mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

BADEROM

( mengde produkter: 27 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Baderom inspirasjon

Baderomsdesign tar på seg en ny karakter. Uavhengig av eiers økonomiske muligheter, er det moderne bad et interiør som oppmuntrer til individuelle kreasjoner, våger å introdusere avantgarde-løsninger. Sjekk ut vårt inspirasjon baderom presentert på arrangementer. Selv med et lite økonomisk utlegg, kan et interessant interiør opprettes.

Baderom interiør i moderne stil

Et moderne bad er et interiør som oppfordrer til en individuell tilnærming under design. Baderomsdesign oppfordrer til eksperimentering og dristige løsninger. Her kan vi satse på farge og genial design. Selvfølgelig har eierne av store bad mer plass til å vise seg. Slike bad kan bli et luksuriøst badestue. I dag trenger vi ikke å overbevise noen om at stemningen i det indre vi bor er ekstremt viktig for vår psyke og velvære. Dette gjelder ikke bare stuen eller soverommet, men også på badet, hvor vi tilbringer i gjennomsnitt 1-2 timer om dagen, noe som gir ca 400-700 timer i året og totalt sett er en stor del av våre liv. Det er på toalettet vi går om morgenen, rett etter at vi går ut av sengen, er det også vanligvis det siste stedet vi besøker før vi går til sengs.

Baderom design av mobler24

Når du pynter på et bad, må vi huske bekvemmeligheten av å flytte rundt i den. Vi må gi den riktige mengden plass foran og rundt de forskjellige enhetene som er i det, for å kunne bruke dem komfortabelt. Før vasken bør vi ha minst 70 cm plass for å vaske hendene fritt. Som foran et badekar eller et bidet. Foran toalettet trenger vi bare 60 cm, men det skal være ca 80 cm foran dusjen for å kunne åpne det enkelt og la det gå.

Stilig Baderom design

Gitte dimensjoner er dimensjoner som gir frihet, men hvis vi ønsker å øke vår komfort, bør vi øke disse avstandene. Toalettbollen skal være minst 20 cm fra andre enheter eller fra veggen. Tilsvarende, i tilfelle av et bidet og en vask.

Moderne baderom med vaskemaskin

Hvis vi vil ha en vaskemaskin på badet, bør vi vurdere dens dimensjoner. For tiden finner vi svært smale og grunne vaskemaskiner på salg. Deres emballasje er ikke ofte forskjellig fra store vaskemaskiner, og de tar opp mye mindre plass og ser mye renere ut, så de passer ikke bare inn i et lite bad.

Hvis vi ikke vil ha vaskemaskinen til syne, kan vi bygge den. Ferdige møbler er tilgjengelig for salg, slik at du kan skjule vaskemaskinen, men du kan også få dem til å bestille. Baderomsdekorasjon kan gi oss mange dilemmaer, så det er verdt å bruke råd fra en interiørarkitekt som vil hjelpe oss med å ordne dette problematiske rommet.

Små baderom - et lite problem!

To i ett - badekar + dusj. Et ideelt alternativ når vi ikke har råd til et sted for to bad i leiligheten, og vi vil ha begge. Takket være denne løsningen, i et lite bad har vi ulike badealternativer, og gir nok plass til gjenværende utstyr. For tiden finnes det ulike typer dusjkabinetter på markedet, og sikkert finner vi noe som passer for alle typer bad.

Interiør baderom i et lite bad

Egnet bademøbler. Det skal ikke være for mange av dem, men nok til å skjule det som er viktigst. Jo færre kosmetikk og små ting i sikte, jo mer romslige og velutstyrte bad. En god løsning er for eksempel å sette store skuffer for kosmetikk, hårbørster og en hårføner direkte under servant.

Design baderom

Egnede bygninger. Det "usynlige" skapet bak speilet eller skapet over WC-rammen vil også være en vellykket ide. Den resulterende lagringen for håndklær eller toalettpapir kan skjules, og innesluter toalettet skjult ramme med samme materiale som skapets fronter.

 

pixel