner du kleshengere som tilfredsstiller dine behov. Hangers kan bestilles online og hentes på nærmeste mobler24-butikk. Men den mest populære tree stumtjener - hvorfor? Det er klart - fargen deres perfekt "kommer sammen" med en hvilken som helst annen farge.Den universelle fargen er en stor ressurs også fordi enkelheten i farge balanserer sofistikerte former - for eksempel de som minner om trær. Fasjonable og funksjonelle! Stilige Stumtjenere – sjekk ut mobler24-tilbudet! 

Stumtjener vegghengt - noe eller ingenting!

Kleshengere er et unikt element i innredningen av ethvert interiør. De må kombinere både funksjonalitet og riktig stil. Hva skal du følge når du kjøper dem og hva er grunnlaget for en vellykket ordning? Det er verdt å vurdere dette nå! Vegghengt stumtjener er den oftest valgte modellen. Festing til veggen sikrer maksimal stabilitet i konstruksjonen. Vi kan bruke dem selv om høsten / vinteren - det vil holde enda tunge vinterjakker uten problemer.  Stumtjenere Design - finn den perfekte modellen med mobler24!

Zoom til farge: stumtjener hvit

Først av alt, dette tillegget må være laget av solide materialer av god kvalitet. Dette påvirker ikke bare estetikken, men også oppfyllelsen av alle praktiske funksjoner. Utvilsomt er vegghengeren utsatt for hyppig og intensiv bruk. Gjester og hushjelps medlemmer henger på jakker, kåpper, sjaler og andre plagg der. Ikke bare om vinteren - selv om det er de fleste av dem på tiden. Og hvis vi snakker om vinteren - ta hensyn til det faktum at jakker fortsatt kan bli våte etter kontakt med snø. Oppgaven til en velsmakende klærhenger er å ydmyke alle ytterligere attraksjoner som tilbys av været. Materialet kan ikke ødelegge, miste farge, tegne eller deformere. Vårt tilbud inkluderer kun nøye utvalgte produkter som vi har testet i den nevnte vinkelen. Våre hvite kleshengere er dekket av et beskyttende lag som gjør at du ikke bekymrer deg for tilstanden til kleshengeren etter kontakt med våt yttertøy. Merkverdig er også stumtjener sølv - oftest utvalgt for interiør i moderne stil. Det er verdt å sikre at en type tilbehør regjerer i interiøret - takket være dette vil interiøret være konsistent og stilig.

Stumtjener vegg - ikke så skummelt samling ...

Det neste er samlingsmetoden. Uansett om det er en trehenger, eller kanskje andre råvarer er involvert - montering skal være enkel, intuitiv og sikker. Bare når beboerne motstår på veggen, vil de være sikre på at ingen ubehagelige overraskelser vil skje. Det er derfor vi ser nøye på kleshengernes festemidler og undersøker utholdenhet.

Stumtjener barn

Du kan ikke skjule at vegghengerne ... De er ganske enkelt slående. Er det feil? Absolutt ikke! De kan bli grunnlaget for et unikt arrangement - et smakfullt tillegg til resten av rommet. For eksempel vil trehengere i klassiske nyanser legge til en varme på gangen og gjøre interiøret mer koselig. Et interessant triks er også bruk av kontrasterende farger. Du kan feste en mørk klærbøyle til de lette veggene og omvendt. Det er verdt å sjekke om skyggen vil matche nyanser av annet tilbehør og elementer - lamper, dører, bilder eller til og med gulvet. Vår stumtjener barn fortjener absolutt oppmerksomhet! Et bredt spekter av farger og mønstre sikrer at du velger den perfekte modellen for barnet ditt.

Og hva med stumtjener svart?

Det skal imidlertid legges til at grunnlaget for en vellykket ordning er å passe til smaker hos husstandsmedlemmene. Det de liker er uskadelig! I stedet for å foreslå designers råd, er det verdt å vurdere dine egne preferanser. Ofte viser det seg at selv om noe ikke passer perfekt, skaper det en unik atmosfære og skaper et hjem. Det finnes mange varianter av kleshengere å velge mellom - dermed håpet om at absolutt alle vil finne noe for seg selv. For fans av innovasjon og unike møbler, anbefaler vi svart stumtjener - i henhold til "gjør en setning" -prinsipp - mot en lys vegg eller marinblå - det vil se bra ut.

Stumtjener design - velg online

For å være helt fornøyd med ditt kjøp, er det best å begynne med planlegging. Det vil være nødvendig å fastslå blant annet budsjettet som kjøpet må samsvare med. Hvor mye kan jeg bruke? I hvilken prisklasse vil jeg passe? Dette er det første valget som bidrar til å sortere ut så mange forslag på markedet. Deretter bør de estetiske og funksjonalitetene som er beskrevet ovenfor behandles. Hvert hus er annerledes - noen vil trenge en større henger, andre vil trenge en mindre henger. Før du kjøper det, er det godt å gå med mål rundt rommet og måle bestemte steder, visualisere transaksjonens endelige effekt. Takket være dette vil vi unngå en situasjon der den kjøpte hengeren ikke passer inn i det planlagte rommet, eller vil ikke se som det var planlagt. Når du er trygg på dimensjon, funksjonalitet og estetikk, vil shopping være ren glede!

 

pixel