mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Rektangulær spisebord

( mengde produkter: 26 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Spise bord med en rektangulær topp

Rektangulære tabeller, til tross for tilgjengeligheten av andre former og former, er fortsatt en av de mest populære typene av bord. Deres ubestridelige fordel er enkel å sette dem i interiøret. Mens runde bord trenger mye mer plass, er rektangulære tabeller så smale at det er relativt enkelt å betjene dem. Derfor velger folk ofte å se etter store bord for hele familien, men også de som vil kjøpe et lite bord til hverdagslige måltider.

Rektangulære bord med oppbevaring

Tilbudet inkluderer et bredt utvalg av bord som vil fungere godt i ethvert kjøkken. Avhengig av om kjøkkenet vil tjene oss som et sted å spise sammen med familiemedlemmer eller bare som et sporadisk sted å spise frokost før du går på jobb og drikker en kopp morgenkaffe, kan du bestemme om du foretrekker en vanlig, praktisk bord eller kanskje noe mye mer solid. Mye avhenger også av størrelsen på kjøkkenet. Mange mennesker har bare noen få kvadratmeter på dette stedet, så for dem har vi laget små kjøkkenbord. For de som er eiere av et stort, romslig kjøkken, anbefaler vi valg av et større bord, slik at du enkelt kan ordne spisestue i interiøret. Uavhengig av størrelse eller andre problemer, er bordet på kjøkkenet et veldig godt valg, fordi det også vil tjene som et ekstra bord for å lage retter og bakverk. Rektangulær Modell - sjekk ut Selly Home-tilbudet! 

Det satt to katter på et bord ...

Når du tenker på bordet, har de fleste sannsynligvis en spisestue i tankene. Dette er et sted hvor bordet er et must-have-element, som en seng i soverommet eller en burka på kontoret. Men ikke alle har et tilstrekkelig antall rom i leiligheten deres for å kunne reservere en av dem i spisesalen. Ingenting tapt, fordi spisestuen kan bestemmes selv i ovennevnte kjøkken eller stue. Hvis du også vil skille en del fra den andre, kan du bruke skillevegger eller skjermbilder. I hvert av disse stedene vil bordet fungere perfekt. I tillegg vil mer elegante rom som en stue eller spisestuen i seg selv, gi deg mulighet til å benytte bordet som et sted å møte gjester og organisere flotte fester og feiringer. Avhengig av hvor mange gjester du forventer avhenger av størrelsen på bordet du bør kjøpe. I vårt tilbud finner du et bredt utvalg av disse møblene i ulike størrelser - fra små, for få personer til store, med plass til opptil 12 personer samtidig. Våre rektangulære sammenleggbare bord vil også være verdt å anbefale. Denne møbler er perfekt for folk som ikke trenger slike store bord på daglig basis, men ikke sjenert vekk fra innbydende familie eller venner. Takket være muligheten for å utfolde seg, vil det daglige bordet være i stand til å bli brettet i et format som er tilstrekkelig for å imøtekomme husstanden, mens du i et øyeblikk besøker slektene dine, sprer bordet slik at alle kan sitte med ham.

Rektangulære tabeller tilbys av oss er tilgjengelige i en rekke stiler. Vi har et stort utvalg av moderne bord utformet i henhold til de nyeste trendene. Dette er et flott forslag for alle som ønsker å ha fasjonable interiør. Som den største nettbutikken med møbler, er vi klar over dagens behov, og derfor kan våre kunder kjøpe fra oss svært ønskelige bord i skandinavisk eller industriell stil. På denne måten vil de opprette et originalt arrangement i leiligheten deres på et førsteklasses nivå. Vi gleder oss heller ikke om elskere av klassikerne, som, uansett de skiftende trender, er alltid i tide og stadig glede. For å gjøre det mulig for våre kunder å tilpasse bordet enda bedre til de individuelle behovene og kravene til rommet, har vi laget bord i forskjellige farger. Vi inviterer alle interesserte til å bli kjent med våre forslag. Spisebord Eik - finn den perfekte modellen med Selly Home!

 

pixel