mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Klassisk interiør

( mengde produkter: 18 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Side
Soveplass [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Klassisk stil

Den vennlige og trygge klassiske stilen som fortsatt er lik i hjem er faktisk en meget romslig beskrivelse av interiørdesign. Det som er skjult under det, bør imidlertid kombinere eleganse, komfort og god smak.

Med begrepet "klassisk" kombinerer vi vanligvis et annet ord som beskriver innredningen godt: tidløs. De fleste av oss føler seg bra i slike rom, fordi varme farger og naturlige materialer gir interiøret en mysighet. Den klassiske stilen blir ikke kjedelig fort, den er ikke gjenstand for midlertidige mods. Det er også et godt forslag for folk som ikke føler seg komfortable når de dekorerer eller bare setter pris på tradisjon og enkelhet - de vil ha et elegant hjem som vil være både borgervennlig. Her fungerer klassikken bedre enn kald minimalisme. Klassiske Møbler – finn den perfekte modellen med mobler24!

Klassisk kjøkken fra mobler24

I et nøtteskall kan det sies at den klassiske stilen refererer til tidligere epoker og rådende tendenser i arkitektur og interiør. Det er en stil ikke bare av en epoke: i europeisk kultur har den utviklet seg siden antikken, den har passert gjennom århundrene, uavhengig av midlertidige moter. Den stammer fra det åttende århundre classicisme som er et svar på den frivoløse rokoko. For tiden vurderer vi også klassisk interiør som refererer til Biedermeier, arrangert i engelsk eller eklektisk stil. I Norway er stilen fra noble herskapshus populær i arkitektur og interiør. Uavhengig av den spesielle inspirasjonen til interiøret, kobler den klassiske indirekte til gjeldende regler i det antikke Hellas og Roma, hvor de ble trukket i ulike epoker. De er: harmoni, enkelhet, moderasjon, alvor. Det er også preget av systematiserende elementer ordnet ekstremt nøye, så vel som klassiske proporsjoner. Hovedprinsippene for å skape et klassisk interiør var symmetri og balanse, for eksempel en nisje med utstyret satt på den på den ene siden måtte balanseres med samme løsning på motsatt side, og møblene lå hovedsakelig under veggene.

Klassisk hus er alltid et fasjonabelt interiør

Interiøret i en klassisk stil bør ikke gi inntrykk av at du bor i et museum. Det er umulig å perfekt gjenskape atmosfæren i det gamle interiøret - huset må tilfredsstille moderne behov og det er åpenbart at det moderne utstyret vil være i det. Når man henviser til den klassiske stilen, bør man imidlertid huske om sine grunnleggende prinsipper, nemlig harmoni og mentalitet. Det krever at i valg av møbler og detaljer, styres av deres kvalitet. Hvis vi ønsker å understreke bare ett klassiseringselement i interiøret, er det verdt å satse på en moderat kontrast. Takket være denne behandlingen vil stilige apparater tiltrekke seg øynene på en nøytral bakgrunn eller tvert imot - vegger dekket med stilig paneling eller mønstret tapet eller en persisk teppe med et rikt mønster på gulvet kan være en base for enkle møbler med elegant form .

Opprett klassisk hvit stue

Denne stilen er også uttrykt ved valg av dype farger - i paletten av brun, beige, krem, men også hvit eller grå - dette gjelder hovedsakelig vegger og møbler. Når det gjelder tekstiler, utvides rekkevidden av farger med blå, turkis og grønn. Gull og sølv brukes heller i små doser for å unngå effekten av favoriserer. Naturlige, solide materialer av god kvalitet er valgt, for eksempel dyrebare trearter, stein, persiske tepper, lær. En viktig rolle i å bygge det indre klimaet spilles også av stoffer og bakgrunnsbilder, oftest i lyse pastellfarger og små, diskrete mønstre. Classic Møbler - sjekk ut mobler24-tilbudet! 

Klassisk sofa i vårt sortiment

I mobler24 finner du både klassiske og originale sofaer. I dag ser vi på den første. Påvist, klassiske sofaer er en garanti for kundetilfredshet som liker tradisjonelle løsninger. Hvis du tilhører dem - ta en titt i kategorien SOFAER og finn det perfekte polstrede møbler for stuen din.

Klassisk interiør tips

Moderne, men fra en alder. I interiør inspirert av klassisk stil er taket et viktig element. Den kan dekoreres med stekker: strimler, rosetter eller kroker. Tradisjonell gips er karakterisert blant annet av det unike designet du kan lage i henhold til ditt eget design. Elementer laget av ekstrudert polystyren (XPS) er også tilgjengelige. Dette er et hardt materiale, det brukes til ornamenter med en karakteristisk stil, samt stucco laget av polyuretan, som kan bøyes. Dyrere stukkearbeid brukes med Verofill-granuler - aluminosilikatmikrogranulater kombinert med harpiks.

 

pixel