mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Madrasser til barn

( mengde produkter: 13 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Hardhet
Soveplass [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Barnemadrass størrelse - et bredt tilbud

Baby madrasser ble opprettet spesielt for de yngste - med full oppmerksomhet til høy kvalitet og sikkerhet for bruken. De er ekstremt ergonomiske og gir dermed barna den høyeste komforten under søvn og hvile. Kvaliteten og komforten til et barns søvn har en betydelig innvirkning på den rette utviklingen. Det skal huskes at det sover mer ofte og regelmessig enn en voksen. Av denne grunn har alle barnas madrasser i vårt tilbud, med omsorg for barns velvære, en positiv mening fra Institutt for mor og barn.

Barnemadrass str - de mest populære størrelsene

De beste madrassene til barn er laget av ulike typer skum: latex, elastisk eller polyuretanskum. Disse materialene gir madrassen fleksibilitet og motstand mot deformasjon, de sikrer også høy hygiene og antiallergi, noe som er spesielt viktig for små barn. Barnas madrasser skal også garantere anatomisk støtte til babyens kropp og meget god ventilasjon inne i patronen, noe som forhindrer utviklingen av skadelige kvaler, mugg og bakterier. De mellomstore modellene er de beste for de yngste, men med hensyn til foreldrenes ulike forventninger, kan vi også finne litt hardere madrasser i tilbudet vårt, hvor en kokosmatte laget av naturlig kokosfibre med bakteriedrepende egenskaper ble brukt til å øke hardhet og hygiene. Det er godt å vite at madrasser for barn i de fleste tilfeller er dobbeltsidet madrasser, så en forelder kan velge et mykere eller hardere sengetøy for et barn. Salg Madrasser - sjekk Mobler 24 -tilbudet! Å rotere madrassen er også en veldig god måte å forlenge livet på.

Når du velger et barns madrass, må du også være oppmerksom på passende deksel. Først av alt bør den være egnet for vask ved en temperatur på minst 60 grader Celsius og har antiallergiske egenskaper. Når det gjelder størrelsen på madrasser til barn, er de vanligste varianter størrelser: barnemadrass 60x120 og barnemadrass 70x140 Madrasser Baby - Online nettbutikk store Mobler 24 - velkommen!

 

pixel